Zey TV En İyi Ben Seçerim 1. Hafta - Kemal Sunal Filmleri

@Dosi 52:46 dan 54 e kadar :D
Ama ben gösterdim filmi önce :ozur:tmm başka film belirleyeyim ben
Aynı film olabilir sen bi bak ayni sahneyimi demistin ????
@Bully mobilden dakika göremiyorum. Vadikizinin belirledigi recap Erosla olan ayni sahnemi??

En fazla 4 bucuk? Ama senin sahnen tamam kullan hepsini :A bende Yıldızlar yarışiyorda o sahneyle yarıştım :D

Aynı film olabilir sen bi bak ayni sahneyimi demistin ????
@Bully mobilden dakika göremiyorum. Vadikizinin belirledigi recap Erosla olan ayni sahnemi??

En fazla 4 bucuk? Ama senin sahnen tamam kullan hepsini :A bende Yıldızlar yarışiyorda o sahneyle yarıştım :D
Aynı sahne değil. :)

Ben hiç modumda değilim. Bana biri sahne seçsin.:( @DarkLeqenD @Dosi
Herkesin paylaamasini beklememoz gerekiyor çünkü paylaşacak kisiler bizim seçtiğimizi alirlarsa onlarin hakki. Öncelikle yarısmacılar paylaşmalı. Sonra sana önerilerde bulunurum karar verirsin olmazsa. Hala hastamisin??
Yada sana özelden @DarkLeqenD paylassin kopyala paylas buraya

Aynı sahne değil. :)
Tahmin ettim. Şaşkın Melek ( Kaan senin şarkin geldi aklima :A)
Kiz ayni değilmis ne uğrastirdin bizi :)

Herkesin paylaamasini beklememoz gerekiyor çünkü paylaşacak kisiler bizim seçtiğimizi alirlarsa onlarin hakki. Öncelikle yarısmacılar paylaşmalı. Sonra sana önerilerde bulunurum karar verirsin olmazsa. Hala hastamisin??

@DarkLeqenD sana güveniyorum.:X Hastayım hiç ilgilenemiyorum.:(

Sen aynı olabilir recap belirtmeliydin falan diyince heyecan yaptı kız napsın bilmiyon sanki onu :A

Sen aynı olabilir recap belirtmeliydin falan diyince heyecan yaptı kız napsın bilmiyon sanki onu :A
Ama direk film ismi söyledi. Ben gündüz belirttim sahne recapini paylas aninda diye :)

Unutmuştur ablası kızma :A
Ablasi? :F sende hatlar karisti :A

@vadikızı tam kararini ver Gülisahı seçme iyi puan almazsın. Baska videoda bakabilirin. Youtubeden Kemal Sunal komik sahneler yaz kisa videolar görürsün. Karar vermek daha kolay olur

Son düzenleme: