Vallahi bende Sevda'nın oyunculuğunu çok beğendim öbürleri de zamanla uyum sağlar benceSevda Erginci harikaydı. İsmail Ege beni şaşırttı oyunculuğunu bayağı geliştirmiş hiç sırıtmıyordu rolde.
Camdaki Kız en azından bu dizi gibi varoş avam değilOha lan 2.camdaki kız olmuş bu ruh hastası babaanne
@Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica @slhttnmtl @Alos @xemrexxx Benim küçük gelin Zehra burda yılan olmuş yavvv nazar değdirdiniz kıza![]()
------
Vallahi bende Sevda'nın oyunculuğunu çok beğendim öbürleri de zamanla uyum sağlar bence
Antakya'nın güzelliklerini anlatıyor 🤪🤪 (!)Camdaki Kız en azından bu dizi gibi varoş avam değil![]()
Ya ya ne kadar bilinçlendirici bi dizi@Emre Ozansoy @slhttnmtl ötesiz insanlar gerilimine benzer müzik çalıyor değiştirmişler aynısı resmenKadın Aşk ve Mavi Kimse Bilmez dizisinde de benzeri vardi
------
Her yerde ötesiz insanların izi karşıma çıkıyor
------
Antakya'nın güzelliklerini anlatıyor 🤪🤪 (!)
Dimi yaaa böylesi hiç bir yerde bulunmuyor Antakya yöresini anlatıyor işteYa ya ne kadar bilinçlendirici bi dizi(!)
Oha lan 2.camdaki kız olmuş bu ruh hastası babaanne
@Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica @slhttnmtl @Alos @xemrexxx Benim küçük gelin Zehra burda yılan olmuş yavvv nazar değdirdiniz kıza![]()
------
Vallahi bende Sevda'nın oyunculuğunu çok beğendim öbürleri de zamanla uyum sağlar bence
Fragmana bakNe yaptı ki babaanne![]()
Oha lan 2.camdaki kız olmuş bu ruh hastası babaanne
------
Zehraya nazar değdirdin
Neymişş kem gozlüymüşüm, neymiş, nazarım dağyomuş külliyem yalannn![]()
![]()
O zaman yarın kafadan 4-5 reytingle başlar.Twitter'da baya yorumlar var. Eleştirilmiş
Seninkinin içinden şeytan çıktıysa ben napayım ayolZehraya nazar değdirdin![]()
HAYIR BE ZEHRA DEĞİL O KÜÇÜK GELİNDEKİ ROLÜ ZEHRAYDI
Sen hep bu hale getirdinSeninkinin içinden şeytan çıktıysa ben napayım ayol![]()
Keşke Zehra diye bir tanıdığım arkadaşım olsa, zehraları severimHAYIR BE ZEHRA DEĞİL O KÜÇÜK GELİNDEKİ ROLÜ ZEHRAYDIben buradaki adını bilmiyorum tek başrol sevdanın adının ezo olduğunu biliyom
------
Sen hep bu hale getirdin![]()