bende 10.bölümde kaldım 9.bölümüde izle birlikte devam ederiz😉ya bende anlamadım nasıl oluyor bu işJamal doğuştan şeymiş ama gidip kadınla birlikte oluyor çok saçma , umarım mantıklı bir açıklama yaparlar
tamamdizi çok iyi gidiyor sakın bırakma
![]()
bende 10.bölümde kaldım 9.bölümüde izle birlikte devam ederiz😉ya bende anlamadım nasıl oluyor bu işJamal doğuştan şeymiş ama gidip kadınla birlikte oluyor çok saçma , umarım mantıklı bir açıklama yaparlar
![]()
yok yok bırakmıcam merak ertmeya bende anlamadım nasıl oluyor bu işJamal doğuştan şeymiş ama gidip kadınla birlikte oluyor çok saçma , umarım mantıklı bir açıklama yaparlar
![]()
tiana az gösteriyor öz gösteriyortiana kaç bölümdür yok ortalıklardaumarım ilerleyen bölümlerde olur
Evt onuda duydumAnika karakterinide Halley Berry benzetiyorlar
Empire 1x8
Bu bölüm Lucios beni sinir etti.Sürekli 2 kadın arasında gidip geliyor , adam koca sirket yönetiyor 2 kadını yönetemiyor haliye 2 kadın arasında çekişme oluyor
Bu bölümde baya iyiydi.
8.7/10
Hakeem ile cookies arasında buzlar eridi , birde Hakeem'in yaşlı sevgilisi aradan çıksa çok iyi olacak
Andre ve sevgilisinin sırf onay için yaptığı sey iğrençti belki sevgilisi yemek masasında kusmasa o işi yapacaktı böyle çiftlerden korkulur valla para için yapmayacaği şey yok 😱
Lucios , Andre onay vermemesi iyi oldu sonunda gerçek yüzünü gördüJamal şey oldugunu açıklamasına şaşırdım
Lucios aile albümünü iptal etmesi kötü oldu ama adamda haklı yani her gün ailede bir olay yaşanıyor
Burayı anlayamadım
Jamal eskiden birlikte olduğu çocugu var ama bu çocuga niye DNA testi yaptırmıyorlar ? Ailede ki herkes kabullenmiş şimdiden çok saçma değil mi ?
@destere @Çiğdem- @OzaN @vadikızı @cevaa @xemrexxx
@Harunnn60 @Çiğdem- kız benide beklesenizde beraberbende 10.bölümde kaldım 9.bölümüde izle birlikte devam ederiz😉
onlar hep böyle yapıyor vefasızlar
Bende 10 da kaldim 😱bende 10.bölümde kaldım 9.bölümüde izle birlikte devam ederiz😉
tiana az gösteriyor öz gösteriyor
soruna gelelim onu bende zamanında sormuştum dedim dna testi diye bişey var oğlana kızı kakalayacağınıza test yapın dedimde yapmadılar belkide yediremediler kendilerine öyle bir test sonucu pozitif çıkarsa hem ufaklık kıza hem anasına ayıp olurdu
@Çiğdem- in dediği kısım ise bence yanlış soruo tarz yumoşlar varmış dünyada hepçil takılıyorlar yani malzeme olarak bir kadını hamile bırakacak alet edavata sahip olduğu halde duygusal anlamda erkeklerle yatmayı seven tipler belki jamal da onlardan olabilir o yüzden çocuğuda olmuş olabilir
tabi dediğim kısmı izlemedin sanırım izlesen bu soruyada gerek yoktuda neyse
)
aynen beraber izleriz sen beni bekle o zmanbende 10.bölümde kaldım 9.bölümüde izle birlikte devam ederiz😉
acaba Jamal iki türlü şey mi ?tiana az gösteriyor öz gösteriyor
soruna gelelim onu bende zamanında sormuştum dedim dna testi diye bişey var oğlana kızı kakalayacağınıza test yapın dedimde yapmadılar belkide yediremediler kendilerine öyle bir test sonucu pozitif çıkarsa hem ufaklık kıza hem anasına ayıp olurdu
@Çiğdem- in dediği kısım ise bence yanlış soruo tarz yumoşlar varmış dünyada hepçil takılıyorlar yani malzeme olarak bir kadını hamile bırakacak alet edavata sahip olduğu halde duygusal anlamda erkeklerle yatmayı seven tipler belki jamal da onlardan olabilir o yüzden çocuğuda olmuş olabilir
tabi dediğim kısmı izlemedin sanırım izlesen bu soruyada gerek yoktuda neyse
)
tamam bekleriz
harun bana demişti ya beklerim bende sen bilirsin demiştimonlar hep böyle yapıyor vefasızlaralır başlarını giderler bekleme diye bişey yok onlarda
oysa benle başlamış olsan kesinlikle beklerdim
)
tmm izlicemaynen beraber izleriz sen beni bekle o zman
acaba Jamal iki türlü şey mi ?aklıma başka bir şey gelmiyor
tamam beklerizhaftasonu sen izle bize yetiş
![]()
ayoll geldimde birşey yokki buradaaynen beraber izleriz sen beni bekle o zman
acaba Jamal iki türlü şey mi ?aklıma başka bir şey gelmiyor
tamam beklerizhaftasonu sen izle bize yetiş
![]()
9.bölümü izleyip sana yetişicem diyorumayoll geldimde birşey yokki burada![]()
10.bölümü birlikte izleriz ozaman son 3 bölüm kaldı zaten🙂🙂🙂9.bölümü izleyip sana yetişicem diyorum![]()
@vadikızı bize yetişebilir mi acaba10.bölümü birlikte izleriz ozaman son 3 bölüm kaldı zaten🙂🙂🙂
Ben pazar günü izlicem 10. Bolumu
Empire 1x9
cookies anikanın birşeyler ceviridiğni anladı , evden kovma sahnesi çok komikti
Andre biraz hak veriyorum şirket için çabaladı her zaman ama yineden gıcık birisi
cookies sarhoş halleri komikti
8.5/10
Burayı anlamadım
Anika diğer adamın tarafına geçti tamam buraya kadar ama empirede ki sanatçılar neden ayrılmaya başladı ?
@destere @OzaN @Çiğdem- @cookies @xemrexx
yetişecem inşallah haftasonu fırsat olmadı ama yetişecem
kız çiğdem sana yetiştim gerçektendeayol diğer adam anikayla birlikte tianayıda kendi tarafına geçiryordu hakem le cookie engel oldualr son anda bu arada bende en son 9 izlemiştim yetiştin bana cnm