FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8 ve 9 bölümleri izledim @cookies @Harunnn60 @OzaN @cevaa @destere
@sokak sanati @xemrexxx

2 bölümüde iyi buldum :Z:Z:Z

8.bölümde
jemalın babasının şarkısını değiştirip escinsel olduğunu açıklaması bölümün en iyi yeriydi galiba ama ben hakeeme dikkat çekicem yine çocuk gidip jemalı destekleyen ilk kişi oldu jemala değer veriyor bu çocuk:love1::love1::love1:

9.bölüm
jemalin andrenin ve hakemin aonsörde söyledikleri şarkı akinleşmeleri falan bölümün en iyi yeriydi bence sonra
kurabiye hakem tiana jemal ve babalarıyla birlikte söyledikelri şarkı sahnesiyde iyiydi aa andreiyi sonunda tımarhaneye götürüyorlar hahaha:F:F:F
Çiğdem diziyi çok sevdin bakıyorumda :D

Çiğdem diziyi çok sevdin bakıyorumda :D
ayy evet :kiki::kiki::kiki:
bu yıl fantastik dışınada çıkmaya başladım önce dünyada tek kalan adam ilk komedi dizim oldu sonrada empireye başladım @destere ve @xemrexxx sürekli etiketliyordu beni ama müzik ile ilgili konusu olduğunu söylemediler konuyu anlayınca izlemeye başladım
ben high school musical serisinin büyük bir fanıyım müzikle alakalı bir film oyüzden bu dizi çok hoşuma gitti konusu müzikle alakalı olduğundan
:Z:Z:Z

bu yıl fantastik dışınada çıkmaya başladım önce dünyada tek kalan adam ilk komedi dizim oldu sonrada empireye başladım @destere ve @xemrexxx sürekli etiketliyordu beni ama müzik ile ilgili konusu olduğunu söylemediler konuyu anlayınca izlemeye başladım
ben high school musical serisinin büyük bir fanıyım müzikle alakalı bir film oyüzden bu dizi çok hoşuma gitti konusu müzikle alakalı olduğundan
Bende müzik ile ilgili dizi veya filmleri izlemiyorum ama forumda herkes izlediği için bende merak ettim :D

Bende müzik ile ilgili dizi veya filmleri izlemiyorum ama forumda herkes izlediği için bende merak ettim :D
izlemediysen izle bence sadece müziği barındırmıyor çok güzel bir drama zaten 6 reyting alan başka dizi olmamış galiba millet 2 reytingi zor alıyor bunlar 6 yı geçmiş :F:F:F

sen telefondamı giriyorsun bilgisayardanmı yani kendin neden dizi indiremiyorsun (b)(b)(b)
Benim internetim sınırlı o yüzden TWD hariç başka dizileri izleyemiyordum eylül ayından beri malesef :( dün işte internet cafede indirdim bütün dizileri , bazen Tv de izliyorum bazen laptop ta izliyorum indirdigim yabancı dizileri :)

Benim internetim sınırlı o yüzden TWD hariç başka dizileri izleyemiyordum eylül ayından beri malesef :( dün işte internet cafede indirdim bütün dizileri , bazen Tv de izliyorum bazen laptop ta izliyorum indirdigim yabancı dizileri :)
ben sana faceden atarım cnm oyüzden sordum yani 5 bölüm kadar ayarlarım atarım sana izledikten onra başka zaman yine atarım:F
empirenin 9 bölümü var elimde mesala sana gönderebilirim 😵😵😵

Nasıl atacaksin ki ? :D teşekkür ederim bu arada , bende 6 bölüme kadar var suan :))
fceden bilgisayarımda olan dizi videosunu atıcam işte sen izlemek itediklerini söylersin 5 bölüm falan indirir hazırlarım ben gönderirim sana
yani bölüm atabilirim 😉😉😉

daha dur sana neler neler izlettireceğim :))

1x11

Olaylar olaylar :D

1 bölüm içinde olabilecek herşey oldu çok haraketli bir bölümdü.

Hakeem'in atarlı tavırlarını sevmedim, üvey annesiyle olan halide kötüydü :D Jamal'ın şarkıları alış şekli iyiydi :D

Jamal ve Lucious'un şarkı söyledikleri sahne çok iyiydi :D

Lucious reyize heryerden geliyorlar adam ne yapacağını kimle uğraşacağını şaşırdı :D En sonda da Cookie'nin herşeyi öğrenmesi kötü oldu.
9.5/10