cookie teyze döktürüyor yinebiizde niye geç yayınlanıyor anlamadım çeviri gecikmesi bir bu8nda oluyor sanırım fragmanı izlemedim gerçi izlesemde anlamamda nolur nolmaz ?
cookie teyze döktürüyor yinebiizde niye geç yayınlanıyor anlamadım çeviri gecikmesi bir bu8nda oluyor sanırım fragmanı izlemedim gerçi izlesemde anlamamda nolur nolmaz ?
adamın ömrü az kalmış nağarlarsa kardır
8e gel 8e cookie teyze ile lucious amcanın fanteileri var1x7. Bölüm
muhteşemdi ya bütün küfürlerim anikaya tüm övgülerim cookie ye gitti
anika erosbusu elle nin içkisine ilaç attı olayı güvenlik şefi gördü ben dedim heralde bu vatandaş cookie ye anlatacak ama anlatmadı nedense
sonunda yine kazığı anika yedi cookie hem konuşmasıyla milleti mest etti hemde louciosu yatağa atmayı başardı kapı aralığında izleyen anikanın kıskançlıktan donu düştü nerdeyse )
@sürgünüm bu diziye senide bekleriz
Yine iyi bir şekilde yorumlamışsın1x7. Bölüm
muhteşemdi ya bütün küfürlerim anikaya tüm övgülerim cookie ye gitti
anika erosbusu elle nin içkisine ilaç attı olayı güvenlik şefi gördü ben dedim heralde bu vatandaş cookie ye anlatacak ama anlatmadı nedense
sonunda yine kazığı anika yedi cookie hem konuşmasıyla milleti mest etti hemde louciosu yatağa atmayı başardı kapı aralığında izleyen anikanın kıskançlıktan donu düştü nerdeyse )
@sürgünüm bu diziye senide bekleriz
ben de bilmiyom ndn test yapmıyorlar neyse jamal tam sana kalmıştı ki yeni parlak geldi avcunu yala1x8 Bölüm
her bir bölümü harika süper gidiyor dizi aile aile değil tam bir cadı kazanı
sonunda jamal yumoş olduğunu dünya aleme duyurdu iyide yaptı baabsına attığı en güzel kazıktı umarım bu kazık babasından çıkmaz bir daha
cookies ile luicious birde stüdyoda güreşe tutuştular buna duyan anika yüzüğü attı gibi anikaya tekmeyi bassalar çok güzel olacak
andre bu bölüm en zavallı duruma düşen şahsiyetti ceo seçilmek için karısını başkasına peşkeş çekti üstüne babasından hayır cevabını alarak tam oturdu şapa pezolukta kurtarmadı andre devesini
@xemrexxx birşey aklıma takıldıda bu jamal ın kızı dedikleri ufaklığın jamalınmı yoksa başkasınınmı kızı olduğunu öğrenmek çok basit neden test yapmıyorlar acaba işi gelişine bırakmşlar acaba bence kızı çıksa güzel olacak sevimli bişey yumurcak
bu bölümde jamal ın kızına söylediği şarkı güzeldi aynı şarkıyı hipopatamdan dinlemiştik )
yeni parlak bayağı etkiledi jamalıben de bilmiyom ndn test yapmıyorlar neyse jamal tam sana kalmıştı ki yeni parlak geldi avcunu yala
dikkatee aldığın noktayı sona saklamışınyeni parlak bayağı etkiledi jamalıo yüzden yumoş olduğuna dair şok açıklamayı yapmaya cesaret etti yeni parlağın etkisi büyük oldu jamal üstünde ben yumoşun sesini beğeniyorum diğer hakeem denen dallama tam ergenik amip cinsinden andre zaten pezo olduğunu dünya aleme ifşa etti karısını satarak geriye bir düzgün jamal kalıyor yumoşluğunu dikkate almazsak
dikkatee aldığın noktayı sona saklamışın
ihtiyar yeeterli bence kusmasınarhonda orda ihtiyara oralmı çalıştı naptı ? çünkü kustu masaya bence öyle bişey vardı )
aaa cevap gelmiş! de biz o sahneyi niye göremedik ihtiyarla maceralarını merak ediyordumihtiyar yeeterli bence kusmasına
hbo mu bu la foxaaa cevap gelmiş! de biz o sahneyi niye göremedik ihtiyarla maceralarını merak ediyordum
tamam ama lucios cookie yi kambura yatırırken hiç kanalın aklına gelmiyor fox olduğu ? sıra rhondaya gelincemi aşırı oluyor )hbo mu bu la fox
rhondayı hayalinde şettir sen @Çiğdem- de anika gibi kapıdan baksıntamam ama lucios cookie yi kambura yatırırken hiç kanalın aklına gelmiyor fox olduğu ? sıra rhondaya gelincemi aşırı oluyor )