FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
7.bölümü izledim sonunda cookie teyze
lucious amcaya verdi destere mode on:F

cookie elle teyzeyi açılışa gtirdi anika kadının çayına bişi attı kadın kkafayı buldu cookie teyze de sinirlendi
jamalın parlağı trketti totoşu haftaya yenisini buluci gibi
hakeem de ana ana dediği kadını elinde tutmaya çalışıyor
hakeem v jamal cookie motivasyonu ile birlikte çalıştı
cookie lucious a verdi ama bir gözü de güvenlikçide
jamalın kızı yerleşti ve el üstünd tutuluyor
luciosu hastalığını anlattı hrkese cookie verdi,jamal ve hakeem güçlü durma sözü verdi andre çıldırdı

@destere @Çiğdem- @cookies @gözlemci

1x7. Bölüm

muhteşemdi ya bütün küfürlerim anikaya tüm övgülerim cookie ye gitti :)

anika erosbusu elle nin içkisine ilaç attı olayı güvenlik şefi gördü ben dedim heralde bu vatandaş cookie ye anlatacak ama anlatmadı nedense
sonunda yine kazığı anika yedi :) cookie hem konuşmasıyla milleti mest etti hemde louciosu yatağa atmayı başardı :) kapı aralığında izleyen anikanın kıskançlıktan donu düştü nerdeyse :))

@sürgünüm bu diziye senide bekleriz :)

1x7. Bölüm

anika erosbusu elle nin içkisine ilaç attı olayı güvenlik şefi gördü ben dedim heralde bu vatandaş cookie ye anlatacak ama anlatmadı nedense
sonunda yine kazığı anika yedi :) cookie hem konuşmasıyla milleti mest etti hemde louciosu yatağa atmayı başardı :) kapı aralığında izleyen anikanın kıskançlıktan donu düştü nerdeyse :))

8e gel 8e :) cookie teyze ile lucious amcanın fanteileri var:F

1x7. Bölüm

Yine iyi bir şekilde yorumlamışsın :) :)

1x8 Bölüm

her bir bölümü harika süper gidiyor dizi aile aile değil tam bir cadı kazanı :)
sonunda jamal yumoş olduğunu dünya aleme duyurdu :) iyide yaptı baabsına attığı en güzel kazıktı umarım bu kazık babasından çıkmaz bir daha :)
cookies ile luicious birde stüdyoda güreşe tutuştular buna duyan anika yüzüğü attı gibi anikaya tekmeyi bassalar çok güzel olacak
andre bu bölüm en zavallı duruma düşen şahsiyetti ceo seçilmek için karısını başkasına peşkeş çekti üstüne babasından hayır cevabını alarak tam oturdu şapa :) pezolukta kurtarmadı andre devesini :)
@xemrexxx birşey aklıma takıldıda bu jamal ın kızı dedikleri ufaklığın jamalınmı yoksa başkasınınmı kızı olduğunu öğrenmek çok basit neden test yapmıyorlar acaba işi gelişine bırakmşlar acaba bence kızı çıksa güzel olacak sevimli bişey yumurcak :)

bu bölümde jamal ın kızına söylediği şarkı güzeldi aynı şarkıyı hipopatamdan dinlemiştik :))

1x8 Bölüm

her bir bölümü harika süper gidiyor dizi aile aile değil tam bir cadı kazanı :)
sonunda jamal yumoş olduğunu dünya aleme duyurdu :) iyide yaptı baabsına attığı en güzel kazıktı umarım bu kazık babasından çıkmaz bir daha :)
cookies ile luicious birde stüdyoda güreşe tutuştular buna duyan anika yüzüğü attı gibi anikaya tekmeyi bassalar çok güzel olacak
andre bu bölüm en zavallı duruma düşen şahsiyetti ceo seçilmek için karısını başkasına peşkeş çekti üstüne babasından hayır cevabını alarak tam oturdu şapa :) pezolukta kurtarmadı andre devesini :)
@xemrexxx birşey aklıma takıldıda bu jamal ın kızı dedikleri ufaklığın jamalınmı yoksa başkasınınmı kızı olduğunu öğrenmek çok basit neden test yapmıyorlar acaba işi gelişine bırakmşlar acaba bence kızı çıksa güzel olacak sevimli bişey yumurcak :)

bu bölümde jamal ın kızına söylediği şarkı güzeldi aynı şarkıyı hipopatamdan dinlemiştik :))

ben de bilmiyom ndn test yapmıyorlar :) neyse jamal tam sana kalmıştı ki yeni parlak geldi avcunu yala:F

ben de bilmiyom ndn test yapmıyorlar :) neyse jamal tam sana kalmıştı ki yeni parlak geldi avcunu yala:F
yeni parlak bayağı etkiledi jamalı
o yüzden yumoş olduğuna dair şok açıklamayı yapmaya cesaret etti yeni parlağın etkisi büyük oldu jamal üstünde :) ben yumoşun sesini beğeniyorum diğer hakeem denen dallama tam ergenik amip cinsinden :) andre zaten pezo olduğunu dünya aleme ifşa etti karısını satarak geriye bir düzgün jamal kalıyor yumoşluğunu dikkate almazsak :)

yeni parlak bayağı etkiledi jamalı
o yüzden yumoş olduğuna dair şok açıklamayı yapmaya cesaret etti yeni parlağın etkisi büyük oldu jamal üstünde :) ben yumoşun sesini beğeniyorum diğer hakeem denen dallama tam ergenik amip cinsinden :) andre zaten pezo olduğunu dünya aleme ifşa etti karısını satarak geriye bir düzgün jamal kalıyor yumoşluğunu dikkate almazsak :)
dikkatee aldığın noktayı sona saklamışın:F

Which “Empire” Character Are You?

1. You got: Porsha
    Some people make things happen. Some people watch things happen. But you’re the kind of person who wonders, “What the hell just happened?” Clueless, unrefined, and just a little bit out of place, nobody ever takes you seriously. But one day you’ll surprise us all.

e881339754aef9cf3dbb02eb6db48b88-11.jpg

hangi empire karakterisin teni çzdüm porsha çıktı yala .ss neyse n azından cookie teyzey yakın noktadan şettim :) @destere @cookies @sokak sanati @Çiğdem-