İlk bölümü izledim. Dizi ilk bölümden çekti beni boş yere ön yargı içine sokmuşum kendimi.
Müzikal drama denilince direk bir ön yargı oluşmuştu bende ama hiç gerek yokmuş ki müzikler süpermiş. Şarkılar zaten efso olur.
Dizi gayet güzel. Baya pis işler seyredeceğiz. İlk bölüme 7/10 verilir.
Müzikal drama denilince direk bir ön yargı oluşmuştu bende ama hiç gerek yokmuş ki müzikler süpermiş. Şarkılar zaten efso olur.
Karakterleri gelirsek Jemal iyiki Türkiye'de yaşamıyor. Mal diye kısaltma mı olurmuş. Onun dışında hikayesi çok dokunaklı bir karakter. Lucios'a baya küfür edilecek gibi.
Kurabiye. Cookie gerçekten çok iddialı bir giriş yaptı diziye. Bayıldım. Jamal ile Andre için iş birliği yaptı yada ben öyle yaptım.
Hakeem çok güzel şarkı söylüyor ama itici bir tip bence. Özellikle Locius'ın gazı ile orada Jamal'ı satması kötüydü.
Kurabiye. Cookie gerçekten çok iddialı bir giriş yaptı diziye. Bayıldım. Jamal ile Andre için iş birliği yaptı yada ben öyle yaptım.
Hakeem çok güzel şarkı söylüyor ama itici bir tip bence. Özellikle Locius'ın gazı ile orada Jamal'ı satması kötüydü.
Dizi gayet güzel. Baya pis işler seyredeceğiz. İlk bölüme 7/10 verilir.
Son düzenleme: