FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sezon finalini izledim.:X

Şahane bir final yapmışlar. Her dakikası olaylıydı ve bazı olayları boşu boşuna yazılmış gibiydi. Bu biraz zorladı beni ama güzeldi.:X

İlk baştaki hediye faslı süperdi. Jamal'a verdi Empire'ı. Bundan sonra Jamal ile Locious birlikteliği izleyeceğiz galiba. Umarım Hakeem gibi davranım gıcıklıklar yapmaz. Ama bu olayın iyi yanı Hakeem ile Cookie'nin birleşmesi oldu.:Z

Jamal'ın Empire ile ilgili ilk kararı çok mantıklıydı. Hakeem biraz atarlandı ama sakinleştirdi.

Cookie ile Anika'nın kavgası şahaneydi.:F Sonra birleştiler Locious'ın sonu için ama bu Locious yani pek etkisi olmaz onların.

Andre ile Amcasının kavgası tam saçmalık. Yani boş yere olay çıktı. Hiç mantıklı değildi ve çok olay olsun diye seçilmiş gibiydi zaten Senarist Locious'ı korumak için uydurmuş o olayı muhtemelen.

Son sahnede Locious şarkıyı söyleyip sahnede tutuklansa efsane olurdu ama böyle basit kalmış. Biz şarkıyı bekliyorduk Jamal ile olan Düetini.:( Dinleyemedik.
Son sahnede Locios'ın seslenişi süperdi.

9.2/10

1x8

İyi bir bölümdü.

Bütün ailenin birlikte şarkı söylediği yer güzeldi. Andre çakalı yine çakallık peşindeydi ama Lucious reyiz yemedi :D

Jamal şarkı söylerken anlamamıştım gey olduğunu itiraf ettiğini, sonradan anladım :D

Hakeem'de annesiyle arayı düzeltti ama Camilla başına iş açabilir :D
9/10

@destere ye bir resim at da inanlım :F
1x11. Bölüm

lucius la jamal ın eski evde söyledikleri şarkı başta olmak üzere cookie siyle anderesiyle , hakeem ergeniyle harikaydı bölüm

birde porscha nın ağzı dursa gerisi çalışıyor ispiyoncu porsuk :)

hakeem ergeninin annika ile yatmış olması iğrençti ergenlikte son safha sanırım ben o kısmı lucius un gördüğü kabus zannettimde ergen üvey anasına dalış yaptı sanırım :)
eski evdeki gitar eşliğindeki şarkı muhteşemdi
jamal ın babasının gazıyla berettiyi balkondan sarkıttığı sahne jamal a yakışmadı hırs babasına benzetti vatandaşı :)
malcolm la cookie nin kaçamağı, @Çiğdem- le @xemrexxx nin baskül porscha sı tarafondan lucius a anında yetiştirildi
lucius als hastası değil MG hastasıymış yani boşuna bir varis arıyormuş
andre tamda kilise ilahilerine dalıp öteki dünyayla meşk eyliyorduki babası lucius un müdahalesiyle kilisedeki kadının etkisinden kurtuldu :).

evet bana resim at çiğdem :))) emre kırk yılda bir doğru bir laf yapmış bana resim at inanayım :)
ben hallettim resim işini @xemrexxx
@destere nin doğum gününde ona özel bir iki foto attım:A:A:A

Dizideki şarkılara doyamayanlar için resmi kanal: https://www.youtube.com/user/EmpireFoxVEVO/videos

o gün @xemrexxx ye bahsetmiştim de jamal ın birlikte şarkı söylediği bu kadında güzel söylüyordu yalnız kadının ismi dilimin ucunda hala hatırlamadım :)

ben jemali sevmediğimi bir çok kez söyledim ama good enoud
şarkısı bana göre empirenin en güzel parçasıdır orada hakkını yiyemem bu çocuğun bir çok parçadan çok daha güzel bir parça:love1::love1:
@xemrexxx @destere @sokak sanati
bir gün gerçekleri kabul edeceğini biliyordum :) bak sende aradın aradın ergen hakeem patentli tek güzel şarkı bulamadın jamal ın şarkısını buraya koymak zorunda kaldın :)

o gün @xemrexxx ye bahsetmiştim de jamal ın birlikte şarkı söylediği bu kadında güzel söylüyordu yalnız kadının ismi dilimin ucunda hala hatırlamadım :)

bir gün gerçekleri kabul edeceğini biliyordum :) bak sende aradın aradın ergen hakeem patentli tek güzel şarkı bulamadın jamal ın şarkısını buraya koymak zorunda kaldın :)
genel olarak konusunca hakemin sesi daha güzel ama jemal bu şarkıyı çok güzel söylemiş ama diğer şarkılarından okadar etkilenmiyorum genel oalrak bakıldığında bence hakem daha yetenekli mesala onunda drip drop parçası çok güzel:A:A:A