FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x10. Bölüm

cookies den camilla ya salvolar : '' donunu bebeğimin boynuna dolamış''
cookie nin bahsettiği bebekte ne bebek ama ? kazık kadar beybi donkey :))

duygu yüklü sahneler ağırlıktaydı, andre meğersem bipolar bozukluğu olan zaman zaman kayışı koparan bir vatandaşmış :) andre ye ne olursa önemli değilde ben rhonda ya acıyorum :)
reg le olivia nın şirkete gelişi reg in jamal a silah doğrultuşu araya giren locius un çocuğun babası benim dediği kısımlar harikaydı
@xemrexxx bu lola nın babası harbiden lucius mu yoksa orda jamal ı kurtarmak için yalan mı söyledi ?
lucius camillayı londraya şutladı zaten sevemedim o at suratlı kadını :)
cookie malcolm la sevişiyor onu daha bir genç gördü, tekrar lucius a dönmeye niyeti yok gibi :)
jamalla bir kere sevişmiş kadın lucioustan olma ihtimali daha yüksek bence:)

Onuda sevdim ama başka nedenlerden dolayı :D Bu arada kadın 45 yaşındaymış ama vücutta iş var hala :D

@destere seviyordur gay olanı :D
gay olan harika hem sesi hem insani yönü duygusal oluşu herşeyiyle dörtdörtlük gay olup olmaması umrumuzda değil biz insanlığına bakarız :))

jamalla bir kere sevişmiş kadın lucioustan olma ihtimali daha yüksek bence:)
ama kızı alıp götürdü annesi gerçekten lucius un olsa o kızı göndermezdi :)

1x2

Dizideki yükseliş sonrası sık yapmadığım bir şeyi yaparak diziye ikinci şans verdim. :)

İkinci bölümü ilk bölüme göre bu kadar bariz iyi olan dizi çok azdır herhalde. :)

İlk bölümde hiç sevmemiştim ama bu bölümü baya sevdim ve ilerisi için de potansiyel var. :)

Ben de Jamal'ı sevdim. Şarkıları da harika. Hakeem ise gıcık bir tip. :)

Cookie de çok iyi karakter ve kadın çok iyi oynuyor.

Büyük abinin ne işe yaradığını şimdilik ben de çözemedim. :) (@destere de ikinci bölüm yorumunda öyle yazmış :D)

7+ /10
zaten erken bırakmıştın diziyi hem ilk bölümüde o kadar kötü değildi sen yanlış zamanda izledin sanırım :))

gay olan harika hem sesi hem insani yönü duygusal oluşu herşeyiyle dörtdörtlük gay olup olmaması umrumuzda değil biz insanlığına bakarız :))

ama kızı alıp götürdü annesi gerçekten lucius un olsa o kızı göndermezdi :)
orasını ben de anlamadım ama kadın zati lucious un tuuttğu evde kaliyimiş bir ara öyle bişi dediler

7. Bölüm izlendi.:X

Güzel bir bölümdü.

Jamal ile Hakeem yine kavurdular ortalığı.:Z Bu dizinini şarkıları efsane dostum.:Z

Locious geberecekti az daha ama iyi yırttı yine.:F Keşke ölse diye diye öldüreceğim bir gün adamı.:F

Lana Del Rey lafı geçti bir sahnede.:love1: Dizi bu an ile 0.5 fazla puan aldı benden.:F Lana'yı getirirlerse kızıl ötesi olur::Z

Cookie ile Lociuos mercimek fırın yaptılar.:F Anika yakaladı bunları.:F Anika mal gibi kaldı.:Z

Bu Andre çok itici be. Hakeem orada ne doğru hareket yaptı. iyice kanım ısınıyor o ergene.:Z Babası Lociuos olsa bile babasını korudu.

Neyse işyte böyle. Bu bölüm elim bol davranıyorum ve 8.5/10 :X

1x3

İyi bölümdü yine. Dizideki şarkılar harika, özenle hazırlandığı belli. :)

Dizideki hoşuma giden bir diğer özellik flashbacklerin çok kısa kısa geçmesi. Normalde uzun uzun flashbackler sıkıcı olabiliyor ama bu dizide 10-15 saniyelik flashbackler gayet iyi. Hep böyle devam eder umarım. :)

Jamal'ın şarkı harikaydı. Babasının yaptığı vicdansızlık. Neyse Cookie reyis bir şekilde halledecektir Jamal'ın işini. :D

8- /10

1x4

Yine güzeldi, gittikçe alışıyorum, bu saatten sonra da bırakmam herhalde diziyi. :):)

Dizideki şarkılar harika ya. Normalde şarkı bitsin de diziye dönülsün istenir ama bu dizide tam tersi şarkılar hiç bitmesin istiyorum. :):)

Tiana'yı da sevmeye başladım. Cookie ile çalışmaları güzel oldu ama şimdi baktım da dizide konuk oyuncuymuş herhalde ve gidici olabilir. :(

Tiana ve Hakeem ergeninin şarkıları güzeldi. :)

8/10

1x4

Yine güzeldi, gittikçe alışıyorum, bu saatten sonra da bırakmam herhalde diziyi. :):)

Dizideki şarkılar harika ya. Normalde şarkı bitsin de diziye dönülsün istenir ama bu dizide tam tersi şarkılar hiç bitmesin istiyorum. :):)

Tiana'yı da sevmeye başladım. Cookie ile çalışmaları güzel oldu ama şimdi baktım da dizide konuk oyuncuymuş herhalde ve gidici olabilir. :(

Tiana ve Hakeem ergeninin şarkıları güzeldi. :)

8/10

Aynen benimde en üzüldüğüm noktaydı onun gidişi.:( Ne ara gitti anlamadım zaten.ss

1S8B

Sezonun açık ara en iyi bölümüydü.

Zencilerin beyazlar partisi olayına güldüm.:F

Jamal gay olduğunu açıkladı. Çok şahane bir şarkı ile. Bayıldım o sahneye. Locious tam bir mal oldu.:F Hakeem destekledi, Cookie'de aynı şekilde.

Hakeem, Cookie ile yakınlaşıyor. Cookie ile iyi geçinse süper olacak ve iyice ısınacağım Hakeem'a.:X Birde Tiana'ya geri dönüp şu bunak karıdan vazgeçse.:F Şarkıları şahane çünkü.:Z

Locius, Cookie ile dalga geçti iyice sinir oldum ama Cookie reis affetmez.:F ANika galiba bir adamın koynuna gitti. Kimdi o yanına gittiği çözemedim.

Andre tam bir pislik. Sevgilisine ne yaptırıyordu az daha ama Lociuos güzel davrandı ve hayır dedi.:Z Muzaffer zaferi hüsran ile sonuçlandı.:F

9/10 puan hatta 9.3/10 ama 9.5 değil.:X

Empire 1x1

Aldığı reytinglerden ve forumda yapılan olumlu yorumlardan sonra bayağı merak ettim diziyi ve sonunda ilk bölümünü izledim. Başlarda abartıldığını düşündüm ama sonradan hikaye açıldıkça ve olayları anlamaya başlayınca diziyi sevdim yani devam edeceğim benden de onay aldı. :)

Cookie tartışmasız dizideki en iyi karakter, Pembe'nin Amerikalı zenci versiyonu gibi. :F Doğal hareketeleri konuşmaları falan bayağı sevdim Cookie'yi.

Her yabancı dizide bir eşcinsel ilişki olmazsa olmaz zaten. Jamal gay ve ilk başlarda herkesin bunu kabul etmesi bana şu Amerikalılar ne kadar serbest yorumunu yaptırmıştı ki flashback sahnelerinden sonra sözümü geri aldım. Jamal'ın aslında ne kadar zor bir hayat geçirdiğini flashbackler özetledi. Çöp kutusuna attı oğlanı. :(

O değilde @sokak sanati dizideki herkes zenci sen bu diziyi nasıl sevdin lo, başımıza taş yağacak. :F

Hakeem de tam bir artist ama diğer sinsiye göre daha iyiydir. :D Locious'ı hiç sevmedim bu arada.

Müzikal tadında güzel bir drama olmuş kısacası. Puanım;
8.5/10

Zencileré haksızlık ediyormuşum.:F

Çok siyah değiller onunda etkisi ile olabilir. bizim rirı esmerligindeler. Eheh sokakta saat satan Zenciler gibi olsalar hayatta sevmezdim @mrt-06

1x5

İyi bölümdü yine. Dizi gerçekten kaliteli iyi ki ikinci şans vermişim. :)

Hakeem çok yetenekli olmasa da acayip şanslı çocuk. :)

Andre neyin peşinde anlayamadım. Sinir bozuculukta Hakeem'i geçmek üzere. :):)

Jamal sanatını konuşturmaya devam ediyor. Şarkı harikaydı. :):)

Cookie başına iş açtı boş yere. Bir güle o kadar anlam yüklemek yanlıştı zaten. :(

8/10

9. Bolumu izledim. Ne olaylı bölümdü öyle.😱

André timarhanelik mi oldu ne oldu. Tüm bölüm mala bağladı bekliyordum zaten.

Anika faciası çok Fettah çıktı ama aileden öte güç yok onu gördük.:bhr:

Cookie az daha kurabiyeleri yedirecekti.:F

Tuana yi tekrar görmek güzeldi.

Hakeem git gide sevdiğim bir karakter oluyor. Anika ya fena güzel posta koydu.:Z

8.7/10

9. Bolumu izledim. Ne olaylı bölümdü öyle.😱

André timarhanelik mi oldu ne oldu. Tüm bölüm mala bağladı bekliyordum zaten.

Anika faciası çok Fettah çıktı ama aileden öte güç yok onu gördük.:bhr:

Cookie az daha kurabiyeleri yedirecekti.:F

Tuana yi tekrar görmek güzeldi.

Hakeem git gide sevdiğim bir karakter oluyor. Anika ya fena güzel posta koydu.:Z

8.7/10
iki günde yakaladın bizi :) demekki dizi güzel olunca bölümler çekirdek gibi çitleniyor :) bölüm dayanmıyor insana :) ama dizi sıkıcı olunca ne açasımız geliyor nede izleyesimiz ben hala the missing in 5. bölümündeyim 3 ay oldu ki 6. bölüme geçemedim :) soran olursa bahanem hazır @Forumdash ı bekliyorum diyorum :)

Which “Empire” Character Are You?

1. You got: Porsha
    Some people make things happen. Some people watch things happen. But you’re the kind of person who wonders, “What the hell just happened?” Clueless, unrefined, and just a little bit out of place, nobody ever takes you seriously. But one day you’ll surprise us all.

e881339754aef9cf3dbb02eb6db48b88-11.jpg

hangi empire karakterisin teni çzdüm porsha çıktı yala .ss neyse n azından cookie teyzey yakın noktadan şettim :) @destere @cookies @sokak sanati @Çiğdem-

Cookie çıktı bana.:F @xemrexxx

Which “Empire” Character Are You?

1. You got: Porsha
    Some people make things happen. Some people watch things happen. But you’re the kind of person who wonders, “What the hell just happened?” Clueless, unrefined, and just a little bit out of place, nobody ever takes you seriously. But one day you’ll surprise us all.

e881339754aef9cf3dbb02eb6db48b88-11.jpg

hangi empire karakterisin teni çzdüm porsha çıktı yala .ss neyse n azından cookie teyzey yakın noktadan şettim :) @destere @cookies @sokak sanati @Çiğdem-

Cookie çıktı bana.:F @xemrexxx
hile varss