Zey TV En İyi Ben Seçerim 1. Hafta - Kemal Sunal Filmleri

Sende ne dönek çıktın. bi 5 diyorsun sonra 4.30 diyorsun sonra 5 diyorsun bi karar ver.:bilmem:
lafini düzgün kullan
ben 4 bucuk dedim ama sonra 5 dakika olur dedim sahnelerin kesilmemesi icin ve sen konusmalari takip etmediysen ben sabit fikirli bir sunucu olmayacagim. juri ve yarismacilarin fikirlerine göre sekil alabilir dedim yarisma @sokak sanati

lafini düzgün kullan
ben 4 bucuk dedim ama sonra 5 dakika olur dedim sahnelerin kesilmemesi icin ve sen konusmalari takip etmediysen ben sabit fikirli bir sunucu olmayacagim. juri ve yarismacilarin fikirlerine göre sekil alabilir dedim yarisma @sokak sanati
Tamam o zaman videonun tamamını kullanır @sokak sanati

Ne güzel sevindim anneyi dinledin o zaman :D
ilk sayfada sahnene bak recap dogrumu? sen eksik söylemissin. videonu ac direk senin recaptan baslar öyle ayarladim.
teker teker ayarliyorum sahneleri ilk mesaja

Suan kafam corba, ismine ihtiyacim var yazmak icin. @Bully haric kimse özelden yollamadi videoyu bende mecburi teker teker sayfalardan aliyorum. direk filmin tamaminida mecbur bilgisayardan actim dakikalari yanlis ayarlamamak icin

Suan kafam corba, ismine ihtiyacim var yazmak icin. @Bully haric kimse özelden yollamadi videoyu bende mecburi teker teker sayfalardan aliyorum. direk filmin tamaminida mecbur bilgisayardan actim dakikalari yanlis ayarlamamak icin
Korkusuz Korkak. Özelden yollanacağını bilmiyordum. :D