FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
diyorki hangi karaktere benziyorsunuz :) @xemrexxx ye porsha çıkmış sevinçten uçuyor ben porsha ya benziyorum diye :))

bana hakeem ergeni çıktı en azından karakter olarak benzemesekte güzel kızları affetmiyoruz o açıdan hakeem i takdir ettim :)
allah korusun beee @xemrexxx ve benim karakter özelliklerim aynımı şimdi amannnnnnnnnn 😱😱😱😱😱

1x8

Yine çok iyi bölümdü. Dizi harika gidiyor bu kadarını hiç beklemezdim. :)

Tüm ailenin şarkı söylediği sahne harikaydı. Onları izleyen Andre'ye güldüm ama aslında üzücü durum onunki de. Yalnız hiç üzülemem Andre için. :D

Jamal'ın yol yakınken eşcinselliğini dünyaya ilan etmesi iyi oldu. :)

Lucious'u tam sevmeye başladım ama hem Cookie'yi hem de Jamal'ı satması hiç iyi olmadı. :(

Severek izliyoruz yani. :D

9/10

1x9

İyi bölüm serisi devam ediyor. Dizinin reytinglerde sürekli yükselmesine şaşmamalı. :)

Anika sanki çok çabuk geçti o tarafa ya. Bence o kadar ani olmayabilirdi. :)

Dre'nin durum kötü. :)

Hakeem hiç fena değil ya. Cookie ile ortak çalışmalar falan sevmeye başladım. :D

9- /10

1x10

Yine iyi bölümdü ama bazı beğenmediğim noktalar olduğundan puan kıracağım. :)

Bölümün yıldızı Lola'ydı. O nasıl bir tatlılıktı ya. :D Hakeem ve Jamal'ın birlikte Lola'ya şarkı söyledikleri sahne falan mükemmeldi. :)

Lucious'ın baba çıkması ilginç oldu. Entrikalar bitmiyor dizide. :) Jamal baba olsaydı keşke ya. :(

Cookie'nin Malcolm ile birlikte olması bölümün sevmediğim noktalarındandı. İntikam alıyor herhalde Cookie kendince? :)

8+ /10

11.bölümü hızlıca tık tık yaptım bölüme @Çiğdem- in parlişkosu hakeem damga vurmuş gibi
babasına o da sahneden meyddan okuyor. anikayla mercimeği fırına veriyi :F

@destere @cookies @mrt-06 @sokak sanati

12 yi de tık tıkladım aboovvv
rhonda vernonı öldürdü ya la 😱 lucious ı kim gambazladı anlamadın orasını :F

Son düzenleme: