En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Risk alacaklarını sanmıyorum Türkiye'de bizim dönemimizde popüler olanlar neyse onlarla gelmeleri en mantıklısı :D Tom ve Jerry, Temel Reis, Çakmaktaşlar, Tweety Sylvester falan olabilir işte buradan da yol göstereyim yarışmacılara :A
Bende zaten afis de fikir verdim onlara :D saydiklarindan bir tek Temel Reis yok :A

konsept hakkinda :D sen olsaydin ne secerdin mesela gerci deme, onla gelenler senden tam puan alir :A

aaaaa @OzaN burada :Z birde katilim gösterse ne iyi olur .
Bu arada Elma Armutu sevdim :A :Z

Bende zaten afis de fikir verdim onlara :D saydiklarindan bir tek Temel Reis yok :A

konsept hakkinda :D sen olsaydin ne secerdin mesela gerci deme, onla gelenler senden tam puan alir :A

Şirinler, Red Kit de varmış onlar da iyi :A Ama o en baştaki şimdiki çizgi filmlerle gelen olursa Pepee gibi benden 1 puanı alır onu da belirteyim :A

Hiç kafa mı yoramam.:A Bilmiyorum yani Tom Jerry aklıma geldi.:A

Sahne izlemek bana göre değil. Haftanın konusu güzelmiş. :A

İyi bir konsept olmuş,beyblade,tom&jerry,heidi,bugs buny,road runner,tercihleri iyi olabilir:)

eee tabi sen de bnm ka genç deilsin baya var byaşın , melek teyzeme abla dersin sen anca:A neyse sahne seçicez dimi sadece(b)
yok Melek diyorum sadece :)
evet sahne ama biz çizgi filmi seçeceğiz yani senle Melek ayni cizgi filminden 2 farkli sahne ile gelemezsin :) 1 çizgi film kisi başı ve etkili sahne bulunki daha fazla puan kapın :A

@Dosi cim bana melek der ben ise herşeyi derim valla emre aşkım zeynom zeynoşum bacım:Fben bi tek senin teyzenim hatta annen bile olabilirim emre :F

:FNörüm gıı pek sevdi teyze demeyi ben ses etmiyon sevinsin çocuğum:F
bir ara ona sinsirelo diyordum :D beni eskisi kadar etiketlemiyorda. kendimi boşlukta hissediyorum bazen :A

yok Melek diyorum sadece :)
evet sahne ama biz çizgi filmi seçeceğiz yani senle Melek ayni cizgi filminden 2 farkli sahne ile gelemezsin :) 1 çizgi film kisi başı ve etkili sahne bulunki daha fazla puan kapın :A
Niye aynı çizgi filminden 2 farklı sahne olmuyor (b)

Benim istediğim çizgi film benden önce seçilirse başka mı aramak zorunda kalacam şimdi. ss