Bende zaten afis de fikir verdim onlara saydiklarindan bir tek Temel Reis yokRisk alacaklarını sanmıyorum Türkiye'de bizim dönemimizde popüler olanlar neyse onlarla gelmeleri en mantıklısı Tom ve Jerry, Temel Reis, Çakmaktaşlar, Tweety Sylvester falan olabilir işte buradan da yol göstereyim yarışmacılara
konsept hakkinda sen olsaydin ne secerdin mesela gerci deme, onla gelenler senden tam puan alirNe konuda.
Bende zaten afis de fikir verdim onlara saydiklarindan bir tek Temel Reis yok
konsept hakkinda sen olsaydin ne secerdin mesela gerci deme, onla gelenler senden tam puan alir
niye ya, bak bu sarkiyi BEYAZ bile söylediŞirinler, Red Kit de varmış onlar da iyi Ama o en baştaki şimdiki çizgi filmlerle gelen olursa Pepee gibi benden 1 puanı alır onu da belirteyim
Bende zaten afis de fikir verdim onlara saydiklarindan bir tek Temel Reis yok
konsept hakkinda sen olsaydin ne secerdin mesela gerci deme, onla gelenler senden tam puan alir
aaaaa @OzaN burada birde katilim gösterse ne iyi olur .
Bu arada Elma Armutu sevdim
anlasilan seni hepten kaybettik neyse senden yarim yamalak 3 hafta yararlandimHiç kafa mı yoramam. Bilmiyorum yani Tom Jerry aklıma geldi.
Sahne izlemek bana göre değil. Haftanın konusu güzelmiş.Bende zaten afis de fikir verdim onlara saydiklarindan bir tek Temel Reis yok
aaaaa @OzaN burada birde katilim gösterse ne iyi olur .
Bu arada Elma Armutu sevdim
Finalde kapini calabilirim 3 sahne yada sarki olur bilmiyorum suan ozamanki konseptiSahne izlemek bana göre değil. Haftanın konusu güzelmiş.
Canli yayini birakali izleyemiyorum bendeHaha güzelmiş Beyaz'ın eski programları daha güzeldi ya şimdi o eski tadı yok
aaa sana teyze diyen @xemrexxx ben değilAşk olsun kızz teyzeyim diye o kadar yaşlımıyım ben hatırlardım elbet
eee tabi sen de bnm ka genç deilsin baya var byaşın , melek teyzeme abla dersin sen anca neyse sahne seçicez dimi sadeceaaa sana teyze diyen @xemrexxx ben değil
yok Melek diyorum sadeceeee tabi sen de bnm ka genç deilsin baya var byaşın , melek teyzeme abla dersin sen anca neyse sahne seçicez dimi sadece
aaa sana teyze diyen @xemrexxx ben değil
@xemrexxx küçülsünde cebime girsinhe kız emre der bana teyze diye ben bir tek onun teyzesiyim zaten
eee tabi sen de bnm ka genç deilsin baya var byaşın , melek teyzeme abla dersin sen anca neyse sahne seçicez dimi sadece
@xemrexxx küçülsünde cebime girsin
bir ara ona sinsirelo diyordum beni eskisi kadar etiketlemiyorda. kendimi boşlukta hissediyorum bazen@Dosi cim bana melek der ben ise herşeyi derim valla emre aşkım zeynom zeynoşum bacımben bi tek senin teyzenim hatta annen bile olabilirim emre
Nörüm gıı pek sevdi teyze demeyi ben ses etmiyon sevinsin çocuğum
Niye aynı çizgi filminden 2 farklı sahne olmuyoryok Melek diyorum sadece
evet sahne ama biz çizgi filmi seçeceğiz yani senle Melek ayni cizgi filminden 2 farkli sahne ile gelemezsin 1 çizgi film kisi başı ve etkili sahne bulunki daha fazla puan kapın