evet. biz en iyi çizgi film sahnesi aramıyoruz. en iyi filmi seçiyoruz 😉Niye aynı çizgi filminden 2 farklı sahne olmuyor
Benim istediğim çizgi film benden önce seçilirse başka mı aramak zorunda kalacam şimdi. ss
evet. biz en iyi çizgi film sahnesi aramıyoruz. en iyi filmi seçiyoruz 😉Niye aynı çizgi filminden 2 farklı sahne olmuyor
Benim istediğim çizgi film benden önce seçilirse başka mı aramak zorunda kalacam şimdi. ss
bir ara ona sinsirelo diyordumbeni eskisi kadar etiketlemiyorda. kendimi boşlukta hissediyorum bazen
![]()
dur şu an akşamki videomu youtubea yüklüyorum sana zorluk çıkmasın diye isveçli hogatha
Bizi savunan olmadi suana kadaraynen kızz bilsin kıymetimizi ben isterim etiket sağolsun herşeyde etiketliyor beni ben çok seviyorum emreyi istediği kadar teyze desin önemli değil itiraf programı zamanında beni savunan yorum yazmıştı karşında senden büyük insan nasıl böyle itirafta bulunursun diye hiç unutmam onu @xemrexxx nerdesin totoşumm nere kaçtın hangi haberleri arıyorsun forum için
![]()
cokta zahmet etme ya alan olursa ? seni düsünüyorum. yorulma bosunadur şu an akşamki videomu youtubea yüklüyorum sana zorluk çıkmasın diye isveçli hogathaesas siz bnm kıymetimi bilin
![]()
dur şu an akşamki videomu youtubea yüklüyorum sana zorluk çıkmasın diye isveçli hogathaesas siz bnm kıymetimi bilin
![]()
ağzını hayra aç.sBizi savunan olmadi suana kadarbir süre gözden uzak oldum artik itirafta gelmez herhalde. 2 kisi haric kimseyle problemim yok
gerci o iki kisiden biriyle sadece karsilikli inatlasmamis var
cokta zahmet etme ya alan olursa ? seni düsünüyorum. yorulma bosuna![]()
tetikte ol ozamanağzını hayra aç.s
Bizi savunan olmadi suana kadarbir süre gözden uzak oldum artik itirafta gelmez herhalde. 2 kisi haric kimseyle problemim yok
gerci o iki kisiden biriyle sadece karsilikli inatlasmamis var
cokta zahmet etme ya alan olursa ? seni düsünüyorum. yorulma bosuna![]()
sensiz itiraf konusu dusunemiyorum. 1 den fazla gelen oluyor
tüh youtubea yüklenmiyor neyse ben sana o sitenin linkini atarım herkes girip izlesin nolacak![]()
araya secim girecegi icin sahne secimini yarina kadar uzatabilirim. zaten MS cumaya denk gelecek oyüzden ben bir sonraki sonuclari Cumartesi veya Pazara ayarlayacam o anki durumuma gör. @Bully sen ne diyorsun bu konu hakkinda ? @mrt-06 yarina kesin geliyormu?Tabii bensiz olurmu hiç itiraf programı @mrt-06 mayısta başlatıcak yine atacan
canım benim gelmedi hala foruma nasıl acaba
o neymis öyle youtubede yokta baska siteden aliyon ?tüh youtubea yüklenmiyor neyse ben sana o sitenin linkini atarım herkes girip izlesin nolacak![]()
youtubede bölümleri var da hangi bölümde o sahne bilmiyorum neyse dur biraz düşüneyimaraya secim girecegi icin sahne secimini yarina kadar uzatabilirim. zaten MS cumaya denk gelecek oyüzden ben bir sonraki sonuclari Cumartesi veya Pazara ayarlayacam o anki durumuma gör. @Bully sen ne diyorsun bu konu hakkinda ? @mrt-06 yarina kesin geliyormu?
o neymis öyle youtubede yokta baska siteden aliyon ?ozaman kimse gelmez onla
![]()
araya secim girecegi icin sahne secimini yarina kadar uzatabilirim. zaten MS cumaya denk gelecek oyüzden ben bir sonraki sonuclari Cumartesi veya Pazara ayarlayacam o anki durumuma gör. @Bully sen ne diyorsun bu konu hakkinda ? @mrt-06 yarina kesin geliyormu?
o neymis öyle youtubede yokta baska siteden aliyon ?ozaman kimse gelmez onla
![]()
Bence de iyi olur ya
Bence de iyi olur yaPazar döneceğini söylemişti ki o gelir bence seçimlere.
![]()
Abla geçen sorduğunda onunla forum dışında bir bağlantım yok demiştim ya, bildiğin halde niye tekrar soruyorsunAblam atacanla hiç konuşabildiniz mi![]()