FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy @destere @xemrexxx size süpriz yaptım çocuklar bende ilk 3 bölümünü bugün izledim perşembe sezon finaliymiş 7 bölümüe izler sezon finaline yetişirim:F:F:F

1-2-3 bölümler spoisiz çünkü bölümden detay vermiyorum🙂🙂🙂
ben @sokak sanati ve @cevaa a katılıyorum kesinlikle ilk 3 bölümden benim favorim hakemm çocuğun tipi çok uygun yaa tam bir rapcı tipi var nerden bulmuslar bu çocuğu harika gerçekten sesi tarzı
çocuk 50 cent in gençliği resmen curti james jackson havası var çocukta jamalı falan boş versinler hakeme odaklansınlar
yeni bir 50 cent doğabilir bence ayrıca asi ve serseri ruhu da kızların dikkatini çektiği gibi benimde çekti :A:A:A
geldi parlakçı.ss

10. Bolumu İZLEDİM.

Güzeldi ama temposu düşüktü.

andre kafayı yemeye devam ediyor. Karısı ön plana çıktı zaten bu sayede. Kizcaz zorluğun dibine dibine vurmuş.
Dua sahnesini bir An farklı yordum. Ama o tahmin edilen şeyde olur yakınsa. :A

Jamal kızıyla uğraştı tüm bölüm. Çok olayı yoktu.

Locious neler etmiş öyle. Çok pis bir adamsın be. Ama postayı iyi koydu Cookie.:Z
Cookie güvenlik görevlisine sarmaya devam ediyor.

Hakeem'in sevgilisi sert çıktı.

7.8/10

ayy @destere @xemrexxx size süpriz yaptım çocuklar bende ilk 3 bölümünü bugün izledim perşembe sezon finaliymiş 7 bölümüe izler sezon finaline yetişirim:F:F:F

1-2-3 bölümler spoisiz çünkü bölümden detay vermiyorum🙂🙂🙂
ben @sokak sanati ve @cevaa a katılıyorum kesinlikle ilk 3 bölümden benim favorim hakemm çocuğun tipi çok uygun yaa tam bir rapcı tipi var nerden bulmuslar bu çocuğu harika gerçekten sesi tarzı
çocuk 50 cent in gençliği resmen curti james jackson havası var çocukta jamalı falan boş versinler hakeme odaklansınlar
yeni bir 50 cent doğabilir bence ayrıca asi ve serseri ruhu da kızların dikkatini çektiği gibi benimde çekti :A:A:A
diziye başlaman harika olmuş :)
hakeem ergenini beğenmen berbat seçim olmuş :)

geldi parlakçı.ss
gidip bula bula ergen hakeem i seçmiş kız :)) zaten felix seçiminden sonra hakeem i tercih edeceğini bilmeliydim :)

10. Bolumu İZLEDİM.

Güzeldi ama temposu düşüktü.

andre kafayı yemeye devam ediyor. Karısı ön plana çıktı zaten bu sayede. Kizcaz zorluğun dibine dibine vurmuş.
Dua sahnesini bir An farklı yordum. Ama o tahmin edilen şeyde olur yakınsa. :A

Jamal kızıyla uğraştı tüm bölüm. Çok olayı yoktu.

Locious neler etmiş öyle. Çok pis bir adamsın be. Ama postayı iyi koydu Cookie.:Z
Cookie güvenlik görevlisine sarmaya devam ediyor.

Hakeem'in sevgilisi sert çıktı.

7.8/10
11. ve 12. bölüm (ve sezon finali aynı zamanda sanırım?) aynı anda yayınlanacakmış :)

gidip bula bula ergen hakeem i seçmiş kız :)) zaten felix seçiminden sonra hakeem i tercih edeceğini bilmeliydim :)

11. ve 12. bölüm (ve sezon finali aynı zamanda sanırım?) aynı anda yayınlanacakmış :)

IMDB'den bakmıştım. Aynı anda yayınlanacak.:X

ayoll sende benim beğendiğim oyunculara hep bir kuğ buluyorsun:F

ayoll sende benim beğendiğim oyunculara hep bir kuğ buluyorsun:F
senin beğendiğin oyunculardan bir henry morgan sempatik onun haricinde hepsi döküntü kabahat bende değil :)
black sails deki en berbat karakter vane gidip ona aşık oldun
twd de daryl solucan yiyor gidip ona hayran kaldın
orphanda felix dopkeğin teki gidip onu sevdin burdada en içinde olmadık karakter hakeem ergeni gidip onu buldun kabahat bende değil seçimlerin kötü :)

senin beğendiğin oyunculardan bir henry morgan sempatik onun haricinde hepsi döküntü kabahat bende değil :)
black sails deki en berbat karakter vane gidip ona aşık oldun
twd de daryl solucan yiyor gidip ona hayran kaldın
orphanda felix dopkeğin teki gidip onu sevdin burdada en içinde olmadık karakter hakeem ergeni gidip onu buldun kabahat bende değil seçimlerin kötü :)
hahahahah resurrectionda şerifi tutuyordum :A:A:A:A

hahahahah resurrectionda şerifi tutuyordum :A:A:A:A
aha bak o aklıma gelmedi:) o şerifki ismide fredie? fredie kruger vardı korku filmlerinin tırnaklı oğlancığı :) şerifin kertenkeleye benziyor sucuk burunlu kanı çekilmiş
dedim ya seçimlerin yanlış :))

aha bak o aklıma gelmedi:) o şerifki ismide fredie? fredie kruger vardı korku filmlerinin tırnaklı oğlancığı :) şerifin kertenkeleye benziyor sucuk burunlu kanı çekilmiş
dedim ya seçimlerin yanlış :))
diğer bölümleri bilmiyorum ama ilk 3 bölümden hakemi gözüme kestirdim ben cnm çocuk 50 cent tipi var resmen umarım diğer bölümlerde daha iyi oluyordur 3 bölüm izledim bugün🙂🙂🙂

aaa sende izliyordun burdada kurabiye var cnm :F:F:F
Evet ilk 8 bolumunu izledim artık izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum .ss
Vampir Günlükleri sezona verdiği arayi perşembe mi açtı bölüm nasildi bak onuda aradim bulamadim .ss
Arrow ve flashi bekliyorum ben ki onlarida gelecek hafta falan izleyemicem :(

Evet ilk 8 bolumunu izledim artık izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum .ss
Vampir Günlükleri sezona verdiği arayi perşembe mi açtı bölüm nasildi bak onuda aradim bulamadim .ss
Arrow ve flashi bekliyorum ben ki onlarida gelecek hafta falan izleyemicem :(
ayoll sen vampir günlüklerini izledin carolle kötü karakter olmustu duygusunu kapatıp hatta bana anlatmıştın bölümü izlediğini söyleyip
:F:F:F

ayoll sen vampir günlüklerini izledin carolle kötü karakter olmustu duygusunu kapatıp hatta bana anlatmıştın bölümü izlediğini söyleyip
:F:F:F
Ben 3 hafta ara olmadan önceki bölümü izledim kız :)
Yoksa bu persembemi 3 hafta bitip geri gelcek :)

Ben 3 hafta ara olmadan önceki bölümü izledim kız :)
Yoksa bu persembemi 3 hafta bitip geri gelcek :)
yok geçen perşembe aradan döndüler bana sen dedinki ben araya girmeyen bölümüde izledim perşembe olan bölümüde izledim dedin hatta perşembe olan bölümü anlattın bile bana bölümle ilgili başka bir konuda yorum bile yaptın bana ve doğruydu dediklerin geçen perşembe olan bölümle ilgili izledimde demiştin :F:F:F