FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk bölümü izledim. Dizi ilk bölümden çekti beni boş yere ön yargı içine sokmuşum kendimi.:X

Müzikal drama denilince direk bir ön yargı oluşmuştu bende ama hiç gerek yokmuş ki müzikler süpermiş. Şarkılar zaten efso olur.:X

Karakterleri gelirsek Jemal iyiki Türkiye'de yaşamıyor. Mal diye kısaltma mı olurmuş.:F Onun dışında hikayesi çok dokunaklı bir karakter.:( Lucios'a baya küfür edilecek gibi.

Kurabiye.:F Cookie gerçekten çok iddialı bir giriş yaptı diziye. Bayıldım.:F Jamal ile Andre için iş birliği yaptı yada ben öyle yaptım.:X

Hakeem çok güzel şarkı söylüyor ama itici bir tip bence. Özellikle Locius'ın gazı ile orada Jamal'ı satması kötüydü.:(

Dizi gayet güzel. Baya pis işler seyredeceğiz.:X İlk bölüme 7/10 verilir.

Son düzenleme:
İlk bölümü izledim. Dizi ilk bölümden çekti beni boş yere ön yargı içine sokmuşum kendimi.:X

Müzikal drama denilince direk bir ön yargı oluşmuştu bende ama hiç gerek yokmuş ki müzikler süpermiş. Şarkılar zaten efso olur.:X

Karakterleri gelirsek Jemal iyiki Türkiye'de yaşamıyor. Mal diye kısaltma mı olurmuş.:F Onun dışında hikayesi çok dokunaklı bir karakter.:( Lucios'a baya küfür edilecek gibi.

Kurabiye.:F Cookie gerçekten çok iddialı bir giriş yaptı diziye. Bayıldım.:F Jamal ile Andre için iş birliği yaptı yada ben öyle yaptım.:X

Hakeem çok güzel şarkı söylüyor ama itici bir tip bence. Özellikle Locius'ın gazı ile orada Jamal'ı satması kötüydü.:(

Dizi gayet güzel. Baya pis işler seyredeceğiz.:X İlk bölüme 8/10 verilir.
aferin totoş doğru yolu bulmuşsun:F

1x9. bölüm

her zamanki gibi muhteşemdi bölüm

oooo aaaa şişişi bububu .. noldu ingilizceyimi unuttun :)) cookie teyze sen çok yaşa :))

anikanın baretti ile işbirliği yaptığını anlayan cookie fırtına gibi giriş yaptı eve :)
jamal ın delphine i cookie nin içki içerek malcolm ti yi şirkette kalmaya ikna ettiği sahneelr süperdi birde cookie nin sarhoş halde malcolm a yptığı cilvelerde kahkaha attım harikaydı :)
andre kafayı sıyırdı tümden asansörde ve ofiste kendini kaybetti son sahnede andreyi sedyeyle taşıtyorlardı ...
@xemrexxx @sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @cookies @MelankoliK @gözlemci

1x9. bölüm

her zamanki gibi muhteşemdi bölüm

oooo aaaa şişişi bububu .. noldu ingilizceyimi unuttun :)) cookie teyze sen çok yaşa :))

anikanın baretti ile işbirliği yaptığını anlayan cookie fırtına gibi giriş yaptı eve :)
jamal ın delphine i cookie nin içki içerek malcolm ti yi şirkette kalmaya ikna ettiği sahneelr süperdi birde cookie nin sarhoş halde malcolm a yptığı cilvelerde kahkaha attım harikaydı :)
andre kafayı sıyırdı tümden asansörde ve ofiste kendini kaybetti son sahnede andreyi sedyeyle taşıtyorlardı ...
@xemrexxx @sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @cookies @MelankoliK @gözlemci
d.iğer bölüm çıktı sen geçen haftada kalmışsın totoş .ss diziboxa yüklediler

Dizi gayet güzel. Baya pis işler seyredeceğiz.:X İlk bölüme 8/10 verilir.
jamal süper seside güzel vatandaşın, cookie muhteşem bir kadın :) ben hakeem ergenini sevemedim pek :)
diziye başlamış olman ve de beğenmiş olman harika darısı @mrt-06 @cevaa nın başına diyelim :))

d.iğer bölüm çıktı sen geçen haftada kalmışsın totoş .ss diziboxa yüklediler
altyazı geç çıkıyordu ya o yüzden geç kaldım ama yarına 10. bölümü izlerim :)

1S2B ve 3B'ü izledim.

Öyle çok ahım şahım kaliteli bir dizi değil onu gördüm. Senaryo çok uçuk bir yerde değil ve normal düzeyde. Oyuncular iyi.

Bölüm yorumlarına gelirsek
Jamal 2 bölümdür bir hırslanamadı ama babası çok fena bir adam sinir oluyor iyice. Hastalığından geberecek yakında ve hala çocuğa sataşıyor.

Jamal ile Hakeem'ın düetini izle izle doyamadım. Çok başarılıydı.

Cookie FBI ile bağlantılı çıktı.😱 Lociuos ve karısının ağzından girip burnundan çıkmaya devam etsin.:F

Cinayet olayıda normal devam ediyor. O tinerci yaşlı adam bir şeyler yumurtlasada Lociuos hapse girsin ve Cookie'nin halini anlayıp bir 17 yılda Cookie Empire'da hükümdarlık sürsün.:Z

Neyse 3. bölüm sonunda Jamal babasına karşı büyük bir öfke ile yola çıktı umarım yine caymaz.:X

1. Bölüme 8 vermiştim onu 7/10'ye düşürdüm.:X 2. bölüme son sahnelerdeki düet için 8/10 veriyorum. 3. bölüme 7.5/10.:X

1S2B ve 3B'ü izledim.

Öyle çok ahım şahım kaliteli bir dizi değil onu gördüm. Senaryo çok uçuk bir yerde değil ve normal düzeyde. Oyuncular iyi.

Bölüm yorumlarına gelirsek
Jamal 2 bölümdür bir hırslanamadı ama babası çok fena bir adam sinir oluyor iyice. Hastalığından geberecek yakında ve hala çocuğa sataşıyor.

Jamal ile Hakeem'ın düetini izle izle doyamadım. Çok başarılıydı.

Cookie FBI ile bağlantılı çıktı.😱 Lociuos ve karısının ağzından girip burnundan çıkmaya devam etsin.:F

Cinayet olayıda normal devam ediyor. O tinerci yaşlı adam bir şeyler yumurtlasada Lociuos hapse girsin ve Cookie'nin halini anlayıp bir 17 yılda Cookie Empire'da hükümdarlık sürsün.:Z

Neyse 3. bölüm sonunda Jamal babasına karşı büyük bir öfke ile yola çıktı umarım yine caymaz.:X

1. Bölüme 8 vermiştim onu 7/10'ye düşürdüm.:X 2. bölüme son sahnelerdeki düet için 8/10 veriyorum. 3. bölüme 7.5/10.:X
bu hızla gidersen 10. bölümü birlikte izleriz artık :) yalnız şu puan düşürme işi olmamış ilk ne dersen o dur sonradan düşürmek yasak :))

Bu akşamda 3 bölüm izleyebilirim belki.:F Güzel dizi ama kalite yok o nedenle puanı düşürdüm.:X
güzelse kalitelidir, nasıl hem güzel hem kalitesiz oluyor :) hem insan beğendiği diziyi kötülemez elalemin içinde? sevmediğin yerler olursa bile severmiş gibi yap potansiyel izleyicileri kaçırmayalım :))

güzelse kalitelidir, nasıl hem güzel hem kalitesiz oluyor :) hem insan beğendiği diziyi kötülemez elalemin içinde? sevmediğin yerler olursa bile severmiş gibi yap potansiyel izleyicileri kaçırmayalım :))

Çok doyurucu bir dizi değil ama müzikler çok şahane. Hip-Hop sevmem pek ama bu diziye bir renk katmış.:X

Gece 3 bölüm birden izledim.:F

4, 5, 6. bölüm.

Cookie iyice yerleşiyor Empire'a. hakkı tabi kadının.

Locious ile beyaz kadın evleniyor. 6. bölümde Locious'ın Cookie'ye evleneceklerini söyledikten sorna Cookie'nin hareket unutulmaz.:F

Jamal süper bir hzıla zirveye doğru çıkıyor. Hayırlısı ile büyük bir star çıkacak Jamal'dan.:Z Aslında Hakeem'ın şarkıları daha iyi ama Jamal kendi ayaklarının üstünde durduğu için ve Cookie'nin desteği ile o Empire'ın başına gelsin isterim.:Z

Tiana lez çıktı çok güldüm.:F Hakeem mal gibi kaldı.:F Ama şarkıları efso.:Z Özellikle beraber söyledikleri şahane.
Hakeem anne dediği kadınla nasıl içli dışlı. Ben o fanteziyi çözemedim.:F

Andre ne kadar iticisin, keşke ölsen.

Yeni koruma geldi birde. Cookie'ye yetmez o ama neyse.:A

Locious hastalıktan kurtulacak bence. Umarım ölür.:( Jamal'a ve Cookie'ye yaptıkları yeter ölmesi için ama kötü karakter ölmeyecek gibi.:(

Tüm bölümleri harmanladığıma göre puanda harmanlanmış puan olsun. 8/10 .:X

Gece 3 bölüm birden izledim.:F

4, 5, 6. bölüm.

Cookie iyice yerleşiyor Empire'a. hakkı tabi kadının.

Locious ile beyaz kadın evleniyor. 6. bölümde Locious'ın Cookie'ye evleneceklerini söyledikten sorna Cookie'nin hareket unutulmaz.:F

Jamal süper bir hzıla zirveye doğru çıkıyor. Hayırlısı ile büyük bir star çıkacak Jamal'dan.:Z Aslında Hakeem'ın şarkıları daha iyi ama Jamal kendi ayaklarının üstünde durduğu için ve Cookie'nin desteği ile o Empire'ın başına gelsin isterim.:Z

Tiana lez çıktı çok güldüm.:F Hakeem mal gibi kaldı.:F Ama şarkıları efso.:Z Özellikle beraber söyledikleri şahane.
Hakeem anne dediği kadınla nasıl içli dışlı. Ben o fanteziyi çözemedim.:F

Andre ne kadar iticisin, keşke ölsen.

Yeni koruma geldi birde. Cookie'ye yetmez o ama neyse.:A

Locious hastalıktan kurtulacak bence. Umarım ölür.:( Jamal'a ve Cookie'ye yaptıkları yeter ölmesi için ama kötü karakter ölmeyecek gibi.:(

Tüm bölümleri harmanladığıma göre puanda harmanlanmış puan olsun. 8/10 .:X
oho bu ne ki 10.bölüme gel lucious amca neler yapmşgör.ssbu arada adı güzel deergi bugünleri 2009dan görmüş viola teyze ve cookie teyzeyi kapak yapmış bu da @Çiğdem- e kapak olmuş:F @destere @cookies @gözlemci
B_8EE5cVIAAv95w.jpg

1x2

Dizideki yükseliş sonrası sık yapmadığım bir şeyi yaparak diziye ikinci şans verdim. :)

İkinci bölümü ilk bölüme göre bu kadar bariz iyi olan dizi çok azdır herhalde. :)

İlk bölümde hiç sevmemiştim ama bu bölümü baya sevdim ve ilerisi için de potansiyel var. :)

Ben de Jamal'ı sevdim. Şarkıları da harika. Hakeem ise gıcık bir tip. :)

Cookie de çok iyi karakter ve kadın çok iyi oynuyor.

Büyük abinin ne işe yaradığını şimdilik ben de çözemedim. :) (@destere de ikinci bölüm yorumunda öyle yazmış :D)

7+ /10

1x1

Diziyle ilgili beklentim biraz yüksek olduğu için bu bölümü pek sevemedim. Olaylar çok çabuk gelişiyor, herkes birbirinin kuyusunu kazacak gibi :D

Karakterlerden Hakeem'i sevdim, diğerleri pek ilgimi çekmedi :D

1.bölüm olduğu için pek sevmemem normal, ilerleyen bölümlerde seveceğime eminim.

7/10

1x1

Diziyle ilgili beklentim biraz yüksek olduğu için bu bölümü pek sevemedim. Olaylar çok çabuk gelişiyor, herkes birbirinin kuyusunu kazacak gibi :D

Karakterlerden Hakeem'i sevdim, diğerleri pek ilgimi çekmedi :D

1.bölüm olduğu için pek sevmemem normal, ilerleyen bölümlerde seveceğime eminim.

7/10
hakeem i seven ilk canlı :F

1x10. Bölüm

cookies den camilla ya salvolar : '' donunu bebeğimin boynuna dolamış''
cookie nin bahsettiği bebekte ne bebek ama ? kazık kadar beybi donkey :))

duygu yüklü sahneler ağırlıktaydı, andre meğersem bipolar bozukluğu olan zaman zaman kayışı koparan bir vatandaşmış :) andre ye ne olursa önemli değilde ben rhonda ya acıyorum :)
reg le olivia nın şirkete gelişi reg in jamal a silah doğrultuşu araya giren locius un çocuğun babası benim dediği kısımlar harikaydı
@xemrexxx bu lola nın babası harbiden lucius mu yoksa orda jamal ı kurtarmak için yalan mı söyledi ?
lucius camillayı londraya şutladı zaten sevemedim o at suratlı kadını :)
cookie malcolm la sevişiyor onu daha bir genç gördü, tekrar lucius a dönmeye niyeti yok gibi :)