En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Benim sahnem 7 dakikalık :D

Yok en sevdiğim çizgi film Pokemon'dur. Gerçi anime aslında o çizgi film sayılmaz pek ama onlar da kabul edilir herhalde yarışmada? @MEnes @OzaN @Çiğdem- falan az Pokemon Go oynamadık sokak sokak pokemon kovaladık bir ara :A

Ama tam verememem şöyle olabilir pek iyi bir sahne ile gelmez başka bir çizgi filmden çok daha güzel bir sahne olur o zaman tam vermem işte :D
Heey gidi günler. Oyun bir geldi pir geldi sonra bir yok oldu daha da yüzüne bakan olmadı. :A :A Pokemon'u ayrı severim hala izlerim Japonya ile güncel gidiyorum. Öyle ki İngilizce altyazı izliyorum düşün. :A Animelerden ise yarışanlar arasından pek takip eden olduğunu sanmıyorum. Mesela Death Note'tan falan gelmezler yani. Anca o saydığın çizgi filmlerden gelirler ona göre biz de ayar çekeriz. :D

Heey gidi günler. Oyun bir geldi pir geldi sonra bir yok oldu daha da yüzüne bakan olmadı. :A :A Pokemon'u ayrı severim hala izlerim Japonya ile güncel gidiyorum. Öyle ki İngilizce altyazı izliyorum düşün. :A Animelerden ise yarışanlar arasından pek takip eden olduğunu sanmıyorum. Mesela Death Note'tan falan gelmezler yani. Anca o saydığın çizgi filmlerden gelirler ona göre biz de ayar çekeriz. :D

:Fsen bu yaşta hala izliyormusun çizgi film ya :F

Onlar çizgi film sayılmaz abla anime başka bir kültürdür. İzlemenin yaşı yoktur. Öyle ki benim diyen sinema filmlerinden daha sert ve sağlam hikayeleri vardır. :A

Onlar çizgi film sayılmaz abla anime başka bir kültürdür. İzlemenin yaşı yoktur. Öyle ki benim diyen sinema filmlerinden daha sert ve sağlam hikayeleri vardır. :A

Öyle valla Animeleri biliyorum bende kızkardeşim izlerken gördüm öyle güzeller ki sanki Anime değil de normal film gibiler dediğin gibi sert hikayeleri var kanlı manlı sahneleri var kardeşime diyorum bu nasıl çizgi film diye:D

Ben Tv'den izlediklerimizle kaldım ya sonra bir niyetlendim tamamını izlemeye ama gözümde büyüdü o kadar sezon dedim ipin ucu kaçtı artık boşver :A İşte çocuklukta Tv'de izlediğimiz şeylerle gelirler zaten en mantıklısı o olur :D

Ha bu arada nba playoff başlıyor bugün 22'de senin Cavs'ının maçı var izler miyiz açalım mı konu? :A

senin vereceğin puanlari cok merak ediyorum. yarismada anime serbest. Bakalim secen olacakmi :)

:Z @Bully geldii @Dosi kızz yumucuk gözler güldüğüne göre küsmedi bize bu:D:D

:ZKüsme zatenn bizim canımsın sen yumucuğum o yumucuk gözlere kurban olurum benn olsaydın yanımda yanaklarını sıkarak sevsedim seni yaa :F
bizim niye diyon kiz benim canimsin denilir hem kendi adina konus. @Bully canim değil :A