FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11 ve 12 aynı gün izleriz ama merak etme @Çiğdem- bize gün belirler aynı gün izleriz :D 3'müz güzel bir kapanış yaparız bu sezona :X
tamam izlicem
sen şu soruya cevap ver empire da büyük kardeş varya
onun hastalığı ne😉
aynı gün izlemenin bir önemi yokki sonucta yine aynı anda izlemiyoruz farklı saatlerde izliyoruz yan yana değiliz sonucta yanı burda önemli olan 10.bölümü herkesin izlemesi 11.bölüme başkasının geçmemesidir biz 10.bölümü izledik @vadikızı sende 10.bölümü izliceksin sonra 11.bölüme geçicez 🙂🙂🙂

aynı gün izlemenin bir önemi yokki sonucta yine aynı anda izlemiyoruz farklı saatlerde izliyoruz yan yana değiliz sonucta yanı burda önemli olan 10.bölümü herkesin izlemesi 11.bölüme başkasının geçmemesidir biz 10.bölümü izledik @vadikızı sende 10.bölümü izliceksin sonra 11.bölüme geçicez 🙂🙂🙂
söz verdik şimdi :)

arkadaş değilmiyiz niye önemi olmasın cnm neyse ben bugün
10.bölümü izlicem😉

arkadaş değilmiyiz niye önemi olmasın cnm neyse ben bugün
10.bölümü izlicem😉
cnm aynı anda izleyemiyoruz yine ben sabah izlerim sen akşam izlersin yanı yan yana olmadıktan sonra aynı anda izleme olayı olmuyor biz şunun sözünü verdik 10.bölümü birlikte izlicez herkes 10.bölümü izleyince 11.bölüme öyle geçecez dedik herkes izleyince geçecez 11.bölüme demek istediğimiz oydu 🙂🙂🙂

cnm aynı anda izleyemiyoruz yine ben sabah izlerim sen akşam izlersin yanı yan yana olmadıktan sonra aynı anda izleme olayı olmuyor biz şunun sözünü verdik 10.bölümü birlikte izlicez herkes 10.bölümü izleyince 11.bölüme öyle geçecez dedik herkes izleyince geçecez 11.bölüme demek istediğimiz oydu 🙂🙂🙂
Amma abarttın Çiğdem ya :D

canım onu bende biliyorum aynı gün izlememiz yeterliydi saat önemli değildi
canım herkes izleyince ben izlemedim ama siz izlediniz ben kaldım arkanızda
neyse önemli değil hepimiz aynı gün izleyelim dedim saat önemli değildi cnm
neyse..😉😉
beni bekleyecektiniz aynı gün izleyecektik cnm😉

@Çiğdem- @Harunn60 bugün 11.bölümü izlemeyin sakın
ben bugün 10.bölüm izliyim yarın 11.bölümü beraber izleriz😉

Son düzenleme:
@Harunnn60 @Çiğdem-
sonunda izledim çok güzeldi çok beğendim bölümü lola jamalın kızı
değilmiş anlamıştım olmadığını ama jamal süper şarkıları süper söylyüyor
ya lucios doğru yazdımmı bilmiyorum babaları ne gıcık adam ya sinir ediyor beni