- Reaksiyon puanı
- 59,030
- Puanı
- 1,060
Son gün hiç mi oy kabul etmeyeceksin onu merak ediyorum, cevap ver oylayayımgicikligi birak oylari bekletmeistedigim gibi davranirim -10 basarim
![]()
Son gün hiç mi oy kabul etmeyeceksin onu merak ediyorum, cevap ver oylayayımgicikligi birak oylari bekletmeistedigim gibi davranirim -10 basarim
![]()
bugun son gün 😛Son gün hiç mi oy kabul etmeyeceksin onu merak ediyorum, cevap ver oylayayım![]()
Yarın da belli bir saate kadar kabul etseydin baribugun son gün 😛
ama simdi ne demeye calistigini biliyorumgiciklik yaparsan kabul etmem
![]()
gecen sefer ne kadar zor durumda kaldim biliyorsun ve bas ağrimin coğalmasinin bir diğer sebebide son saate oylar birakildi diye. Sen bilirsin. yarin yollarsanda sayarim benYarın da belli bir saate kadar kabul etseydin bari
22:59'da yollarım oylarımı![]()
Ben bugün yollarımgecen sefer ne kadar zor durumda kaldim biliyorsun ve bas ağrimin coğalmasinin bir diğer sebebide son saate oylar birakildi diye. Sen bilirsin. yarin yollarsanda sayarim ben
en sona bırakan @MasacRE- yolladıBen bugün yollarım
Son gün yollamayı tercih eden jüriler de var, onlardan da zorla oy alman lazım artık bugün![]()
O nerden çıktı şimdien sona bırakan @MasacRE- yolladı
@Maskeli Fedai zamanında yollamazsa kabul etmeyeceğim. Yarın saat 3 te herşeyi tamamlayıp sonuçlara kadar kafayı dinlemek istiyorumyarin misafir gelme durumu olursa pazara kayar sonuçlar
ve sonuç gecesi gizli seçim konsepti yapacağız
![]()
ne nerden cikti ? konseptmi?O nerden çıktı şimdi![]()
Sonuç gecesi gizli konsept olacağından haberim yoktu, yeni bir uygulama sandımne nerden cikti ? konseptmi?
zaten öyke olacakti. fikrim oydu![]()
Çok basit bir okadarda riskli bir konsept ve çabuk seçim yapılabilecek bir konsept olacaği icin hemen sonuç gecemizde yapacağimSonuç gecesi gizli konsept olacağından haberim yoktu, yeni bir uygulama sandım
İyiymiş![]()
Kafa izni olacaksa tamam o zamanÇok basit bir okadarda riskli bir konsept ve çabuk seçim yapılabilecek bir konsept olacaği icin hemen sonuç gecemizde yapacağim
Cumartesi kafa izini yapın istiyorumPazara yine başlarız konseptlere ve son konseptler
vay be çabucak bitti
farkindaysan hep hafta sonları yapıyorum sonuç gecelerini ve final haftalari bol bol kafa izininiz olacak çünkü pazara konsept seçiminden sonra geriye bir tane kaliyorKafa izni olacaksa tamam o zaman
Evet zaten hızlı gideceğin en baştan belliydi![]()
@Doğu ve @batuhankaralar jüri degillerki
niye @denizz19 u umutlandirdinya bedduasini alirsan sonuç günü
![]()
bu hafta sana güle güle diyoruzPardon ya unutmuşum e onlarda yok vadi jeneriği olmazdı işte
ova kızının kendi terciğiydi yani listesinin başindaydi. kimse secmeyince onu aldim listesinden
Gelelim değerlendirmeyeilk tabloya göre:
7. hafta belirgin zirve veya dip yok puanlar yakın rekabet çok
8. hafta da 1 tane hafif önde olan var ve belirgin geride olan bir yarişmacimiz var diger 4 yarismaci kafa kafaya diyebiliriz
9. hafta 50% oylar geldi ve herkesin zirvesinde farkli isimler var.
eğer ilk puan tablosundaki oylar aynı şekilde devam ederse elenenler kıl payı elenecek gibi
@EFE UYSAL @denizz19 @xemrexxx @mrt-06 @vadikızı ve @Bully ( herhalde hoş karşılarsın açıklamayı? )![]()
bu hafta sana güle güle diyoruz![]()
düşünüyorsan niye seçtin ??Açıklamana da gerek yoktu elenenlerden biri kesin benim zaten 2000 lerde dizi jeneriklerinde en düşük oyu olacağımı düşünüyorum
Evet ben bu hafta eleneceğim
gecen hafta detayli açikladim @Bully fircaladi beniyarışmam bitmeden beni banlamasini istemem. 10 gün sonra ne yapacaksa yapsin ama öncesi dokunmasin bana
![]()
düşünüyorsan niye seçtin ??
10 gun sonra yarisma bitiyor ve ben sana hangisini en cok istiyorsan üst siraya koy demistim.10 gün sonra ne olacakmış ne düşünüyorsun sen yine
Seçeneklerimden biriydi sadece ben diğerlerinden biri olur sanmıştımneyse nasip artık
10 gun sonra yarisma bitiyor ve ben sana hangisini en cok istiyorsan üst siraya koy demistim.
neyse zaten herkes tam puan versede kurtulmazdin
@Bully dost acı der demi![]()
Evet suskunlar senesi tutmadi 😉Suskunlar vardı benim ilk seçeneceğim oydu oda olmadı mecbur istanbul masalı oldu yoksa suskunlardı ilk sıram
evet diyorum ya ben bunda eleneceğim![]()