- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
Buradaki jüriler izleyebilecekmi? Ben direk sahnelerinizi ilk mesaja ekleyeceğim jüriler izlesin diye.Arzu Film olmasa hepiniz bir hiçsiniz. @Dosi Dailymotion kabul olur mu?
Buradaki jüriler izleyebilecekmi? Ben direk sahnelerinizi ilk mesaja ekleyeceğim jüriler izlesin diye.Arzu Film olmasa hepiniz bir hiçsiniz. @Dosi Dailymotion kabul olur mu?
Neyse boşver buldum. youtubedan 5.30 dakikalık video buldum ama içinde 4 tane sahne var. Videonun tamamını kabul eder misin yoksa 1 tane sahnesinin aralığını mı seçeyim?Buradaki jüriler izleyebilecekmi? Ben direk sahnelerinizi ilk mesaja ekleyeceğim jüriler izlesin diye.
En fazla 5 dakika. Siz bilirsiniz. Kafa karistirici degilse hepsini kulanabilirsiniz 4 sahnelerinNeyse boşver buldum. youtubedan 5.30 dakikalık video buldum ama içinde 4 tane sahne var. Videonun tamamını kabul eder misin yoksa 1 tane sahnesinin aralığını mı seçeyim?
Hepsi birbiriyle bağlantılı zaten, sağol iyi oldu bu.En fazla 5 dakika. Siz bilirsiniz. Kafa karistirici degilse hepsini kulanabilirsiniz 4 sahnelerin
Herkesin paylaamasini beklememoz gerekiyor çünkü paylaşacak kisiler bizim seçtiğimizi alirlarsa onlarin hakki. Öncelikle yarısmacılar paylaşmalı. Sonra sana önerilerde bulunurum karar verirsin olmazsa. Hala hastamisin??
Yada sana özelden @DarkLeqenD paylassin kopyala paylas buraya
Tahmin ettim. Şaşkın Melek ( Kaan senin şarkin geldi aklima )
Kiz ayni değilmis ne uğrastirdin bizi
olan sey su canim ilk payalstigin sahneyi secebilirsin. Eros ayni filmen baska sahne secmis
olan sey su canim ilk payalstigin sahneyi secebilirsin. Eros ayni filmen baska sahne secmis
bilmiyorum o direk youtubeden kisa sahne bulup gelmis. izle iste beni ugrastirmaTamam belirlerim hemen ben o zaman onun sahnesi kaçıncı dakikada
bilmiyorum o direk youtubeden kisa sahne bulup gelmis. izle iste beni ugrastirma
Sen az evel 50 küsürlerden sözetmemişmiydin?
Sen az evel 50 küsürlerden sözetmemişmiydin?
Bilgisayara gecmeliyim. Ozmoturkda ordan gelmis. Sahneye bak aynimi???Ben az evvel sahne belirtmedim dark seçince filmi onun sahnesi başkaymış ben yeni seçiyorum sahnemi o diğer ibo ile güllüşah filmi idi
Bilgisayara gecmeliyim. Ozmoturkda ordan gelmis. Sahneye bak aynimi???
4.30 dakika diye sınırlama yapmış, hain.
Şunu şöyle bırakalım. recap kaç dakika oluyor sende dosi.
5 dakika ama biraz gecebilir ilk haftanin hatirina
Şunu şöyle bırakalım. recap kaç dakika oluyor sende dosi.
4.30 dakika diye sınırlama yapmış, hain.
Sende ne dönek çıktın. bi 5 diyorsun sonra 4.30 diyorsun sonra 5 diyorsun bi karar ver.5 dakika ama biraz gecebilir ilk haftanin hatirina