yok önemli deği , biz seni bekleriz 😉çok özür dilerim fırsat bulup izleyemedim ya yarın izlicem inşalah
yok önemli deği , biz seni bekleriz 😉çok özür dilerim fırsat bulup izleyemedim ya yarın izlicem inşalah
kız çiğdem sana yetiştim gerçektende @destere çiğdem yavaşladı iyice
tmm oraları bende biliyorum ,sanatçılar neden tek tek ayrılmaya başladı diye sordum
tmm orayı anladım tiana olayını , ben diğer sanatçılar neden tek tek ayrılmaya başladı dedim @destere @xemrexxxtiana hakemin o olgun kadınla olmasına bozuldu ayrıca kendisinin lez ilişkisi ortaya çıkınca hakemde tianayı braktı rakip şirkette bunu değerlendirdi işte tianayı kendi taraflarına aldılar hakemden dolayı empieyi brakmak istedi tiana 🙂🙂🙂
çok tşk ederim sağol ya😉yok önemli deği , biz seni bekleriz 😉
tiana anladım tamam ben diğer sanatçılar neden ayrıldı dedim o bölümde birçok sanatçı ayrılıyor hatta bazıları anikanın yanına geçiyor bazıları empirenin yanında kalıyortiana görüşme yapıp ayiriyor herhald
anik arıyor herhalde hepğpsiyle o ka albüm yapmış kadıntiana anladım tamam ben diğer sanatçılar neden ayrıldı dedim o bölümde birçok sanatçı ayrılıyor hatta bazıları anikanın yanına geçiyor bazıları empirenin yanında kalıyor
oo süper ama neden sabah 7 de kalktın biraz uykunun keyfini çıkarsaydın@Harunnn60
sabah 7 de kalktım 3 bölüm izledim süperdi yine hakeem beni sinir
etmeye devam ediyor jamal harika ya sesi çok güzel dinlemeye doyulmuyor
sevgilisinden ayrıldı üzüldüm valla ya
size yetişmek istiyorum ondan hem sana hem çiğdeme🙂olsunoo süper ama neden sabah 7 de kalktın biraz uykunun keyfini çıkarsaydın
tamam şuan kaçtasınsize yetişmek istiyorum ondan hem sana hem çiğdeme🙂olsun
akşam erken yattım zaten
7.bölümü izledim işte yarın sabah yine 3 bölüm izlcem yetişirim size😉tamam şuan kaçtasın
sen 8 ve 9 bölümü izle 🙂, 10 bölümü hep beraber izleriz @Çiğdem-7.bölümü izledim işte yarın sabah yine 3 bölüm izlcem yetişirim size😉
çok memmnum jamala bayılıyorum dinlemesi çok güzel yadiziden memnun musun peki ?
aynen bende onlara sinir oluyorum cookies teyzeyi seviyor musun ?çok memmnum jamala bayılıyorum dinlemesi çok güzel ya
iki şey sinir oluyorum hakeem ve anika😉
kurabiye diyosun demi tatlı o seviyorum valla ya🙂aynen bende onlara sinir oluyorum cookies teyzeyi seviyor musun ?
evet bende seviyorum onu 🙂kurabiye diyosun demi tatlı o seviyorum valla ya🙂
en çokta müzikten anlamasını seviyorum yaevet bende seviyorum onu 🙂