FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Empire 1x3

Evlat Kayıran insanlari hiç sevmem , ben kendim yaşamadım ama başka yaşayan insanları çok gördüm böyle yapan insanların yüzünede söyledim , tabi anlayana işte :))

7.7/10

pek birsey olmadı bu bölümde :) evde yemek yenildi filan tüm aile toplandı
Lucios hemen Jamal şarkını Sahiplendi :/ sinir oldum gerçekten
Cookies teyze ve Lucios sevgilisi arasında çekişme çok komikti :D
@OzaN @destere @Çiğdem- @vadikızı @cookies @xemrexxx @yatutarsa

Empire 1x1

Aldığı reytinglerden ve forumda yapılan olumlu yorumlardan sonra bayağı merak ettim diziyi ve sonunda ilk bölümünü izledim. Başlarda abartıldığını düşündüm ama sonradan hikaye açıldıkça ve olayları anlamaya başlayınca diziyi sevdim yani devam edeceğim benden de onay aldı. :)

Cookie tartışmasız dizideki en iyi karakter, Pembe'nin Amerikalı zenci versiyonu gibi. :F Doğal hareketeleri konuşmaları falan bayağı sevdim Cookie'yi.

Her yabancı dizide bir eşcinsel ilişki olmazsa olmaz zaten. Jamal gay ve ilk başlarda herkesin bunu kabul etmesi bana şu Amerikalılar ne kadar serbest yorumunu yaptırmıştı ki flashback sahnelerinden sonra sözümü geri aldım. Jamal'ın aslında ne kadar zor bir hayat geçirdiğini flashbackler özetledi. Çöp kutusuna attı oğlanı. :(

O değilde @sokak sanati dizideki herkes zenci sen bu diziyi nasıl sevdin lo, başımıza taş yağacak. :F

Hakeem de tam bir artist ama diğer sinsiye göre daha iyiydir. :D Locious'ı hiç sevmedim bu arada.

Müzikal tadında güzel bir drama olmuş kısacası. Puanım;
8.5/10
Lo sende başlamışsin işte beraber izleriz :F

Empire 1x3

Evlat Kayıran insanlari hiç sevmem , ben kendim yaşamadım ama başka yaşayan insanları çok gördüm böyle yapan insanların yüzünede söyledim , tabi anlayana işte :))

7.7/10

pek birsey olmadı bu bölümde :) evde yemek yenildi filan tüm aile toplandı
Lucios hemen Jamal şarkını Sahiplendi :/ sinir oldum gerçekten
Cookies teyze ve Lucios sevgilisi arasında çekişme çok komikti :D
@OzaN @destere @Çiğdem- @vadikızı @cookies @xemrexxx @yatutarsa
akıllık etti bence orada lucios jemala kaptırıcak hali yok herhalde hakem hepsinden iyi söyler :F:F:F

@Harunnn60
izledim çok beğendim bende şarkılarla izlemek çok güzeldi babaya
sinir oldum evlat arasında ayrım yapmasına kızdım