FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6 ve 7.bölümler izledim @OzaN @xemrexxx @sokak sanati @cevaa @cookies
6. bölümde
kurabiyenin popo şowu çok komikti hahaha ayy inanamıyorum yani çocukları yanında iyi cesaret jemal bakmıyor hakem ise çok dikkatli bakıyor gözümden kaçmadı:F:F:F

7.bölüm bir sorum olucak @destere cevaplayabilir yada bilgisi olan herkes
jemalın nasıl çocuğu oluyor ayolll[ olmasa bile o kadınla yattığını öyledi hani bu çocuk escinseldi yani kadınlara ilgisi yoktu kadınlara ilgisi olmayan birisi nasıl yapabiliyor ozaman:F:F:F/spoiler]
bir iki bölüm sonra onun cevabını alıyorsun ben cevaplamayayım :))

bir iki bölüm sonra onun cevabını alıyorsun ben cevaplamayayım :))
konu çocuk konusu değil cnm onun olmasa bile o kadınla yattığını söylüyor nebiçim ecinsel bu benim bildiğim erkeksi hiçbir duygusu kalmamış kadınlara ilgisi olmayan kişilerdir bu çocuğu ben anlamaıdm nasıl birşey:F:F:F

konu çocuk konusu değil cnm onun olmasa bile o kadınla yattığını söylüyor nebiçim ecinsel bu benim bildiğim erkeksi hiçbir duygusu kalmamış kadınlara ilgisi olmayan kişilerdir bu çocuğu ben anlamaıdm nasıl birşey:F:F:F
onun cevabıda 9. bölümde geliyor veya 10 bölümde biraz sabret:))

6 ve 7.bölümler izledim @OzaN @xemrexxx @sokak sanati @cevaa @cookies
6. bölümde
kurabiyenin popo şowu çok komikti hahaha ayy inanamıyorum yani çocukları yanında iyi cesaret jemal bakmıyor hakem ise çok dikkatli bakıyor gözümden kaçmadı:F:F:F

7.bölüm bir sorum olucak @destere cevaplayabilir yada bilgisi olan herkes
jemalın nasıl çocuğu oluyor ayolll[ olmasa bile o kadınla yattığını öyledi hani bu çocuk escinseldi yani kadınlara ilgisi yoktu kadınlara ilgisi olmayan birisi nasıl yapabiliyor ozaman:F:F:F/spoiler]
senden de cookienin hareketi gibi hareketler bekliyoz kız çirkin :F

jamal önceden normalmiş üni.de @destere ile karşılasşınca tercihleri değişmiş :F

1S11B

Ben çok tutmadım ama yinede güzel bölümdü.

Hakeem olaylar olaylar.:F Babasına iyi rest çektide sonda Anika ile şey edince saçmaladılar. O sahne müthiş saçmaydı.:(

Jamal yanlış yoldasın. Locious sana yar etmez oraları. Cookie'nin olaylardan uzak kalmasının sıkıntıları.
Locious ile şarkı söylediği anlar şahaneydi.:Z

Locious ALS değilmiş.:( Çok üzüldüm.:/:/:/ Cookie en son sahnede öldürecek gibiydi ama tabi ki olmayacak.:(

8.4/10

1x11. Bölüm

lucius la jamal ın eski evde söyledikleri şarkı başta olmak üzere cookie siyle anderesiyle , hakeem ergeniyle harikaydı bölüm

birde porscha nın ağzı dursa gerisi çalışıyor ispiyoncu porsuk :)

hakeem ergeninin annika ile yatmış olması iğrençti ergenlikte son safha sanırım ben o kısmı lucius un gördüğü kabus zannettimde ergen üvey anasına dalış yaptı sanırım :)
eski evdeki gitar eşliğindeki şarkı muhteşemdi
jamal ın babasının gazıyla berettiyi balkondan sarkıttığı sahne jamal a yakışmadı hırs babasına benzetti vatandaşı :)
malcolm la cookie nin kaçamağı, @Çiğdem- le @xemrexxx nin baskül porscha sı tarafondan lucius a anında yetiştirildi
lucius als hastası değil MG hastasıymış yani boşuna bir varis arıyormuş
andre tamda kilise ilahilerine dalıp öteki dünyayla meşk eyliyorduki babası lucius un müdahalesiyle kilisedeki kadının etkisinden kurtuldu :).

onu karıştırma şimdi birde onla uğraşamam bir şeydende eksik kalsın
:F:F:F
evet bana resim at çiğdem :))) emre kırk yılda bir doğru bir laf yapmış bana resim at inanayım :)

1x11. Bölüm

lucius la jamal ın eski evde söyledikleri şarkı başta olmak üzere cookie siyle anderesiyle , hakeem ergeniyle harikaydı bölüm

birde porscha nın ağzı dursa gerisi çalışıyor ispiyoncu porsuk :)

hakeem ergeninin annika ile yatmış olması iğrençti ergenlikte son safha sanırım ben o kısmı lucius un gördüğü kabus zannettimde ergen üvey anasına dalış yaptı sanırım :)
eski evdeki gitar eşliğindeki şarkı muhteşemdi
jamal ın babasının gazıyla berettiyi balkondan sarkıttığı sahne jamal a yakışmadı hırs babasına benzetti vatandaşı :)
malcolm la cookie nin kaçamağı, @Çiğdem- le @xemrexxx nin baskül porscha sı tarafondan lucius a anında yetiştirildi
lucius als hastası değil MG hastasıymış yani boşuna bir varis arıyormuş
andre tamda kilise ilahilerine dalıp öteki dünyayla meşk eyliyorduki babası lucius un müdahalesiyle kilisedeki kadının etkisinden kurtuldu :).

evet bana resim at çiğdem :))) emre kırk yılda bir doğru bir laf yapmış bana resim at inanayım :)
sen @xemrexxx i hiç ciddiye alma cnm hiç duyma :F:F:F

işime gelen yerlerde ciddiye alıyorum şu resmni görelim bir :)
hadi totoş bölümler yüklenmiş izle :)
1x11 1x12
RIP vernon amca rhondacığım iyi vurdu. hamileymi de zaten artık hapse girmez andre totoşu koruru
hakeemle andre luciousu hapse tıktırdı helal bakalım nasıl kurtulacak lucious
cookie parlak malcolmdan ayrıldı ama artık geri alır onulucious yokken oynaşırlar:F
anika ve cookie lucious u devirmek için birleşti çok şaşırdım
andre nin iş konusundaki zekası gerçekten çok iyi bakalım lucious ve jamal karşılık verebilecek mi
anika ve hakeem iliişkisi şok yarattı hakeem yine analardan gidiyor
becky a&R ın başı oldu cookie ye klamadı anikaya kalmadı becky e nasipmiş :F

1x5

Bu dizi bi harika dostum :D

Hakeem'in hem şarkısı hemde klipteki kızları süperdi rapçi olmak varmış :D Önceden de demiştim bu Andre çakal, birbirine düşürdü iki kardeşi :D Jamal'ı sevmiyorum şarkıyı dinlerken kafa sallamalar filan, bide gelip Hakeem'e sataşıyor hemen adamı bi dinle önce :D Cookie'i de iş aldı başına ama kurtulur bi şekilde :D
9/10

1x6

Diğer bölümlere göre az haraketli bir bölümdü.

Cookie'nin şovu süperdi, kadında müthiş vücut var hakkını teslim edelim :D

Onun dışında bu bölüm Jamal vardı hep, adam yavaş yavaş yükselmeye başladı derken sorunlarda çıkmaya başladı. İlk önce sevgilisinin tripleri sonra da çocuğu çıktı :D
8.5/10

Son düzenleme:
1x7

Diğer bölümlere göre az haraketli bir bölümdü.

Cookie'nin şovu süperdi, kadında müthiş vücut var hakkını teslim edelim :D

Onun dışında bu bölüm Jamal vardı hep, adam yavaş yavaş yükselmeye başladı derken sorunlarda çıkmaya başladı. İlk önce sevgilisinin tripleri sonra da çocuğu çıktı :D
8.5/10
6. bölümü pasmı geçtin :)

1x7

Yine müthiş bir bölümdü.

Hakeem ve Jamal'ın şarkısı süperdi ama Hakeem'in kısmı daha iyiydi tabii :D

Cookie'nin konuşmasıda çok iyiydi, hiç yapmacık olmadan samimi bir şekilde konuşunca daha etkili oldu :D

Lucious'ın hasta olduğunu açıkladığı sahne duygulandırdı ve en çok üzülende Hakeem oldu. Andre çakalıda şirketi düşünüyor hala :D

Sonuda tam istediğim gibi bitti :D Cookie gibi bi kadının varken bırak şu Anika'yı :D
9.5/10