@DarkLeqenD in paylastiği sahneyse onun hakki sen direk sinemayi dedin. Recap belirtmeliydin
Ama ben gösterdim filmi önce tmm başka film belirleyeyim ben
@DarkLeqenD in paylastiği sahneyse onun hakki sen direk sinemayi dedin. Recap belirtmeliydin
Kaç dk recep@DarkLeqenD in paylastiği sahneyse onun hakki sen direk sinemayi dedin. Recap belirtmeliydin
@Dosi 52:46 dan 54 e kadar
Aynı film olabilir sen bi bak ayni sahneyimi demistin ????Ama ben gösterdim filmi önce tmm başka film belirleyeyim ben
En fazla 4 bucuk? Ama senin sahnen tamam kullan hepsini bende Yıldızlar yarışiyorda o sahneyle yarıştımKaç dk recep
Aynı sahne değil.Aynı film olabilir sen bi bak ayni sahneyimi demistin ????
@Bully mobilden dakika göremiyorum. Vadikizinin belirledigi recap Erosla olan ayni sahnemi??
En fazla 4 bucuk? Ama senin sahnen tamam kullan hepsini bende Yıldızlar yarışiyorda o sahneyle yarıştım
Herkesin paylaamasini beklememoz gerekiyor çünkü paylaşacak kisiler bizim seçtiğimizi alirlarsa onlarin hakki. Öncelikle yarısmacılar paylaşmalı. Sonra sana önerilerde bulunurum karar verirsin olmazsa. Hala hastamisin??Ben hiç modumda değilim. Bana biri sahne seçsin. @DarkLeqenD @Dosi
Tahmin ettim. Şaşkın Melek ( Kaan senin şarkin geldi aklima )Aynı sahne değil.
Herkesin paylaamasini beklememoz gerekiyor çünkü paylaşacak kisiler bizim seçtiğimizi alirlarsa onlarin hakki. Öncelikle yarısmacılar paylaşmalı. Sonra sana önerilerde bulunurum karar verirsin olmazsa. Hala hastamisin??
Yada sana özelden @DarkLeqenD paylassin kopyala paylas buraya
Tahmin ettim. Şaşkın Melek ( Kaan senin şarkin geldi aklima )
Kiz ayni değilmis ne uğrastirdin bizi
Sen aynı olabilir recap belirtmeliydin falan diyince heyecan yaptı kız napsın bilmiyon sanki onuHerkesin paylaamasini beklememoz gerekiyor çünkü paylaşacak kisiler bizim seçtiğimizi alirlarsa onlarin hakki. Öncelikle yarısmacılar paylaşmalı. Sonra sana önerilerde bulunurum karar verirsin olmazsa. Hala hastamisin??
Yada sana özelden @DarkLeqenD paylassin kopyala paylas buraya
Tahmin ettim. Şaşkın Melek ( Kaan senin şarkin geldi aklima )
Kiz ayni değilmis ne uğrastirdin bizi
Ama direk film ismi söyledi. Ben gündüz belirttim sahne recapini paylas aninda diyeSen aynı olabilir recap belirtmeliydin falan diyince heyecan yaptı kız napsın bilmiyon sanki onu
Unutmuştur ablası kızmaAma direk film ismi söyledi. Ben gündüz belirttim sahne recapini paylas aninda diye
Ablasi? sende hatlar karistiUnutmuştur ablası kızma
Haha bari ona özelde yollada oda buraya paylaşsin. Ya senden daha guzel puan alirsaİşte şimdi elime düştün.
O benim yoldaşım, askerlik arkadaşım, benden yüksek alsa da bir şey olmaz.Haha bari ona özelde yollada oda buraya paylaşsin. Ya senden daha guzel puan alirsa
Vay gönlü zengin bir yarışmacıO benim yoldaşım, askerlik arkadaşım, benden yüksek alsa da bir şey olmaz.