FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok geçen perşembe aradan döndüler bana sen dedinki ben araya girmeyen bölümüde izledim perşembe olan bölümüde izledim dedin hatta perşembe olan bölümü anlattın bile bana bölümle ilgili başka bir konuda yorum bile yaptın bana ve doğruydu dediklerin geçen perşembe olan bölümle ilgili izledimde demiştin :F:F:F
Sen bana ne bakiyon kız benim aklim yerimde oluyomu cuma günleri :F
Gercekten Özür dilerim yalan söylemiş gibi oldum izlemedim ben bana ozelden gondersene link izleyim :bhr:

1x7

Harikaydı, şu ana kadar en iyi bölümdü kesinlikle. Aynı zamanda son zamanlarda izlediğim en iyi dizi bölümlerinden de biriydi. :):)

Tüm ailenin birlik oluşu güzeldi. Sözümüz Anika'dan dışarı tabii. Dışlanması pek güzel oldu. :D

Jamal ve Hakeem'in performansları yine muhteşemdi. Bu ikisi hep birlikte çalışsın bence araya Tiana'yı da alabilirler tabii. :D Yalnız Hakeem'e özellikle bu bölüm daha az gıcık olmaya başladım, hayırlısı. :D

Cookie'nin konuşması efsaneydi. :)

Lucious'ın hasta olduğunu açıklaması falan duygulandırdı. Andre saçmaladı orada. :):)

9+ /10

1x7

Harikaydı, şu ana kadar en iyi bölümdü kesinlikle. Aynı zamanda son zamanlarda izlediğim en iyi dizi bölümlerinden de biriydi. :):)

Tüm ailenin birlik oluşu güzeldi. Sözümüz Anika'dan dışarı tabii. Dışlanması pek güzel oldu. :D

Jamal ve Hakeem'in performansları yine muhteşemdi. Bu ikisi hep birlikte çalışsın bence araya Tiana'yı da alabilirler tabii. :D Yalnız Hakeem'e özellikle bu bölüm daha az gıcık olmaya başladım, hayırlısı. :D

Cookie'nin konuşması efsaneydi. :)

Lucious'ın hasta olduğunu açıklaması falan duygulandırdı. Andre saçmaladı orada. :):)

9+ /10
keşke bu dizinin senaristleri bev le sean olsaydı kanalıda carol idare etseydi:) her bu dizinin reytingini görünce bev le sean aklıma geliyor diyorum adamlar onca çaba gösterdi pucks diye çamur bir dizi yaptılar böyle bir keşifte bulunsalardı hem senaristler mutlu olurdu hemde carol :))

Daha 2. bölüme geçmedim sezon finali oluyor demek o zaman yaya yaya izlerim. :Z

@destere @xemrexxx @OzaN @cevaa @sokak sanati @Harunnn60 @cookies
4.bölümü izledim
hakemm ve tiana düeti harikaydı bence çok beğendim çok yakışıyorlar ses olarakta fizik oalrakta :love1::love1::love1:
ben hakemi ilk 3 bölüm beğenmiştim 4.bölümde süper bir düet ama yalnız o yaşlı kadını brak ayoll annen kurabiyeden bile yaşlı duruyor yani tianada çok çabuk affetti hakemi ben olsa o küvette ikisinide boğarım😵jemalda birşeyler yapmaya çalısıyor ama kurabiye 4.bölümde hakem için çabaladı bakalımdiğer bölümler ne olucak hakem ve tiana gittikçe ünleniyorlar :Z:Z:Z

4.bölümü izledim
hakemm ve tiana düeti harikaydı bence çok beğendim çok yakışıyorlar ses olarakta fizik oalrakta :love1::love1::love1:
ben hakemi ilk 3 bölüm beğenmiştim 4.bölümde süper bir düet ama yalnız o yaşlı kadını brak ayoll annen kurabiyeden bile yaşlı duruyor yani tianada çok çabuk affetti hakemi ben olsa o küvette ikisinide boğarım😵jemalda birşeyler yapmaya çalısıyor ama kurabiye 4.bölümde hakem için çabaladı bakalımdiğer bölümler ne olucak hakem ve tiana gittikçe ünleniyorlar :Z:Z:Z
ay hakeem hakeem kafamız şişti be bak sezon finali fragmanına o ka olay oluyor inşallah hakeemin ölür:F

ay hakeem hakeem kafamız şişti be bak sezon finali fragmanına o ka olay oluyor inşallah hakeemin ölür:F
aaa hadi ordan beee 5.bölümdeyim sezon finali fragmanına bakmam bu aşamada :F:F:F

ayy ayrıca tabikide hakemi tutucam o kız kılıklı jemalı tutucak halim yok
:F:F:F

hahahah ayy bu porsuk çıktı bana bee :F:F:F:F
@destere
e881339754aef9cf3dbb02eb6db48b88-11.jpg

hahahah ayy ben hadi neysede @xemrexxx e çıkması çok tuhaf bir bakımdanda normal aslında hahah:F:F:F

@destere ye hakemmi çıktı aaa hakem benim favori oyuncum heryerde destere karşıma çıkmasa oılmuyor :F:F:F
karakter diyor kız neden bana çıkmasın eğer fiziksel özellikler olsaydı totosu porsha gibi olan @destere çıkardı :F

4.bölümü izledim
tiana gerçekten harika seside çok güzel kızın, birde jamal ın sesi güzel :) hakeem i ise tarlada çifte koşacaksın :))

1x4

Gittikçe daha iyi oluyor.

Cookie ne öyle ya herşey var, aleykümselam filan :D

Hakeem reyiz işini biliyor bende Naomi Campell'ı Tiana'ya tercih ederim şahsen :D

İkilinin düetide güzeldi :D

Andre çakal çıktı, yetenek yok ama kafa çalışıyor :D

9/10

hahahah ayy ben hadi neysede @xemrexxx e çıkması çok tuhaf bir bakımdanda normal aslında hahah:F:F:F

@destere ye hakemmi çıktı aaa hakem benim favori oyuncum heryerde destere karşıma çıkmasa oılmuyor :F:F:F
diyorki hangi karaktere benziyorsunuz :) @xemrexxx ye porsha çıkmış sevinçten uçuyor ben porsha ya benziyorum diye :))

bana hakeem ergeni çıktı en azından karakter olarak benzemesekte güzel kızları affetmiyoruz o açıdan hakeem i takdir ettim :)

You got: Lucious Lyon

Ruthless, charismatic, and clever, you’re used to getting what you want and keeping what you have. But since you’re on some serious Darth Vader ish, it’s no surprise your past continually comes back to haunt you.

@Çiğdem- @destere @xemrexxx bana locious çıktı :)