FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx @destere diziyi izlemeye karar verdim.:F Ön yargımı attım sezon finali fragmanıyla.:F
cookie teyze rocks:F

andre mi süpr karısının göğüsleri mi :F
cokie teyzenin rocks ından kaynaklı değildir @sokak sanati da 29. saniyeye çarpıldı :))

bir gün herkes empire izleyecek :)) ben müzikal dram diyince nefret ederdim empire tüm önyargılarımı yıktı harika bir dizi hem şarkıları hem aksiyonu hem heyecanı hemde 29. saniyeleriyle :))

cokie teyzenin rocks ından kaynaklı değildir @sokak sanati da 29. saniyeye çarpıldı :))

bir gün herkes empire izleyecek :)) ben müzikal dram diyince nefret ederdim empire tüm önyargılarımı yıktı harika bir dizi hem şarkıları hem aksiyonu hem heyecanı hemde 29. saniyeleriyle :))

Müzikler hoş geldi o nedenle başlayacağım.:F

tabi 29. saniyedekilerle icraata başladığımızda bir takım sesler çıkaracakları garanti :) o yüzden gün gelir kulağada hitap edecekleri kesin :)

hala başlayacağım diyorsun ilk bölüme başla artık nerdeyse sezon bitiyor :)

İndirdim. Perşembe akşamı çok dizim yayınlanıyor o nedenle gecikti. En geç vikins'den sonra izlerim.:X Şuana kadar Maral ve Kocamın Ailesi'ni izledim Vikings'in altyazısı çıkmışsa onu izlerim sonra Empire.:X

İndirdim. Perşembe akşamı çok dizim yayınlanıyor o nedenle gecikti. En geç vikins'den sonra izlerim.:X Şuana kadar Maral ve Kocamın Ailesi'ni izledim Vikings'in altyazısı çıkmışsa onu izlerim sonra Empire.:X
vikings in yeni bölümü yayınlanmış haberin olsun :)

bölümü izledim :) lucious bu bölümden sonra @destere nin çok sevdiği kazıklara oturmaya haketti.ss
ne bencil adam empire ı kendi yarattı sanıyor andre ile vernonın ve diğerlerinin hakkı yokmuş gibi davranıyor.ss
andre akıl hastanelerinde kadın vereck sandı ama dua edelim diyince totoş gibi kaldı
camilla gerçkten hakeeemi seviyormuş şarkı yaptılar,planlar yaptılar lucious kadını zorla lonstraya gönderdi
vrnon lolanın anası ile belalısını eve getirdi adam silah çekti cookie ile jamala dayadı derkene malcolm tek atışta gebertti
jamalın kızı lucioustan meğerseem adam gelinine bile şetmiş 😱 rhondacığım bir keez daha gözüme girdi luciousla olan tartışmasında

@Çiğdem- @cookies @sokak sanati