FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Which “Empire” Character Are You?

1. You got: Porsha
    Some people make things happen. Some people watch things happen. But you’re the kind of person who wonders, “What the hell just happened?” Clueless, unrefined, and just a little bit out of place, nobody ever takes you seriously. But one day you’ll surprise us all.

e881339754aef9cf3dbb02eb6db48b88-11.jpg

hangi empire karakterisin teni çzdüm porsha çıktı yala .ss neyse n azından cookie teyzey yakın noktadan şettim :) @destere @cookies @sokak sanati @Çiğdem-
hangi siteymiş o bakalım bana ne çıkacak adres verde deneyek :)

bu arada porsha orangutana benziyor:)

http://www.buzzfeed.com/billypeltze...are-you-ecuv?utm_term=.jwdqAROedV#.pcmBdQPZ2P

millete hep cookie,jamal,porsha çıkıyormuş testte hatavar yoksa ben lucious çıkardım:)

1. You got: Hakeem Lyon
    Willful, impulsive, and somewhat immature, you’re always the life of the party. Even though you’re prone to making bad decisions, you don’t care what people think about you, as long as you’re having fun.

hakeem ergeni çıktı? :)

1. You got: Hakeem Lyon
    Willful, impulsive, and somewhat immature, you’re always the life of the party. Even though you’re prone to making bad decisions, you don’t care what people think about you, as long as you’re having fun.

hakeem ergeni çıktı? :)
@Çiğdem- bak ne diyor kötü kararlar veriyormuş destere demek ki seni de ondan şediyor :X

jamal şarkıyı söylerken lucious un gözler far gibi oluyor :)) 5. saniyede ve 15-16 saniyelerde jamalın sağına düşen sarı kız favorim :)
haleminki nasıl:F
luious yakında yaprak dökümü alirıza amcaya bağlar; jamal totoş olduğunu itiraf etti,hakeem anası yaşında kadınla çıkıyor,anika düşmana kaçtı,vermon il andre arkasından iş çeviriyor,cookie kurabiyeleri elletmem anikadan ayrılmazsan diyor adamın hr yeri dert zatn als si de var:F

haleminki nasıl:F
luious yakında yaprak dökümü alirıza amcaya bağlar; jamal totoş olduğunu itiraf etti,hakeem anası yaşında kadınla çıkıyor,anika düşmana kaçtı,vermon il andre arkasından iş çeviriyor,cookie kurabiyeleri elletmem anikadan ayrılmazsan diyor adamın hr yeri dert zatn als si de var:F
hakeem in sevgilisi kartcana biraz :))

Oo süper cuamrtesiye iyi olursam Episodes ve bundan 2 şer bölüm akıtıcam @destere :)
inansammı ? :)

5.7 reytinge yükselmiş dizi cookie teyze reytingi köpürtüyor maşallah :F @destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @sokak sanati
dizi mükemmel ya ilk başta başlarken bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmiyordum ortalama bir dizi çıkar diyordum ama gerçekten konudan çok karakterleri süper, seçilen oyuncular harika oynuyor :)
bazı diziler iddialı gelir fos çıkar bazı diziler öylesine gelir süper iş çıkarır buda iddiasız gelip piyasayı dağıtan dizilerden :)

inansammı ? :)

dizi mükemmel ya ilk başta başlarken bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmiyordum ortalama bir dizi çıkar diyordum ama gerçekten konudan çok karakterleri süper, seçilen oyuncular harika oynuyor :)
bazı diziler iddialı gelir fos çıkar bazı diziler öylesine gelir süper iş çıkarır buda iddiasız gelip piyasayı dağıtan dizilerden :)
cookie teyze
haftaya koruma müdürüne verici daha da artar reyting ::::::::D