hatırlamıyorum şimdiEmpire 1x5
Bu bölüm baya iyiydi ya Dizide fark ettiğim bir şey ise Jamal kendi sesini kullanıyor ama Hakeem kendi sesini tam kullanamıyor , vokalistler filan yardım ediyor sanırım
Tiana'nın lezbiyen olmasına çok şaşırdım , üstüne birde videoları internete düştü
Andre bölüm boyunca kozlarını oynadı ama bölüm sonunda pek birşeye yaramadı
cookkies teyze anne olduğunu birkez kanıtladı bölüm boyunca birçok setin üstesinden geldi
Bir yeri anlamadım aslında hiç anlamadım. siz açıklarsanız sevinirim
cookies teyze bu bölüm dava olayı vardı ne davası o , sonra cookies birisini yanlışkla öldürdü o olayı anlatın bana
@destere @Çiğdem- @xemrexxx @cookies
@xemrexxx beğeneceğine açıklasana
sen kaçıncı bölümdesin ki ben bu akşam 2 bölümünüde izlcemtamam bu akşam sen 2 ve 3 bölümü izle bana yetişirsin zaten 40 dk sürüyor
Empire 1x5
Bu bölüm baya iyiydi ya Dizide fark ettiğim bir şey ise Jamal kendi sesini kullanıyor ama Hakeem kendi sesini tam kullanamıyor , vokalistler filan yardım ediyor sanırım
Tiana'nın lezbiyen olmasına çok şaşırdım , üstüne birde videoları internete düştü
cookkies teyze anne olduğunu birkez kanıtladı bölüm boyunca birçok setin üstesinden geldi
cookies teyze bu bölüm dava olayı vardı ne davası o , sonra cookies birisini yanlışkla öldürdü o olayı anlatın bana
5 bölümdeyim ama seni beklerim istersen )sen kaçıncı bölümdesin ki ben bu akşam 2 bölümünüde izlcem
dün akşam başka diziler izledimde
Anladım şimdi ) Sağolcnm cookie lucioslar empireyi krusun diye galiba suç ileyip soygun falan öyle içeriye girdi onun davası cookieyide arada onunla konusan bir dedektif kadın var bir anlaşma yapıp çıkardı galiba içeriden luciosta nasıl çıktın içeriden diye soruyordu
son sahnede luciosa çalısan bir adam ölmüştü sanırım🙂🙂🙂
seni kandırıyorlar cookie teyze kimseyi öldüremez öldürmemiştir kalbi pırıl pırıl bir insandır tüm haltı yiyen lucius tur cookie onun yüzünden yıllarca cezaevinde yatmış ak pak sevimli ve narin bir teyzemizdir seviyoruz kendisiniEmpire 1x5
neyi anladın seni kandırıyor @Çiğdem- )Anladım şimdi ) Sağol
o sahne hatırlanmazmı ya ? hani senin hakeem ehatırlamıyorum şimdi
Yok o senin dediğin olay 1 . bölümde oluyorseni kandırıyorlar cookie teyze kimseyi öldüremez öldürmemiştir kalbi pırıl pırıl bir insandır tüm haltı yiyen lucius tur cookie onun yüzünden yıllarca cezaevinde yatmış ak pak sevimli ve narin bir teyzemizdir seviyoruz kendisini
öldürülen hamster kılıklıbunkie denen adamı lucius öldürmüştür , aynı zamanda bu hamster kılıklı vatandaş cookie nin eltisidir pardon kuzenidir
neyi anladın seni kandırıyor @Çiğdem- )
o sahne hatırlanmazmı ya ? hani senin hakeem etecavüz ediyorlardı )
oooww sen benim dediğim yeri geçmişsin zatenYok o senin dediğin olay 1 . bölümde oluyor
Benim 5.bölüm de anlamadığım kısım
Cookies teyze davaya gidiyor sonra bölümün sonunda adam vuruluyor hatta lucios , Cookiese gül getiriyordu
Sonunda yaa şimdi Anladım Sağol destereoooww sen benim dediğim yeri geçmişsin zaten
cookie zamanında uyuşturu takası yaparken uyuşturucuyu teslim ettiği adam bir araba daki şahıs tarafından öldürülüyor , bu öldürülen kişi çetenin içine gizlice giren bir fbı ajanı , bu ajan takas sırasında frank gaters denilen adam tarafından vuruluyor mahkemede cookie frank gathers ın fbı ajanını öldürdüğüne dair şahitlik yapıyor ? tesadüf bu ya aynı anda uyuşturucu paketi üstündeki güllere benzer güllerden cookie nin evine yollanıyor cookide bu gülü mahkemede aleyhine şahitlik yaptığı frank gathers ın kendisine adamları vasıtasıyla gönderdiğini zannedip panikliyor ve frank ın dışardaki adamı teddy nin bu işi yaptığını zannedip jermel denilen bir oğlancığa 5000 dolar ödeyip frank ın dışardaki adamı teddy i jermel e öldürtüyor sonra jeton düşüyorki gülü yollayan lucius muş tabi iş işten geçmiş oluyor teddy denilen oğlancık jermel denilen oğlancık tarafından kurşuna diziliyor
ama bu olayda cookie nin en ufak kabahati yok.. seviyoruz kadını
hayrrr bee @Harunnn60 ı ne kandırıcam ben başka işim gücüm yokmu kısaca özetleyip açıkladım işte🙂🙂🙂seni kandırıyorlar cookie teyze kimseyi öldüremez öldürmemiştir kalbi pırıl pırıl bir insandır tüm haltı yiyen lucius tur cookie onun yüzünden yıllarca cezaevinde yatmış ak pak sevimli ve narin bir teyzemizdir seviyoruz kendisini
öldürülen hamster kılıklıbunkie denen adamı lucius öldürmüştür , aynı zamanda bu hamster kılıklı vatandaş cookie nin eltisidir pardon kuzenidir
neyi anladın seni kandırıyor @Çiğdem- )
o sahne hatırlanmazmı ya ? hani senin hakeem etecavüz ediyorlardı )
sen bilirsin beklersen iyi olur ama sen bilirsin ya🙂5 bölümdeyim ama seni beklerim istersen )
tamam sen bugün 2 ve 3 izle o zman bende seni beklerimsen bilirsin beklersen iyi olur ama sen bilirsin ya🙂
tmm izlicem zaten çok sğaol yatamam sen bugün 2 ve 3 izle o zman bende seni beklerim
vallahi @Harunnn60 a helal olsun diyorum ya seni kırmamak için anlamış gibi yaptı çok kibardır kendisi bayanlara karşı boynu kıldan ince anlamış gibi yapmıştır ) ya da o da izlediği bölümden hiçbişey anlamadığı için senin dediğine kanmıştır umarım ilk şıktır ikincisi doğruysa eğer harun diziyi boşuna izliyor demektir izlemese daha iyi )
İlk Şıkvallahi @Harunnn60 a helal olsun diyorum ya seni kırmamak için anlamış gibi yaptı çok kibardır kendisi bayanlara karşı boynu kıldan ince anlamış gibi yapmıştır ) ya da o da izlediği bölümden hiçbişey anlamadığı için senin dediğine kanmıştır umarım ilk şıktır ikincisi doğruysa eğer harun diziyi boşuna izliyor demektir izlemese daha iyi )
senin anlattığın kısma baktım tam bir çorba yapmışsın '' işte o sonda vurulan adam lucius un adamı gibi bişey diyip katletmişsin bölümüde konuyuda ))
öyle değilse bile öyle de sen ) ikinci şık pek hoş durmuyorİlk Şık
Sen olayı anlatınca anladım sonuç buöyle değilse bile öyle de sen ) ikinci şık pek hoş durmuyor