Adam gibi video yoktu yoksa o ikisinden biriyle garanti gelirdim.Yarışmacılardan Sakar Şakir,Sahte Kabadayı filmlerinden sahneleri de beklerdim o filmlerde çok iyi sahneler bulunuyordu
Özel mesajda belirtmistim hatta 2 kereen düşük puan 11 ise en yüksek puan kaç olacak dosi
İşte böyle açıklama yaptırtırız adamaHemen verelim cevabımızı.
Ben neden yarışmadan çekildiğimi mantıklı sebepler çerçevesinde ilettim gerekli mecralara. Bu bahsettiğin durumun geçerliliği olduğunu sanmıyorum, korku falan bizde var olan kelimeler değil pek.
Günaydın canım
İzliyorum şu an atarım 5 -10 dakikayaNezaman oy yollayacan
Benim için yeri en başka olan Kemal Sunal filmidir Garip. Babalık duygusunu en iç acıtan şekilde anlatan sahnelerden biridir.
Akşam toplama işlemlerine yavaş yavaş başlarımİzliyorum şu an atarım 5 -10 dakikaya
Hayırlısı diyelim Sonuçlar ne zamanAkşam toplama işlemlerine yavaş yavaş başlarım
İlginç bir tablo var şimdilik
3. Hafta tarihi bilemem henuz. MS ile duruma bakacamHayırlısı diyelim Sonuçlar ne zaman
Akşam toplama işlemlerine yavaş yavaş başlarım
İlginç bir tablo var şimdilik
@denizz19 unki elinde patlamaz umarım
Normal kutudan yollaPatlamaz ya çok etkileyici sahne o
zeynep oy için ayrı kutu açayım mı ordanmı devam etmemi istersin 🙂
Normal kutudan yolla
Bir sürü mesaj kutusu oldu
Gelsin bakalım
Kendini özel jürimi sandin ayni puani 1 den fazla veremezsin 1-10 yerine 11-20 oldu sadece. MS deki gibi düşünumarım yanlış anlamamışımdır doğru şekilde oylama olmuştur birazdan elindee