@xemrexxx ye de porsha tosbağası çıkmıştı sizin benzer yönleriniz fazla totoş dizi severlere porsha çıkıyor bana hakeem ergeni çıkmıştıWhich “Empire” Character Are You?
- You got: Porsha
Some people make things happen. Some people watch things happen. But you’re the kind of person who wonders, “What the hell just happened?” Clueless, unrefined, and just a little bit out of place, nobody ever takes you seriously. But one day you’ll surprise us all.
hangi empire karakterisin teni çzdüm porsha çıktı yala .ss neyse n azından cookie teyzey yakın noktadan şettim @destere @cookies @sokak sanati @Çiğdem-
Cookie çıktı bana. @xemrexxx
şarkılarda jamal ve tiana nın şarkıları muhteşem ben hakeem ergeninin ne tarzını ne sesini nede şarkısını seviyorum ama eylenceli bir karakter o da@destere cidden Çok iyi dizi ama
daha iyi olacak potansiyel var. Müzik, karakterler, oyunculuk hepsi harika.
hatta 10. Bölüme geçecektim ama yanlış bölümü indirmiş durdum o nedenle.
Şarkıları da indirdim onlara süperLer.
tamam şimdi oldu yalnız cookie kolay kolay çıkmıyor ben cookie çıksın diye üç dört defa deneme yapmıştım ilk ikisinde hakeem ergeni çıktı diğerinde lucius çıkmıştı cookie yi tuturamamıştım sen kesin bir çok deneme ile ulaşmışsındır cookie ye@xemrexxx ye de porsha tosbağası çıkmıştı sizin benzer yönleriniz fazla totoş dizi severlere porsha çıkıyor bana hakeem ergeni çıkmıştı
bu arada niye kendini etiketledin buda ayrı bir zeka pırıltısı )
Mobil olduğum için alıntılar öyle görünüyor.
Cookie çıktı bana. Mesajım en alt satır.
tabiii böylece durumu kurtardım diyorsun ?? ama olmadı bence bu sen şu cookie yi değiştir bence )Erkek gibi kadın zaten İkiside. @destere
sana hakeem çıkmış demek ki anan yaşındaki kadınlara bakıyon @Çiğdem- dymasın🙂yalnız cookie veya porsha çıkması hiçde hayra alamet değil çok sevinmeyin bence ) çünkü soru kökünde hangi karaktersiniz diyor ?? yani hangi karakteri seviyorsunuz demiyor ???
nesi var cammila nın taş gibi kadın senin porsha yı 10 a katlarsana hakeem çıkmış demek ki anan yaşındaki kadınlara bakıyon @Çiğdem- dymasın🙂
öyle durum daha kötü bence bu da olmadı@destere bendeolsam böyle yaparım dediğim çok Cookie hareketi var. Değiştirmeye gerek yok. Bacak aralarını algılama şimdi sadece davranış olarak diyorum.
porsha kadın mı emin miyiznesi var cammila nın taş gibi kadın senin porsha yı 10 a katlar
öyle durum daha kötü bence bu da olmadı
bilmem anatomik yapı itibarıyla kadın gibi ama güç ve kuvvet olarak sütçü beygirine benziyor )porsha kadın mı emin miyiz
1x3
Dizi her geçen bölüm daha iyiye gidiyor. Uzun süredir böyle dizi izlememiştim, olaylar bakımından
Şu Jamal'ı bi sevemedim ya ulan baban zengin sende de yetenek var sözünü dinlesene adamın, hala kendi bildiğini yapmaya çalışıyor Sonda ki halide güldürdü Empire'yi sana kaptırmazlar abisi
Andre çakalıda aradan aradan götürüyor kadınları
9/10
Ne sözünü dinleyecek babasına kalsa arkaplanda bırakacak asıl yeteneğinin çıkmasına izin vermeyecek çocuğun. Çok yanlış tarafı tutuyorsun bence.
@destere cidden Çok iyi dizi ama
daha iyi olacak potansiyel var. Müzik, karakterler, oyunculuk hepsi harika.
hatta 10. Bölüme geçecektim ama yanlış bölümü indirmiş durdum o nedenle.
Şarkıları da indirdim onlara süperLer.
@xemrexxx ye de porsha tosbağası çıkmıştı sizin benzer yönleriniz fazla totoş dizi severlere porsha çıkıyor bana hakeem ergeni çıkmıştı
bu arada niye kendini etiketledin buda ayrı bir zeka pırıltısı )
Ne sözünü dinleyecek babasına kalsa arkaplanda bırakacak asıl yeteneğinin çıkmasına izin vermeyecek çocuğun. Çok yanlış tarafı tutuyorsun bence.
1x3
Dizi her geçen bölüm daha iyiye gidiyor. Uzun süredir böyle dizi izlememiştim, olaylar bakımından
Şu Jamal'ı bi sevemedim ya ulan baban zengin sende de yetenek var sözünü dinlesene adamın, hala kendi bildiğini yapmaya çalışıyor Sonda ki halide güldürdü Empire'yi sana kaptırmazlar abisi
Andre çakalıda aradan aradan götürüyor kadınları
9/10
ayy @destere @xemrexxx size süpriz yaptım çocuklar bende ilk 3 bölümünü bugün izledim perşembe sezon finaliymiş 7 bölümüe izler sezon finaline yetişirimsana hakeem çıkmış demek ki anan yaşındaki kadınlara bakıyon @Çiğdem- dymasın🙂