Zey TV En İyi Ben Seçerim 1. Hafta - Kemal Sunal Filmleri

Suan kafam corba, ismine ihtiyacim var yazmak icin. @Bully haric kimse özelden yollamadi videoyu bende mecburi teker teker sayfalardan aliyorum. direk filmin tamaminida mecbur bilgisayardan actim dakikalari yanlis ayarlamamak icin

Ayy çok özür dilerim bende göndermedim ya :ozur:

ilk sayfada sahnene bak recap dogrumu? sen eksik söylemissin. videonu ac direk senin recaptan baslar öyle ayarladim.
teker teker ayarliyorum sahneleri ilk mesaja

tamam cnm bakıyorum 😉

@Billy Kane bir tek senin sahnen kaldi.
tüm secilen sahneler ilk mesaja eklendi.
isimlerini sonra duzenlerim yada öyle kalir :) bilgisayarda türkce karakterler yok.
neyse biraz dinlenecem sonra oylamayi baslatmak icin konuya gelirim ve herkese Özelden liste yollarim

@Billy Kane bir tek senin sahnen kaldi.
tüm secilen sahneler ilk mesaja eklendi.
isimlerini sonra duzenlerim yada öyle kalir :) bilgisayarda türkce karakterler yok.
neyse biraz dinlenecem sonra oylamayi baslatmak icin konuya gelirim ve herkese Özelden liste yollarim
Araştırıyorum birazdan yollarım. :)

Araştırıyorum birazdan yollarım. :)
Aman lutfen kisa videolar olsun :A
direk filmden ayarlayacaksan recap belirle ve mümkünse hangi dakika da baslayacaksa ayarla :) ben bilgisayardan yaparim ama birazdan mobile gececegim ve ordan görunmuyor dakikalar :)

Son düzenleme:
Yarin gece yap bari zaten bodrum masali 1 saat :D
yarın gece kesin yetiştiririm zaten :)
saedece bodrum masalı değil yabancı dizilerdende fırsat bulmam lazım :)

kimse bu sahneyle gelmemiş @Dosi :)
kemal sunal hale soygazi arasındaki umabilirmiyim diyaloğu güzeldi :)

Son düzenleme:
yarın gece kesin yetiştiririm zaten :)
saedece bodrum masalı değil yabancı dizilerdende fırsat bulmam lazım :)

kimse bu sahneyle gelmemiş @Dosi :)
kemal sunal hale soygazi arasındaki umabilirmiyim diyaloğu güzeldi :)
Hababm sinifini yasakladim herkes Şaban oğlu Şabandan gelmiş :A demekki en çok sevilen sinemalarinda ilk başlarda yer alıyor