FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten geçen haftadan böyle bir rekor bekliyordum sanırım son zamanların en yüksek reytingine ulaştı dizi :)
dünkü reytinglerin konusunu açsaydın ya madem gördün bizde görelim :)
ozan açıyor o konuları :F
TimeNetShow18-49 Rating/ShTotal Viewers (millions)
8:00FOXEmpire (8-10PM) - Season Finale6.4/2016.53
CBSSurvivor (8-10PM)2.2/79.53
ABCThe Middle - R1.2/45.15
CWArrow0.8/32.37
NBCThe Mysteries of Laura - R0.6/24.45
8:30ABCThe Goldbergs - R1.3/44.56
9:00ABCModern Family - R1.5/55.39
NBCLaw & Order: SVU - R0.8/24.73
CWSupernatural0.7/21.91
9:30ABCblack-ish - R1.2/44.44
10:00CBSCSI: Cyber - Series Premiere1.4/47.94
ABCThe Untold Story of the Sound of Music1.4/57.32
NBCChicago P.D. - R0.9/34.23
-

CWArrow0.8/32.37
CWSupernatural0.7/21.91
-
seyirci sayısına bak hele muhteşem ya :) türkiyenin yarısı kadar bir nufus izlemiş nerdeyse :)
@Çiğdem- in arrow la süperportakal 0. bilmem kaç reytinlerde CW nin biraz yüzü kızarırsa empire reytingini görünce eminim iki dizisinide şutlar :)

empire ın sezon finali yayınlanınca bir çok dizide tekrar yayına girmiş :) nasıl olsa bizi izlemezler diye düşünmüşlerdir :) türkiyede her maç mayınında vadi nasıl kaçak güreşiyorsa onlarda aynı yönteme başvurmuş :)

Fox tüm geceyi Empire ile geçirmiş. Reytinglerde uçm uş cidden. bölüm düşse de izlesek.:Z

CWArrow0.8/32.37
CWSupernatural0.7/21.91
-
Oha 6.4 mü? 😱 Bu gidişle Friends'imin rekorunu kırar bu dizi. :D

Bari ikinci bölümü izleyeyim hazır boşken. :X

5.bölüm izledim @cevaa @cookies @destere @xemrexxx @OzaN
@sokak sanati
hakemin klıp ahneleri çok hoşştuu ayrıca jemalda kısıtlı imkanlarda iyi bir çalışma çıakrdı andre yine çok sinsi davranıyor hiç sevmiyorum ya :kizgin::kizgin::kizgin:
aaa tiana hakemi kızla aldatıyor hahaha hakemede ohh olsun kendisi yaparken iyiyi ama tiananın kızla aldatması dahada kanına dokunmus hakemin:F:F:F
jemalın hazırlamıs olduğu şarkıda iyi hakemin kılıbıde öyle bakalım kim kazanır ben hakemi tutuyrorum:love1::love1::love1:
kurabiye çok yoğun bir telefon trafiğinde heryere yetişiyor kadın:Fson sahnede kimi vurdular ben jemal sandım ama başkası galiba(b)(b)(b)

5.bölüm izledim @cevaa @cookies @destere @xemrexxx @OzaN
@sokak sanati
hakemin klıp ahneleri çok hoşştuu ayrıca jemalda kısıtlı imkanlarda iyi bir çalışma çıakrdı andre yine çok sinsi davranıyor hiç sevmiyorum ya :kizgin::kizgin::kizgin:
aaa tiana hakemi kızla aldatıyor hahaha hakemede ohh olsun kendisi yaparken iyiyi ama tiananın kızla aldatması dahada kanına dokunmus hakemin:F:F:F
jemalın hazırlamıs olduğu şarkıda iyi hakemin kılıbıde öyle bakalım kim kazanır ben hakemi tutuyrorum:love1::love1::love1:
kurabiye çok yoğun bir telefon trafiğinde heryere yetişiyor kadın:Fson sahnede kimi vurdular ben jemal sandım ama başkası galiba(b)(b)(b)
Lucious için çalışan biri vuruldu. :)

1x11

Olaylar, olaylar yine. :)

Aslında bölüm içerisinde beğenmediğim de çok şey var ama yine bol vereceğim puanı. :)

Bölümün en güzel sahnesi Jamal ve Lucious'ın birlikte şarkı söylediği sahneydi, harikaydı. :)

Hakeem işleri baya karıştırdı. O kadın için fazla tepki veriyor. :) Şimdi de Anika ile birlikte olması yok artık dedirtti. Bu çocukta anne takıntısı var cidden. :D

Lucious'ın ALS olmadığı ortaya çıktı ama bu ölmemesine engel olacak mı? Bölümün sonunda Lucious'ın ilaç altında saçmalaması biraz saçma gibi gelse de en sonu acayipti. Cookie gerçekten yapar mı? Bence yapmasın. :(

9- /10

1x11

Olaylar, olaylar yine. :)

Aslında bölüm içerisinde beğenmediğim de çok şey var ama yine bol vereceğim puanı. :)

Bölümün en güzel sahnesi Jamal ve Lucious'ın birlikte şarkı söylediği sahneydi, harikaydı. :)

Hakeem işleri baya karıştırdı. O kadın için fazla tepki veriyor. :) Şimdi de Anika ile birlikte olması yok artık dedirtti. Bu çocukta anne takıntısı var cidden. :D

Lucious'ın ALS olmadığı ortaya çıktı ama bu ölmemesine engel olacak mı? Bölümün sonunda Lucious'ın ilaç altında saçmalaması biraz saçma gibi gelse de en sonu acayipti. Cookie gerçekten yapar mı? Bence yapmasın. :(

9- /10
hangi sitede izledin?

1x12 (Sezon Finali)

Beklentiyi epey yükselttiler ama bence beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan bir sezon finali oldu. Sezon içerisinde daha iyi bölümler izledik. :)

Siyah kutuda hediyeler görünce tamam Lucious öldü dedim ama meğer ölmemiş. :) Jamal'ı seçmesi gerçekten enteresan oldu. Dizi başından beri adeta düşman olan Jamal ve Lucious dizinin sonunda birbirlerine en yakın iki kişi oldular. :):)

Jamal'ın o rapçi ile girdiği rap olayı harikaydı. Jamal muhteşem bir cevap verdi. :):)

Bana her şey çok aceleye getirilmiş gibi geldi. Anika - Cookie - Hakeem ve Dre'nin grup olması ve sonrasında Lucious'ın tutuklanması falan beni pek tatmin etmedi doğrusu. :)

8+ /10

6 ve 7.bölümler izledim @OzaN @xemrexxx @sokak sanati @cevaa @cookies
6. bölümde
kurabiyenin popo şowu çok komikti hahaha ayy inanamıyorum yani çocukları yanında iyi cesaret jemal bakmıyor hakem ise çok dikkatli bakıyor gözümden kaçmadı:F:F:F

7.bölüm bir sorum olucak @destere cevaplayabilir yada bilgisi olan herkes
jemalın nasıl çocuğu oluyor ayolll[ olmasa bile o kadınla yattığını öyledi hani bu çocuk escinseldi yani kadınlara ilgisi yoktu kadınlara ilgisi olmayan birisi nasıl yapabiliyor ozaman:F:F:F/spoiler]