Bu aksam ilk bölümü izle hemenvalla başlıcam da fırsat bulabilirsem inişallah
vadikızının derdi bitiyormu netimdeki sorun burda iyide misafir falan
fırsat bulamıyorum ya inşallah başlıcam
Bu aksam ilk bölümü izle hemenvalla başlıcam da fırsat bulabilirsem inişallah
vadikızının derdi bitiyormu netimdeki sorun burda iyide misafir falan
fırsat bulamıyorum ya inşallah başlıcam
kalbimi okudun sanırım az önce açtım ilk bölümü birazdan izlicem inşallahBu aksam ilk bölümü izle hemen
Benim tahminlerim kuvvetlidirkalbimi okudun sanırım az önce açtım ilk bölümü birazdan izlicem inşallah
Lo sende başlamışsin işte beraber izlerizEmpire 1x1
Aldığı reytinglerden ve forumda yapılan olumlu yorumlardan sonra bayağı merak ettim diziyi ve sonunda ilk bölümünü izledim. Başlarda abartıldığını düşündüm ama sonradan hikaye açıldıkça ve olayları anlamaya başlayınca diziyi sevdim yani devam edeceğim benden de onay aldı.
Cookie tartışmasız dizideki en iyi karakter, Pembe'nin Amerikalı zenci versiyonu gibi. Doğal hareketeleri konuşmaları falan bayağı sevdim Cookie'yi.
Her yabancı dizide bir eşcinsel ilişki olmazsa olmaz zaten. Jamal gay ve ilk başlarda herkesin bunu kabul etmesi bana şu Amerikalılar ne kadar serbest yorumunu yaptırmıştı ki flashback sahnelerinden sonra sözümü geri aldım. Jamal'ın aslında ne kadar zor bir hayat geçirdiğini flashbackler özetledi. Çöp kutusuna attı oğlanı.
O değilde @sokak sanati dizideki herkes zenci sen bu diziyi nasıl sevdin lo, başımıza taş yağacak.
Hakeem de tam bir artist ama diğer sinsiye göre daha iyiydir. Locious'ı hiç sevmedim bu arada.
Müzikal tadında güzel bir drama olmuş kısacası. Puanım;
8.5/10
Yoğunum şu sıralar dizi izleyemiyorum foruma bile zor giriyorum. Sen izle ben yetişirim size.Lo sende başlamışsin işte beraber izleriz
@yatutarsa ile takılacagiz artık neyseYoğunum şu sıralar dizi izleyemiyorum foruma bile zor giriyorum. Sen izle ben yetişirim size.
Empire 1x3
Evlat Kayıran insanlari hiç sevmem , ben kendim yaşamadım ama başka yaşayan insanları çok gördüm böyle yapan insanların yüzünede söyledim , tabi anlayana işte )
7.7/10
akıllık etti bence orada lucios jemala kaptırıcak hali yok herhalde hakem hepsinden iyi söyler
sana aynı şeyi yapsalar dün vadi konusunda benim emeğim var diye bağırıyordun kendini jamal yerine koy
Oo izlemene sevindim devamı gelecek mi peki ?@Harunnn60
izledim çok beğendim bende şarkılarla izlemek çok güzeldi babaya
sinir oldum evlat arasında ayrım yapmasına kızdım
tabii gelecek ne demek sevdim diziyi ben😉Oo izlemene sevindim devamı gelecek mi peki ?
tamam bu akşam sen 2 ve 3 bölümü izle bana yetişirsin zaten 40 dk sürüyortabii gelecek ne demek sevdim diziyi ben😉
tamam bu akşam sen 2 ve 3 bölümü izle bana yetişirsin zaten 40 dk sürüyor
izlemeyen kalmadı galibatabii gelecek ne demek sevdim diziyi ben😉
vardır elbet sende bloodline başla onuda topluca izleyelimizlemeyen kalmadı galiba
çivili tahtaya otururum daha iyivardır elbet sende bloodline başla onuda topluca izleyelim