hahahah cemal demediğime dua et cnm benceşu jamal ıda jemal yaptın ya total i totel yapışına alıştıkta jamal ın ayarlarıyla oynamayalım ))
hahahah cemal demediğime dua et cnm benceşu jamal ıda jemal yaptın ya total i totel yapışına alıştıkta jamal ın ayarlarıyla oynamayalım ))
yakında onuda dersin zaten hakeem ' ede idris andreye de temel dersen olayı tümden halledeceksin )hahahah cemal demediğime dua et cnm bence
Annemle izleyeceğiz onubates motel hangi sırada kaldı ?
Çiğdem diziyi çok sevdin bakıyorumda8 ve 9 bölümleri izledim @cookies @Harunnn60 @OzaN @cevaa @destere
@sokak sanati @xemrexxx
2 bölümüde iyi buldum
8.bölümdejemalın babasının şarkısını değiştirip escinsel olduğunu açıklaması bölümün en iyi yeriydi galiba ama ben hakeeme dikkat çekicem yine çocuk gidip jemalı destekleyen ilk kişi oldu jemala değer veriyor bu çocuk
9.bölümjemalin andrenin ve hakemin aonsörde söyledikleri şarkı akinleşmeleri falan bölümün en iyi yeriydi bence sonra
kurabiye hakem tiana jemal ve babalarıyla birlikte söyledikelri şarkı sahnesiyde iyiydi aa andreiyi sonunda tımarhaneye götürüyorlar hahaha
ayy evetÇiğdem diziyi çok sevdin bakıyorumda
Bende müzik ile ilgili dizi veya filmleri izlemiyorum ama forumda herkes izlediği için bende merak ettimayy evet
bu yıl fantastik dışınada çıkmaya başladım önce dünyada tek kalan adam ilk komedi dizim oldu sonrada empireye başladım @destere ve @xemrexxx sürekli etiketliyordu beni ama müzik ile ilgili konusu olduğunu söylemediler konuyu anlayınca izlemeye başladım
ben high school musical serisinin büyük bir fanıyım müzikle alakalı bir film oyüzden bu dizi çok hoşuma gitti konusu müzikle alakalı olduğundan
izlemediysen izle bence sadece müziği barındırmıyor çok güzel bir drama zaten 6 reyting alan başka dizi olmamış galiba millet 2 reytingi zor alıyor bunlar 6 yı geçmişBende müzik ile ilgili dizi veya filmleri izlemiyorum ama forumda herkes izlediği için bende merak ettim
Evet ya , nerdeyse TWD rakip olacak bu dizi haftaya başlayacağım bu diziyeizlemediysen izle bence sadece müziği barındırmıyor çok güzel bir drama zaten 6 reyting alan başka dizi olmamış galiba millet 2 reytingi zor alıyor bunlar 6 yı geçmiş
sen telefondamı giriyorsun bilgisayardanmı yani kendin neden dizi indiremiyorsunEvet ya , nerdeyse TWD rakip olacak bu dizi haftaya başlayacağım bu diziye
Benim internetim sınırlı o yüzden TWD hariç başka dizileri izleyemiyordum eylül ayından beri malesef dün işte internet cafede indirdim bütün dizileri , bazen Tv de izliyorum bazen laptop ta izliyorum indirdigim yabancı dizilerisen telefondamı giriyorsun bilgisayardanmı yani kendin neden dizi indiremiyorsun
ben sana faceden atarım cnm oyüzden sordum yani 5 bölüm kadar ayarlarım atarım sana izledikten onra başka zaman yine atarımBenim internetim sınırlı o yüzden TWD hariç başka dizileri izleyemiyordum eylül ayından beri malesef dün işte internet cafede indirdim bütün dizileri , bazen Tv de izliyorum bazen laptop ta izliyorum indirdigim yabancı dizileri
fceden bilgisayarımda olan dizi videosunu atıcam işte sen izlemek itediklerini söylersin 5 bölüm falan indirir hazırlarım ben gönderirim sanaNasıl atacaksin ki ? teşekkür ederim bu arada , bende 6 bölüme kadar var suan )
Oo çok teşekkür ederim tamam olur o zaman ))fceden bilgisayarımda olan dizi videosunu atıcam işte sen izlemek itediklerini söylersin 5 bölüm falan indirir hazırlarım ben gönderirim sana
yani bölüm atabilirim 😉😉😉
sen özelden dizinin adını gönericeğim bölümü yazarsın hallederim benOo çok teşekkür ederim tamam olur o zaman ))
Empire'nin 7.bölümü lazım suansen özelden dizinin adını gönericeğim bölümü yazarsın hallederim ben
😉😉😉
facedemisin gir atayım 🙂🙂🙂Empire'nin 7.bölümü lazım suan
daha dur sana neler neler izlettireceğim )ayy evet
bu yıl fantastik dışınada çıkmaya başladım önce dünyada tek kalan adam ilk komedi dizim oldu sonrada empireye başladım @destere ve @xemrexxx sürekli etiketliyordu beni ama müzik ile ilgili konusu olduğunu söylemediler konuyu anlayınca izlemeye başladım
ben high school musical serisinin büyük bir fanıyım müzikle alakalı bir film oyüzden bu dizi çok hoşuma gitti konusu müzikle alakalı olduğundan
çiğdemin babası dns yi değiştirtmiyormuş yani izleyemicidaha dur sana neler neler izlettireceğim )
kendim soyunup şarkı söyleyeceğim bizde çare tükenmezçiğdemin babası dns yi değiştirtmiyormuş yani izleyemici