@Çiğdem- in jensenı partnerin olsa teklife balıklama atlarsınsanat için çırılçıplak soyunurumda o rolü asla kabul etmezdim öyle bir rol için yetenekten de öte şeyler lazım ) en azından bünye kaldırmalı yapılan işi )
@Çiğdem- in jensenı partnerin olsa teklife balıklama atlarsınsanat için çırılçıplak soyunurumda o rolü asla kabul etmezdim öyle bir rol için yetenekten de öte şeyler lazım ) en azından bünye kaldırmalı yapılan işi )
jensen tipim değil ama sana gül ağadan sonra iyi bir arkadaş olabilir bence@Çiğdem- in jensenı partnerin olsa teklife balıklama atlarsın
cookie teyze rocks
andre mi süpr karısının göğüsleri mi
cokie teyzenin rocks ından kaynaklı değildir @sokak sanati da 29. saniyeye çarpıldı )cookie teyze rocks
cokie teyzenin rocks ından kaynaklı değildir @sokak sanati da 29. saniyeye çarpıldı )
bir gün herkes empire izleyecek ) ben müzikal dram diyince nefret ederdim empire tüm önyargılarımı yıktı harika bir dizi hem şarkıları hem aksiyonu hem heyecanı hemde 29. saniyeleriyle )
anladım anladım o müzikler yokmu o müzikler insanın gözünü gönlünü şenlendiriyorMüzikler hoş geldi o nedenle başlayacağım.
2. Söylediğin tabikicookie teyze rocks
anladım anladım o müzikler yokmu o müzikler insanın gözünü gönlünü şenlendiriyor
tabi 29. saniyedekilerle icraata başladığımızda bir takım sesler çıkaracakları garanti o yüzden gün gelir kulağada hitap edecekleri kesinKulağı kulağı.
tabi 29. saniyedekilerle icraata başladığımızda bir takım sesler çıkaracakları garanti o yüzden gün gelir kulağada hitap edecekleri kesin
hala başlayacağım diyorsun ilk bölüme başla artık nerdeyse sezon bitiyor
vikings in yeni bölümü yayınlanmış haberin olsunİndirdim. Perşembe akşamı çok dizim yayınlanıyor o nedenle gecikti. En geç vikins'den sonra izlerim. Şuana kadar Maral ve Kocamın Ailesi'ni izledim Vikings'in altyazısı çıkmışsa onu izlerim sonra Empire.
vikings in yeni bölümü yayınlanmış haberin olsun