FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Empire 1x2
Ilk bölüm kadar iyi olmasada iyiydi :D
Dizide herkes bir çıkar peşinde koşuyor bakalım sezon sonu kim hedeflerini ulaşacak
Bu arada bir sekreter var baya kilolu gerçekten :D o kiloya rağmen yine iyi çalışıyor.

Asıl meseleye gelelim simdi her ne kadar bir dizide olsa Başbakana bu tarz sözler söylerken korkmuyorlar mı bunlar ? Bizim ülkede böyle birşey olsa diziye baya ceza verirler 0_o

8/10
cookies teyze meğerse ajanlarla is birliği yapıyormuş :(
Lucios bu bölüm iyi aglama numarasi yaptı gerçekten :D
Jamal ve Hakem herseye rağmen birleşti , babanın planı suya düştü :D
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @cookies

Empire 1x2
Ilk bölüm kadar iyi olmasada iyiydi :D
Dizide herkes bir çıkar peşinde koşuyor bakalım sezon sonu kim hedeflerini ulaşacak
Bu arada bir sekreter var baya kilolu gerçekten :D o kiloya rağmen yine iyi çalışıyor.

Asıl meseleye gelelim simdi her ne kadar bir dizide olsa Başbakana bu tarz sözler söylerken korkmuyorlar mı bunlar ? Bizim ülkede böyle birşey olsa diziye baya ceza verirler 0_o

8/10
cookies teyze meğerse ajanlarla is birliği yapıyormuş :(
Lucios bu bölüm iyi aglama numarasi yaptı gerçekten :D
Jamal ve Hakem herseye rağmen birleşti , babanın planı suya düştü :D
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @cookies
ilk bölümlere 8 puan veriyorsan sen diziyi sevdin demektir :)

Cookie teyze ve oğlu Jamal iyi karakterler onlar diziyi baya sırtlıyor :) evet sevdim inş devamı gelir. :D
sen de bizdensin, cookie ile jamal benimde favorim :) @Çiğdem- hakeem ergenini seçti :)

benim de çok oldu kendi kendime yorum yapmam boşver :D @xemrexxx @destere yalnız bırakmasanıza adamı :))
biz izledik sen izlememişsin işte taze başlangıç yap hem birlikte yorumlaşırsınız hemde bir avuç cookie görmüş olursun :)

sen de bizdensin, cookie ile jamal benimde favorim :) @Çiğdem- hakeem ergenini seçti :)

biz izledik sen izlememişsin işte taze başlangıç yap hem birlikte yorumlaşırsınız hemde bir avuç cookie görmüş olursun :)
Diziyi şimdilik onlar sırtlıyorlar bakalım :D bu arada benimle beraber ızleyecek bir adam bulmak lazım forumda kimse kalmadı nerdeyse :D

bloodline kadar ağırını bulamazsın madem ağır dizi seviyorsun :) onuda izlemedin ? neyse :))
O diziyi izlemedim değil orda sana kırgınlığım var ama belli etmiyorum. Küçük şeyleri sorun etmiyorum, etmem. :)

Bloodline dizisi var gel izleyelim dedin. Bende mesajım orda duruyor dedimki Peaky Blinders dizisini izliyorum ondan sonra izleyebilirim dedim. İyi niyetimin göstergesi olarakta ilk bölümü izledim ve genel olarakta sevdiğimi söyledim.

Ama sen çok acele ettin. Peaky Blinders dizisini biz gundix123 ve legolas9900 ile beraber izliyorduk o arkadaşları nasıl bırakayım da bu diziye geleydim o arkadaşlara ayıp olmazmıydı sevgili kardeşim. :)

O diziyi izlemedim değil orda sana kırgınlığım var ama belli etmiyorum. Küçük şeyleri sorun etmiyorum, etmem. :)

Bloodline dizisi var gel izleyelim dedin. Bende mesajım orda duruyor dedimki Peaky Blinders dizisini izliyorum ondan sonra izleyebilirim dedim. İyi niyetimin göstergesi olarakta ilk bölümü izledim ve genel olarakta sevdiğimi söyledim.

Ama sen çok acele ettin. Peaky Blinders dizisin biz gundix123 ve legolas9900 ile beraber izliyorduk o arkadaşları nasıl bırakayım da bu diziye geleydim o arkadaşlara ayıp olmazmıydı sevgili kardeşim. :)
benim mesajımda orda duruyor benimde ufak bir kırğınlığım var o yüzden belli ediyorum :)) dedinki senin hatrına izleyebileceğim bir dizi bende dedim benim hatrıma izleyeceksen hiç izleme sevdiysen izle :) hatırla bir bölüm anca izlenir 13 bölüm izlenmez kimseye işkence çektirmek istemem :))

benim mesajımda orda duruyor benimde ufak bir kırğınlığım var o yüzden belli ediyorum :)) dedinki senin hatrına izleyebileceğim bir dizi bende dedim benim hatrıma izleyeceksen hiç izleme sevdiysen izle :) hatırla bir bölüm anca izlenir 13 bölüm izlenmez kimseye işkence çektirmek istemem :))
Geçen hafta bilgisayarım arıza yaptı söylemiştim sana hard diske 170 lira verdim 2 gün dizi izleyemedim. Güncel diziler, etkinlikteli filmler ve Peaky Blinders dizisi derken inan hiç boş zamanım olmadı. Vikings ve Better Call Saul'un yeni bölümlerini bile bu sabah izleyebildim. Yoksa niye izlemeyeyim, seninle dizi izlemek benim için bir zevktir. :)

Neyse beraber izleyeceğimiz başka bir dizi söylersinde izleriz bu olayda böylece tatlıya bağlanmış olur. :)

Geçen hafta bilgisayarım arıza yaptı söylemiştim sana hard diske 170 lira verdim 2 gün dizi izleyemedim. Güncel diziler, etkinlikteli filmler ve Peaky Blinders dizisi derken inan hiç boş zamanım olmadı. Vikings ve Better Call Saul'un yeni bölümlerini bile bu sabah izleyebildim. Yoksa niye izlemeyeyim, seninle dizi izlemek benim için bir zevktir. :)

Neyse beraber izleyeceğimiz başka bir dizi söylersinde izleriz bu olayda böylece tatlıya bağlanmış olur. :)
kırgınlık falan yok zaten:) ben ogün anlaşmıştık sanıyordum dedim fazla ısrar edipte rahatsız etmeyeyim :) bundan sonra daha sürüyle dizi olacak film olacak orda mutlaka yine ortak izleyecklerimiz çoğunlukta olacaktır :)

@Forumdash belki yakinda dönersin :)) benimki de bir umut :))))
senin iş nasrettin hocanın göle maya çalmasına benziyor göl yoğurt tutarsa belki @Forumdash da döner :)