Açıklaman gayet güzel görünüyor umarım elenmemElenirsem olan yarışmanın reytingine olur
![]()
Biz varız burada tehdide lüzum yok
Açıklaman gayet güzel görünüyor umarım elenmemElenirsem olan yarışmanın reytingine olur
![]()
oylarımı yolladım hayırlı vede uğurlu olsun@Çiğdem- sana bir konsepte kıydı@destere bak basladim aciklamalarima
cidden yarı yoldamı bırakırsın beni?
Sen ve @denizz19 dan biri yolcu gibi
yanında @EFE UYSAL ida alırgeçen hafta solladı Efeyi ve ilk hafta çok güzel gitti
![]()
Daha olan oldu alıntıyı silsem ne olacak Kaan yine okurSildim @denizz19
sen öyke deyince jeton düştü. teşekkurler uyarin icin ama Kaan yine okuyabilirsende alintiyi sil bari
![]()
Şok oldum ben :Ooylarımı yolladım hayırlı vede uğurlu olsunya da olmasın lanet olsun herkese
![]()
Kaan okusun baskalari okumasinDaha olan oldu alıntıyı silsem ne olacak Kaan yine okur![]()
ya sende elenirsen
İnşallah Ferhat'I yarı finalde şutlayacağızEn azından yarı finallerde kaybetmiyordum ben ya hep Ya hiçtim
Sil kız şu yorumu .ss
Elenirsek sağlık olsun o zaman siz bilirsinizŞok oldum ben :O
Kaan okusun baskalari okumasin
o beni bilir. o manada demeyecegimi bilir 😳
ya sende elenirsensonucta 3 kisi
Elensde seni yalnız birakmam demiyor 😡Elenirsek sağlık olsun o zaman siz bilirsiniz![]()
İyi bakalım gösterirsin çenenin düşüklüğünü o halde
Elensde seni yalnız birakmam demiyor 😡
İkimizde elenirsek boykot edicez yarışmayıİyi bakalım gösterirsin çenenin düşüklüğünü o haldeTabii şutlanmazsın
![]()
bende forumu boykot ederimİkimizde elenirsek boykot edicez yarışmayı![]()
İkimizde elenirsek boykot edicez yarışmayı![]()
Karşılıklı tehditler havalar uçuşuyor bakalım neler olacak Cuma akşamından sonrabende forumu boykot ederimzaten bahane ariyom tam olur.
@Bully iyi düşünsün
Diğer hafta görürsün sen. Şimdi seni eleyip sınasammi yoksa o riski almasammi karar veremedimKarşılıklı tehditler havalar uçuşuyor bakalım neler olacak Cuma akşamından sonra![]()
elenmek için seçmiş olma ihtimalin yüksek
Bugün @vadikizi yok yeni kurbanın Atacanmi?elenmek için seçmiş olma ihtimalin yüksekzaten bu haftaki tüm konseptlerde sıvadın sadece bu değil
![]()
Bu hafta sen gidersen ne gülerimİnşallah Ferhat'I yarı finalde şutlayacağız![]()
Ne sınamaymış arkadaşDiğer hafta görürsün sen. Şimdi seni eleyip sınasammi yoksa o riski almasammi karar veremedim
Ama ciddiyim elenirsen ve yalnız bırakırsan 10 mayıstan itibaren bende yalnızlıgima sığınırım
Çok konuşma sil 😡 ikiniz giderseniz ben bittimBu hafta sen gidersen ne gülerim![]()