[HASHTAG]#Empire[/HASHTAG] 1x10
8.7/10Andre bir an hemşire kadın ile birşey olacağını zannetti ama kadın dua etmeye gelmiş
Camilla umarım dizide çıkmıştır zaten itici bir tip , sırf para için birlikteydi Hakeem ile , ama bölüm boyunca cookies iyi laflar soktu ona
Lucios bencil bir adam Andre karısına neler dedi , adam resmen ırkçılık yapıyor.ss
son sahnede silah sahneleri harikaydı , cookies az kalsın diğer dünyaya gidiyordu , cookies ten bahsetmişken güvenlik görevi ile iyi anlaştılar bölüm boyunca , kadın Lucios dan soğudu bu bölüm
Burayı anlayamadım.
Bebek Luciostan mı eğer öyleyse kızının niye uğurlamaya gitmedi yada bebek ondan değil sadece yalan attı ? Dizi pek üstünde durmadı bu konuda
@destere @Çiğdem- @xemrexxx @cookies @OzaN
8.7/10Andre bir an hemşire kadın ile birşey olacağını zannetti ama kadın dua etmeye gelmiş
Camilla umarım dizide çıkmıştır zaten itici bir tip , sırf para için birlikteydi Hakeem ile , ama bölüm boyunca cookies iyi laflar soktu ona
Lucios bencil bir adam Andre karısına neler dedi , adam resmen ırkçılık yapıyor.ss
son sahnede silah sahneleri harikaydı , cookies az kalsın diğer dünyaya gidiyordu , cookies ten bahsetmişken güvenlik görevi ile iyi anlaştılar bölüm boyunca , kadın Lucios dan soğudu bu bölüm
Burayı anlayamadım.
Bebek Luciostan mı eğer öyleyse kızının niye uğurlamaya gitmedi yada bebek ondan değil sadece yalan attı ? Dizi pek üstünde durmadı bu konuda
o konu biraz karışık bebeğin benden olmadığına eminim çünkü kadınla hiç bir münasebetim olmadı ama benim haricimde o çocuğun baabsı herkes olabilir baba yalanmı söyledi doğrumu jamal hem dop hem silindirmi oraları muamma ?
olur neden olmasın adam hepçildir ne isterse o oluyordur )bendende değil merak etme kadin tipim değil zaten
Jamal belki biseksueldir olamazmi lo
Heh beklediğim yorum yine senden geldio konu biraz karışık bebeğin benden olmadığına eminim çünkü kadınla hiç bir münasebetim olmadı ama benim haricimde o çocuğun baabsı herkes olabilir baba yalanmı söyledi doğrumu jamal hem dop hem silindirmi oraları muamma ?
Heh beklediğim yorum yine senden geldi
Dizi bu konuda üzerinde dursa iyiydi , bebek Lucios tan olsa en azından uğurlamaya giderdi
Jamal gelince çocukken şey olduğunu gösterdiler ama sonra bir kadınla birlikte olduğu çıktı
Bence mantık hatası yaptılar dizide
Burayı anlayamadım.
Hmm anladım şimdi haklısın Sağolaslında lucius kendisine ait çocuklarıda pek iplediği yok yani çocuğa ilgi gösterip göstermemesi baba olup olmadığını göstermeyecektir bize
jamal ın bir kadınla birlikte olması kendi isteği değil mahalle baskısıyla alakalıdır o tarz sanatçılar bizdede var her magazinde kolunda bir kızla çıkıp aslında dop olanlar grubu
kuşum aydın veya fatih ürek bile bir zamanlar kollarında bir kızla resim çekmişlerdir
Ne biçim adam bu Lucios ? Cookies 10.bölümde az bile yapmış buna keşke gözü önünde yapsaydilucioustan anca o ka baba olur
lucius aslında tekir kedilerden hallice yinede arada bir oğlum diyor çocuklarınalucioustan anca o ka baba olur
Burayı anlayamadım.
lucius aslında tekir kedilerden hallice yinede arada bir oğlum diyor çocuklarına
lucioustan anca o ka baba olur
10.bölümü izledim bende ama harunun sorusuna verdiğiniz cevapları yeterli bulmadım kendi fikrim şuBebek Lucios'tan.
Senin dediğin şimdi mantıklı geldi banada @destere10.bölümü izledim bende ama harunun sorusuna verdiğiniz cevapları yeterli bulmadım kendi fikrim şu
yoll lucinos diyorki adam öldükten sonra sizin hayatınızı kurtardım diyor lcinostan değil bebek lucinos diğerlerini kurtarmak için kendisini öne attı oyüzden öyle yalan söyledi adam zaten ölücek oyüzdende cesaretli biraz zaten açıklamayı yaptı hayatınızı kurtardım dedi yanı oyüzden öyle söyledim demektir bu sözün anlamı 🙂🙂🙂
kız ölen adamın çocuğu bence kadın ondan uzak tutmak için yalan söylemiş sanırım 🙂🙂🙂
İyi teori üretmişsin, bir de diğer bölümleri izle.10.bölümü izledim bende ama harunun sorusuna verdiğiniz cevapları yeterli bulmadım kendi fikrim şu
yoll lucinos diyorki adam öldükten sonra sizin hayatınızı kurtardım diyor lcinostan değil bebek lucinos diğerlerini kurtarmak için kendisini öne attı oyüzden öyle yalan söyledi adam zaten ölücek oyüzdende cesaretli biraz zaten açıklamayı yaptı hayatınızı kurtardım dedi yanı oyüzden öyle söyledim demektir bu sözün anlamı 🙂🙂🙂
kız ölen adamın çocuğu bence kadın ondan uzak tutmak için yalan söylemiş sanırım 🙂🙂🙂
İyi teori üretmişsin, bir de diğer bölümleri izle.
Senin dediğin şimdi mantıklı geldi banada @destere
@Çiğdem- lucious a, locinos, locos, lacis dedikten sonra zaten yorumu takip edemedim diziden soğudum teoriyi yorumlayacak hal kalmadı bendeİyi teori üretmişsin, bir de diğer bölümleri izle.
hahahah ayy sanane benim ne dediğimden bee ezbere yazıyorum herhalde@Çiğdem- lucious a, locinos, locos, lacis dedikten sonra zaten yorumu takip edemedim diziden soğudum teoriyi yorumlayacak hal kalmadı bende
orda aklında locos mu kaldı koskoca adama locos mu diyorlar ) adamdaki karizmayı yerle bir ettin ondan sonra neyi yorumlayayımhahahah ayy sanane benim ne dediğimden bee ezbere yazıyorum herhalde