FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Empire 1x6

Off öncelikle sinir oldum bilgisayarıma :D bölümün 6.dk bilgisayar kolonları bozuldu garip garip sesler çıkarmaya başladı. :// Şu Temmuz Ayı gelsede yeni Laptop kavuşsam :(

Bu arada eski yorumlara bakarken @xemrexxx Jamal gerçek hayatta da şey olduğunu yazmış ben gerçek çok şaşırdım hiç beklemiyordum :)

Bölüme gelirsek iyi bir bölümdü :)
8/10
@destere 3 ve 4 bölümlerde cookies teyzenin sadece oyunculuğu iyi değil vücuda iyi demişti :D Nitekim haklı çıktı :F , cookies , Anikaya inat masada yaptığı şov baya iyiydi :D
Jamal ünlü olunca sevgilisini unuttun inş temelli unutur :))
Bölümün sonunda gelen kadın ve çocuğun , Lucios işi olduğunu zannediyorum :D

Empire 1x6

Off öncelikle sinir oldum bilgisayarıma :D bölümün 6.dk bilgisayar kolonları bozuldu garip garip sesler çıkarmaya başladı. :// Şu Temmuz Ayı gelsede yeni Laptop kavuşsam :(

Bu arada eski yorumlara bakarken @xemrexxx Jamal gerçek hayatta da şey olduğunu yazmış ben gerçek çok şaşırdım hiç beklemiyordum :)

Bölüme gelirsek iyi bir bölümdü :)
8/10
@destere 3 ve 4 bölümlerde cookies teyzenin sadece oyunculuğu iyi değil vücuda iyi demişti :D Nitekim haklı çıktı :F , cookies , Anikaya inat masada yaptığı şov baya iyiydi :D
Jamal ünlü olunca sevgilisini unuttun inş temelli unutur :))
Bölümün sonunda gelen kadın ve çocuğun , Lucios işi olduğunu zannediyorum :D
o sesler kolonlardan gelmiyordur belki jamal la arkadaşı arasındaki münasebetlerden dolayı o tür sesler çıkarıyorlardır :))

Ahah :D yok ya hani telefon Çalınca kolonlar garip sesler çıkarir ya o ses geliyordu :/
kız @Çiğdem- görüyon mu desterenin hayallerini :F
benim hayallerimi tiana süslüyor :)
yalnız harun diziyi nasıl izliyor anlamadım mesela 5. bölümde hakem in klip çekimi vardı orda muhteşem kızların kolları bacakları birbirine karışmış gögüs gögüse çarpışıyorlard:)ı orası dikkatini çekmemiş harunun cokkie kimi öldürdü kısmı kafasına takılmış? :) yaw o bölümde kızların dansını seyretmekten cokie ye sıra gelmemiştiki :)) bana beşinci bölümü sorsalar ya tiananın birlikte yattığı sarışın kız geliyor aklıma ya da hakeem ergeninin klibinde oynaşan oynaşık kızlar geliyor aklıma :) bana ne cokie kimi şeetti :)

@Harunnn60
akşam 2 bölüm arka arkaya izledim yine çok güzeldi jamal ın sesi çok
güzel ön planda olmalı diğer oğlanı sevmedim ben şarkılar ço kgüzel bu dizide ya

@Harunnn60
akşam 2 bölüm arka arkaya izledim yine çok güzeldi jamal ın sesi çok
güzel ön planda olmalı diğer oğlanı sevmedim ben şarkılar ço kgüzel bu dizide ya
Jamal gerçekten efendi çocuk keşke şey olmasa daha iyi olacaktı belkide @Çiğdem- bu nedenden dolayi onu tutmuyor :)

Empire 1x7

Sezonun en iyi bölümüydü kesinlikler :D Yatırımcılar için Konser harikaydı. :)
Bu bölüme kadar Anika'ya gıcık olmamıştım aksine , cookies teyze ile atışmaları çok güzeldi :D ama bu bölüm yaptığı sey beni gıcık etti ya neyseki bölümün sonunda layığını buldu.

8.7/10
Bölümün başında Lucios bayılınca korktum , meğer önceki bölümde doktorun verdiği ilaçlardan dolayımış :( birde adamın seside gitti Als hastalığ yüzünden

Cookies konuşması iyiydi , Anika'nın Elle'nin içtiği seye bir şeyler atmasına sinir oldum, bölüm sonunda da cookies ve lucios aşkı gerçekleşti , Eğer Anika'da biraz gurur varsa Lucios terk eder :D

Arkadaşlar kimse bahsetti mi bilmiyorum Ama bu Elle karakteri Madonna'ya ne kadar benziyor , acaba dizi Madonna'ya gönderme mi yapıyor anlamadım :D Bakın sizde

Elle
courtney_love.png

Madonna
640_madonna_458486748.jpg

@destere @Çiğdem- @xemrexxx @vadikızı @OzaN @cevaa

Empire 1x7

Bu bölüme kadar Anika'ya gıcık olmamıştım aksine , cookies teyze ile atışmaları çok güzeldi :D ama bu bölüm yaptığı sey beni gıcık etti ya neyseki bölümün sonunda layığını buldu.

8.7/10
Bölümün başında Lucios bayılınca korktum , meğer önceki bölümde doktorun verdiği ilaçlardan dolayımış :( birde adamın seside gitti Als hastalığ yüzünden

Cookies konuşması iyiydi , Anika'nın Elle'nin içtiği seye bir şeyler atmasına sinir oldum, bölüm sonunda da cookies ve lucios aşkı gerçekleşti , Eğer Anika'da biraz gurur varsa Lucios terk eder :D

Arkadaşlar kimse bahsetti mi bilmiyorum Ama bu Elle karakteri Madonna'ya ne kadar benziyor , acaba dizi Madonna'ya gönderme mi yapıyor anlamadım :D Bakın sizde

Elle
courtney_love.png

Madonna

bu kadın istese bile ELLE mem yani hiç benlik değil :)) onun haricinde madonnaya mı benziyor veya başkasınamı o konudada fikrim yok :) benden uzak olsun ben tiana ile cookie ile mutluyum :))

Empire 1x7

8.7/10

Elle
courtney_love.png

Madonna

Olabilir bilmiyorum. :D

Tiana için de Rihanna'nın esinlenilmiş hali diyorlar. :D

bu kadın istese bile ELLE mem yani hiç benlik değil :)) onun haricinde madonnaya mı benziyor veya başkasınamı o konudada fikrim yok :) benden uzak olsun ben tiana ile cookie ile mutluyum :))
tiana kaç bölümdür yok ortalıklarda :) umarım ilerleyen bölümlerde olur :)

Olabilir bilmiyorum. :D

Tiana için de Rihanna'nın esinlenilmiş hali diyorlar. :D
Evt onuda duydum :D Anika karakterinide Halley Berry benzetiyorlar :D

Empire 1x8

Bu bölüm Lucios beni sinir etti. :D Sürekli 2 kadın arasında gidip geliyor , adam koca sirket yönetiyor 2 kadını yönetemiyor haliye 2 kadın arasında çekişme oluyor :)

Bu bölümde baya iyiydi. :)
8.7/10

Hakeem ile cookies arasında buzlar eridi , birde Hakeem'in yaşlı sevgilisi aradan çıksa çok iyi olacak :D

Andre ve sevgilisinin sırf onay için yaptığı sey iğrençti belki sevgilisi yemek masasında kusmasa o işi yapacaktı böyle çiftlerden korkulur valla para için yapmayacaği şey yok 😱

Lucios , Andre onay vermemesi iyi oldu sonunda gerçek yüzünü gördü :D Jamal şey oldugunu açıklamasına şaşırdım

Lucios aile albümünü iptal etmesi kötü oldu ama adamda haklı yani her gün ailede bir olay yaşanıyor :D

Burayı anlayamadım :)
Jamal eskiden birlikte olduğu çocugu var ama bu çocuga niye DNA testi yaptırmıyorlar ? Ailede ki herkes kabullenmiş şimdiden çok saçma değil mi ? :)

@destere @Çiğdem- @OzaN @vadikızı @cevaa @xemrexxx

Son düzenleme:

Empire 1x8

Bu bölüm Lucios beni sinir etti. :D Sürekli 2 kadın arasında gidip geliyor , adam koca sirket yönetiyor 2 kadını yönetemiyor haliye 2 kadın arasında çekişme oluyor :)

8.7/10

Hakeem ile cookies arasında buzlar eridi , birde Hakeem'in yaşlı sevgilisi aradan çıksa çok iyi olacak :D

Andre ve sevgilisinin sırf onay için yaptığı sey iğrençti belki sevgilisi yemek masasında kusmasa o işi yapacaktı böyle çiftlerden korkulur valla para için yapmayacaği şey yok 😱

Lucios , Andre onay vermemesi iyi oldu sonunda gerçek yüzünü gördü :D Jamal şey oldugunu açıklamasına şaşırdım

Lucios aile albümünü iptal etmesi kötü oldu ama adamda haklı yani her gün ailede bir olay yaşanıyor :D

Jamal eskiden birlikte olduğu çocugu var ama bu çocuga niye DNA testi yaptırmıyorlar ? Ailede ki herkes kabullenmiş şimdiden çok saçma değil mi ? :)

ayoll sen dna testindesin daha saçma birşey var ortada jemal escinsel kadınlara ilgi duymuyor nasıl bir kadınla ilişki yaşabiliyor ben bunu çok sordumda bana ilerki haftalarda öürenirsin dediler bekliyorum bende:F:F:F

Empire 1x8

8.7/10

ben bugün izleyemicem yarın izlicem yorumlarım artık o zaman

ayoll sen dna testindesin daha saçma birşey var ortada jemal escinsel kadınlara ilgi duymuyor nasıl bir kadınla ilişki yaşabiliyor ben bunu çok sordumda bana ilerki haftalarda öürenirsin dediler bekliyorum bende:F:F:F
ya bende anlamadım nasıl oluyor bu iş :D Jamal doğuştan şeymiş ama gidip kadınla birlikte oluyor çok saçma , umarım mantıklı bir açıklama yaparlar :D

ben bugün izleyemicem yarın izlicem yorumlarım artık o zaman
tamam :) dizi çok iyi gidiyor sakın bırakma :)