@sokak sanati ile mutluluklr oğlun @destere yi döv arada
@sokak sanati ile mutluluklr oğlun @destere yi döv arada
Saol saol @sokak sanati yla çok iyi ikiliyiz biz@sokak sanati ile mutluluklr oğlun @destere yi döv arada
sokak sanati eşin cookie destere de küçük oğlun hakeemSaol saol @sokak sanati yla çok iyi ikiliyiz biz
@destere hangisi oluyor Jamalmi tamam doverim ki zaten gercek hayatta lociousun yerinde olsaydim baya doverdim
allah korusun beee @xemrexxx ve benim karakter özelliklerim aynımı şimdi amannnnnnnnnn 😱😱😱😱😱diyorki hangi karaktere benziyorsunuz @xemrexxx ye porsha çıkmış sevinçten uçuyor ben porsha ya benziyorum diye )
bana hakeem ergeni çıktı en azından karakter olarak benzemesekte güzel kızları affetmiyoruz o açıdan hakeem i takdir ettim
ayol senden iyi oklava kullanırım ben çirkin
aaa senin hakem değilde andre ile kesin bir akrabalığın var cnm@xemrexxx ile ikinizde orphan da felix i seçtiniz benzerliğiniz müthiş )
andre psikopatın teki bana en ufak benzerliği yokaaa senin hakem değilde andre ile kesin bir akrabalığın var cnm
karakterleriniz aynı
ayollandre psikopatın teki bana en ufak benzerliği yok
yine karakter olarak kızları affetmeyen ergenik hakeem e biraz benziyorum )
adamın karısı rhonda harika bir kadın hemde çok da zeki biri ...ama adam adam değilki karısının değerinide bilmiyorayolladamın karısı var ama adamın gözü başka kadınalrda senle nasıl alakası yok aynısınız
o tarzz işlere bakmıyorum ben