- Reaksiyon puanı
- 114,092
- Puanı
- 1,060
Bu hafta en düşük puan 11 olacakhe tmm cnm o zaman söylerim
Bu hafta en düşük puan 11 olacakhe tmm cnm o zaman söylerim
Bu hafta en düşük puan 11 olacak
Kemal Sunala 1 veremeyiz dedilerHımm iyimiş böyle olması iyi olacak
Kemal Sunala 1 veremeyiz dediler
Az kaldi sahnelereBencede büyük ustaya nasıl 1 verelim ya
Az kaldi sahnelere
hissettim kötü sahneyle geleceksinhangi sahne ile gelmişim benim niye haberim yok
Kaybolma bir yere. 15 dakika sonra sahneler paylasilacak assolistim gece yarisi oylama baslar. Sabaha kadar izlersin@vadikızı kötü sahneyle gelmiş 11 puan veriyorum
kıpraşmadan bekliyorum buralardayım bir 15 dakika )Kaybolma bir yere. 15 dakika sonra sahneler paylasilacak assolistim gece yarisi oylama baslar. Sabaha kadar izlersin
Kıpraş canım. Hep sabit kalirsan beyin bir süre sonra uyumani sağliyormuşkıpraşmadan bekliyorum buralardayım bir 15 dakika )
@denizz19 piyasada yok ay etiketlemiyeyim sahne paylasir bira sabıkalı o konuda deniz 21.30 burdaysan bekle amanHeyecanla bekliyoruz bakalım seçimleri
zaten sana kıpraşmadan bekliyorum dedikten sonra beş konuya uğradım dediklerime bakma yaptıklarımla dediklerim hiçbir zaman birbirini tutmamıştırKıpraş canım. Hep sabit kalirsan beyin bir süre sonra uyumani sağliyormuş
@denizz19 piyasada yok ay etiketlemiyeyim sahne paylasir bira sabıkalı o konuda deniz 21.30 burdaysan bekle aman
Iyi ozaman yabanci listeni olustur.kopya cekeyim birazzaten sana kıpraşmadan bekliyorum dedikten sonra beş konuya uğradım dediklerime bakma yaptıklarımla dediklerim hiçbir zaman birbirini tutmamıştır
Yok daha gelememiş foruma, umarım istediği sahneyi seçebilirKıpraş canım. Hep sabit kalirsan beyin bir süre sonra uyumani sağliyormuş
@denizz19 piyasada yok ay etiketlemiyeyim sahne paylasir bira sabıkalı o konuda deniz 21.30 burdaysan bekle aman
onu anca gece oylarım liste bayağı kabarık ama dediğim gibi marian hill i bu sefer unutursanız isyan çıkarırım siz içindeyken forumu ateşe veririmIyi ozaman yabanci listeni olustur.kopya cekeyim biraz
Artık razı olacak. Geç te başlıyoruzYok daha gelememiş foruma, umarım istediği sahneyi seçebilir
Tamam onu ve Zarayi ekleyeceğim 😉onu anca gece oylarım liste bayağı kabarık ama dediğim gibi marian hill i bu sefer unutursanız isyan çıkarırım siz içindeyken forumu ateşe veririm