En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Niye aynı çizgi filminden 2 farklı sahne olmuyor

Benim istediğim çizgi film benden önce seçilirse başka mı aramak zorunda kalacam şimdi. ss
evet. biz en iyi çizgi film sahnesi aramıyoruz. en iyi filmi seçiyoruz 😉

@xemrexxx kiymetimizi bilsin
herkes etiketten kaçar biz etiket isteriz

aynen kızz bilsin kıymetimizi ben isterim etiket sağolsun herşeyde etiketliyor beni ben çok seviyorum emreyi istediği kadar teyze desin önemli değil itiraf programı zamanında beni savunan yorum yazmıştı karşında senden büyük insan nasıl böyle itirafta bulunursun diye hiç unutmam onu @xemrexxx nerdesin totoşumm nere kaçtın hangi haberleri arıyorsun forum için

Bizi savunan olmadi suana kadar
bir süre gözden uzak oldum artik itirafta gelmez herhalde. 2 kisi haric kimseyle problemim yok
gerci o iki kisiden biriyle sadece karsilikli inatlasmamis var

dur şu an akşamki videomu youtubea yüklüyorum sana zorluk çıkmasın diye isveçli hogatha
esas siz bnm kıymetimi bilin
cokta zahmet etme ya alan olursa ? seni düsünüyorum. yorulma bosuna

dur şu an akşamki videomu youtubea yüklüyorum sana zorluk çıkmasın diye isveçli hogatha
esas siz bnm kıymetimi bilin

Ayy bilmezmiyiz hiçç @deniz19 bonişimden sonra beni en çok güldüren adamsın sen be
@Dosi kız bu reelde de komik herhalde resimlerini görmüştüm maşallah her resimde kim yanındaysa gülüyor böyle

ağzını hayra aç.s

Savunma konusunda biraz şansım var işte @denizz19 ve @xemrexxx emrem savundu tabii itiraf konusunda yazan kardeşlerim vardı
benimle ilgili itiraflar gelir herhalde yine bakacam bakalım ki ama cevap vermicem eğer itiraf olursa hakkımda susacam

sensiz itiraf konusu dusunemiyorum. 1 den fazla gelen oluyor

@mrt-06 yakinda baslatsin yine.
@Bully hakkinda itiraf yaparim belki

Tabii bensiz olurmu hiç itiraf programı @mrt-06 mayısta başlatıcak yine atacan
canım benim gelmedi hala foruma nasıl acaba
araya secim girecegi icin sahne secimini yarina kadar uzatabilirim. zaten MS cumaya denk gelecek oyüzden ben bir sonraki sonuclari Cumartesi veya Pazara ayarlayacam o anki durumuma gör. @Bully sen ne diyorsun bu konu hakkinda ? @mrt-06 yarina kesin geliyormu?

tüh youtubea yüklenmiyor neyse ben sana o sitenin linkini atarım herkes girip izlesin nolacak
o neymis öyle youtubede yokta baska siteden aliyon ?
ozaman kimse gelmez onla

youtubede bölümleri var da hangi bölümde o sahne bilmiyorum neyse dur biraz düşüneyim

Tamam canım olur nasıl istersen 😉 çizgi film bulmak kolay zaten atacan ne zaman gelecek ben bilmiyorum valla ya kaan bilir sanırım

Bence de iyi olur ya
Pazar döneceğini söylemişti ki o gelir bence seçimlere.