FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bende anlamadım nasıl oluyor bu iş :D Jamal doğuştan şeymiş ama gidip kadınla birlikte oluyor çok saçma , umarım mantıklı bir açıklama yaparlar :D

tamam :) dizi çok iyi gidiyor sakın bırakma :)
bende 10.bölümde kaldım 9.bölümüde izle birlikte devam ederiz😉

tiana kaç bölümdür yok ortalıklarda :) umarım ilerleyen bölümlerde olur :)

Evt onuda duydum :D Anika karakterinide Halley Berry benzetiyorlar :D

Empire 1x8

Bu bölüm Lucios beni sinir etti. :D Sürekli 2 kadın arasında gidip geliyor , adam koca sirket yönetiyor 2 kadını yönetemiyor haliye 2 kadın arasında çekişme oluyor :)

Bu bölümde baya iyiydi. :)
8.7/10

Hakeem ile cookies arasında buzlar eridi , birde Hakeem'in yaşlı sevgilisi aradan çıksa çok iyi olacak :D

Andre ve sevgilisinin sırf onay için yaptığı sey iğrençti belki sevgilisi yemek masasında kusmasa o işi yapacaktı böyle çiftlerden korkulur valla para için yapmayacaği şey yok 😱

Lucios , Andre onay vermemesi iyi oldu sonunda gerçek yüzünü gördü :D Jamal şey oldugunu açıklamasına şaşırdım

Lucios aile albümünü iptal etmesi kötü oldu ama adamda haklı yani her gün ailede bir olay yaşanıyor :D

Burayı anlayamadım :)
Jamal eskiden birlikte olduğu çocugu var ama bu çocuga niye DNA testi yaptırmıyorlar ? Ailede ki herkes kabullenmiş şimdiden çok saçma değil mi ? :)

@destere @Çiğdem- @OzaN @vadikızı @cevaa @xemrexxx
tiana az gösteriyor öz gösteriyor :)
soruna gelelim onu bende zamanında sormuştum dedim dna testi diye bişey var oğlana kızı kakalayacağınıza test yapın dedimde yapmadılar belkide yediremediler kendilerine öyle bir test sonucu pozitif çıkarsa hem ufaklık kıza hem anasına ayıp olurdu :)

@Çiğdem- in dediği kısım ise bence yanlış soru:) o tarz yumoşlar varmış dünyada hepçil takılıyorlar yani malzeme olarak bir kadını hamile bırakacak alet edavata sahip olduğu halde duygusal anlamda erkeklerle yatmayı seven tipler belki jamal da onlardan olabilir o yüzden çocuğuda olmuş olabilir :) tabi dediğim kısmı izlemedin sanırım izlesen bu soruyada gerek yoktuda neyse :))

soruna gelelim onu bende zamanında sormuştum dedim dna testi diye bişey var oğlana kızı kakalayacağınıza test yapın dedimde yapmadılar belkide yediremediler kendilerine öyle bir test sonucu pozitif çıkarsa hem ufaklık kıza hem anasına ayıp olurdu :)

@Çiğdem- in dediği kısım ise bence yanlış soru:) o tarz yumoşlar varmış dünyada hepçil takılıyorlar yani malzeme olarak bir kadını hamile bırakacak alet edavata sahip olduğu halde duygusal anlamda erkeklerle yatmayı seven tipler belki jamal da onlardan olabilir o yüzden çocuğuda olmuş olabilir :) tabi dediğim kısmı izlemedin sanırım izlesen bu soruyada gerek yoktuda neyse :))
ama dedi ya locious 10. Bolumde ( indirirken görmüştüm) o çocuk benim dedi ondan ben faydalandim dedi yani jamal % 10000 escinsel lo ama locious adamin dibi :)

bende 10.bölümde kaldım 9.bölümüde izle birlikte devam ederiz😉
aynen beraber izleriz sen beni bekle o zman :)

acaba Jamal iki türlü şey mi ? :D aklıma başka bir şey gelmiyor :D
@Harunnn60 @Çiğdem- kız benide beklesenizde beraber
yorumlasak olurmu acaba ya
tamam bekleriz :D haftasonu sen izle bize yetiş :D

onlar hep böyle yapıyor vefasızlar:) alır başlarını giderler bekleme diye bişey yok onlarda :) oysa benle başlamış olsan kesinlikle beklerdim :))
harun bana demişti ya beklerim bende sen bilirsin demiştim

aynen beraber izleriz sen beni bekle o zman :)

acaba Jamal iki türlü şey mi ? :D aklıma başka bir şey gelmiyor :D

tamam bekleriz :D haftasonu sen izle bize yetiş :D
tmm izlicem

Empire 1x9
cookies anikanın birşeyler ceviridiğni anladı , evden kovma sahnesi çok komikti :D
Andre biraz hak veriyorum şirket için çabaladı her zaman ama yineden gıcık birisi :D
cookies sarhoş halleri komikti :D

8.5/10

Burayı anlamadım
Anika diğer adamın tarafına geçti tamam buraya kadar ama empirede ki sanatçılar neden ayrılmaya başladı ?

@destere @OzaN @Çiğdem- @cookies @xemrexx

Empire 1x9
cookies anikanın birşeyler ceviridiğni anladı , evden kovma sahnesi çok komikti :D
Andre biraz hak veriyorum şirket için çabaladı her zaman ama yineden gıcık birisi :D
cookies sarhoş halleri komikti :D

8.5/10

Burayı anlamadım
Anika diğer adamın tarafına geçti tamam buraya kadar ama empirede ki sanatçılar neden ayrılmaya başladı ?

@destere @OzaN @Çiğdem- @cookies @xemrexx
ayol diğer adam anikayla birlikte tianayıda kendi tarafına geçiryordu hakem le cookie engel oldualr son anda bu arada bende en son 9 izlemiştim yetiştin bana cnm:F:F:F

ayol diğer adam anikayla birlikte tianayıda kendi tarafına geçiryordu hakem le cookie engel oldualr son anda bu arada bende en son 9 izlemiştim yetiştin bana cnm:F:F:F
kız çiğdem sana yetiştim gerçektende :F @destere çiğdem yavaşladı iyice :D

tmm oraları bende biliyorum ,sanatçılar neden tek tek ayrılmaya başladı diye sordum :D