sonunda sende hakeem ergeninden vazgeçtin güzel haber darısı @Çiğdem- in başına o da jamal a dönecektir yakında )1x12
Müthiş bir sezon finaliydi, adamlar yapıyor abi
9.5/10İlk başta ki hediye olayı çok iyiydi ve her ne kadar pek sevmesemde Empire aralarında en mantıklı adama verildi.
Cookie Anika kavgası süperdi, bıraksalar Cookie öldürürdü heralde
Andre-Hakeem-Cookie ve Anika birleşip, Lucious reyizi tuzağa düşürdüler ama reyiz bunun intikamını alır.
Son sahnede çok iyiydi. Game time bitches
Jamal'a dönmedim ben ama Hakeem'den vazgeçtim ilk baştaki halleri kalmadı Şuan da en sevdiğim Lucioussonunda sende hakeem ergeninden vazgeçtin güzel haber darısı @Çiğdem- in başına o da jamal a dönecektir yakında )
cookie annika kavğası gerçekten muhteşemdi , keşke bıraksalardı, masadan yere yerden masaya kadını pinpon topu gibi çevirip duracaktı )
ses olarak düşünürsen jamal içlerinden en iyisi karakter olarak düşünürsende öyle ama tabi empire ınJamal'a dönmedim ben ama Hakeem'den vazgeçtim ilk baştaki halleri kalmadı Şuan da en sevdiğim Lucious
Lucious'u acımasız olduğu için seviyorum zatenses olarak düşünürsen jamal içlerinden en iyisi karakter olarak düşünürsende öyle ama tabi empire ınloucius da iyi sayılır ama çok fazla acımasız biri ?başına geçince ötü kalkmasa iyidir şimdilik karakterinden memnunuz jamal ın
bende o tarz karakterleri severim de yalnız onlarında olmazsa olmazları olmalı yani kısaca menfaat için babalarını bile satanlardan olmamalılar? kötü karakter iyidir ama ailesi sözkonusu olunca iyi yönlerinide açığa çıkarmalılar arada bir.. mesela cookie gibi, cookie o konuda harika bir kadın )Lucious'u acımasız olduğu için seviyorum zaten
Cookie Lucious reyize tuzak kurduğu an gözümden düştü En büyük Lucious başka büyük yokbende o tarz karakterleri severim de yalnız onlarında olmazsa olmazları olmalı yani kısaca menfaat için babalarını bile satanlardan olmamalılar? kötü karakter iyidir ama ailesi sözkonusu olunca iyi yönlerinide açığa çıkarmalılar arada bir.. mesela cookie gibi, cookie o konuda harika bir kadın )
lucius annnikayla 24 saat güreş tutarken gözünden düşmüyor ama zavallı cookie kırk yılda bir (o da cezaevinden çıkmışki tam abaza sayılır ) malcolm la güreşmek istemiş çokmu görüyorsun yani bence bakış açın yanlış o konudada cookie haklıCookie Lucious reyize tuzak kurduğu an gözümden düştü En büyük Lucious başka büyük yok
Ya o konuya bişey demiyorum Cookie diğerleriyle bir olup Lucious'a düşman oldular ya onu dedim Gerçi Cookie'nin tuzaktan haberi yoktu heralde ama yinede o gruba girmemeliydilucius annnikayla 24 saat güreş tutarken gözünden düşmüyor ama zavallı cookie kırk yılda bir (o da cezaevinden çıkmışki tam abaza sayılır ) malcolm la güreşmek istemiş çokmu görüyorsun yani bence bakış açın yanlış o konudada cookie haklı
Cookie Lucious reyize tuzak kurduğu an gözümden düştü En büyük Lucious başka büyük yok
tuzaktan haberi yok gibiydi son sahnedeCookie Lucious reyize tuzak kurduğu an gözümden düştü En büyük Lucious başka büyük yok
ben yaşlılara el kaldırmıyorum canikomtuzaktan haberi yok gibiydi son sahnede
aslında @Çiğdem- i vericekler cookie nin eline bi güzel pataklıcek @destere @cookies @sokak sanati
cookie nin ruhu senden gençben yaşlılara el kaldırmıyorum canikom
bu sahne harikaydı ya @Çiğdem- i cookie nin önüne atsan sırf kız dayak yemesin diye aralarına girer öyle arada beklerdim ayrılmasalarda olurdu )tuzaktan haberi yok gibiydi son sahnede
aslında @Çiğdem- i vericekler cookie nin eline bi güzel pataklıcek @destere @cookies @sokak sanati
farklı amaçlar için giriyon araya kimi kandırıyonbu sahne harikaydı ya @Çiğdem- i cookie nin önüne atsan sırf kız dayak yemesin diye aralarına girer öyle arada beklerdim ayrılmasalarda olurdu )
insaniyet namına kavğaları sevmem barışçıl bir insanım heleki iki bayan kavğa ediyorsa ayırmak sevaptır )farklı amaçlar için giriyon araya kimi kandırıyon