Anlamıştım zatenİtiraf ediyorum o tag benim için açıldı![]()
Anlamıştım zatenİtiraf ediyorum o tag benim için açıldı![]()
Sedef var mı dizide? Fragmanlarda sanki kızın ölen annesi rolünde?Bölüm başladığında jenerik yoktu ama YouTube'a yüklenen bölümde var Sedef'in adı 4. sırada yazıyor sevindim ön planda olmasına.Yollanan bültenlerde Münir Can'dan bile sonra yazıyordu hep adı.
Ekli dosyayı görüntüle 110528
Hahaha.4.50 ile başlar bence.
![]()
Yüksek gelsin de kaç olursa olsun tutmalı benceBölüm başladığında jenerik yoktu ama YouTube'a yüklenen bölümde var Sedef'in adı 4. sırada yazıyor sevindim ön planda olmasına.Yollanan bültenlerde Münir Can'dan bile sonra yazıyordu hep adı.
Ekli dosyayı görüntüle 110528
Hahaha.4.50 ile başlar bence.
![]()
Evet kızın ölen annesi rolünde ama toplasan 3-4 dakika yer aldı bu bölüm.Sedef var mı dizide? Fragmanlarda sanki kızın ölen annesi rolünde?![]()
Sedef fazla genç değil mi o kızın annesi olmak içinEvet kızın ölen annesi rolünde ama toplasan 3-4 dakika yer aldı bu bölüm.Kızına köpeği getirdiği sahnede, eşiyle kavga edip balkondan düştüğü sahnede ve kızının onun elbisesini giydiği sahnede göründü.
Karakter tanıtımında ölmediği, aslında özel bir klinikte tutulduğu yazıyordu. Ama sonra sitede güncellemişler spoiler olmasın diye herhalde.
![]()
Evet Sevda'nın annesi olmak için çok genç defalarca dedim.Sedef fazla genç değil mi o kızın annesi olmak içinben Maraşlı dizisi gibi, bir anne karakteri olarak eski sahnelerde belirir diye tahmin etmiştim.
Son kısımda sadece devamı kırpılmışEvet Sevda'nın annesi olmak için çok genç defalarca dedim.Ama benziyorlar cidden.
Dizide zaten anneler ve çocukları arasındaki yaş farkları inanılmaz az.
Bilmiyorum ki önce şöyle yazdılar karakter tanıtımında:
Ezo’nun annesi. Herkese intihar ettiği söylense de, aslında kocası tarafından kavga esnasında balkondan atılmıştır. Resul da dâhil herkes öldü diye bilirken aslında Zeliha yaşamaktadır. Cavidan hem oğlunun ona yaptığı şey ortaya çıkarsa Resul hapse gireceği için, hem Zeliha'nın yaşadığını öğrenirse Resul'ün yine onu öldürmeye kalkmasından korktuğu için yani hem oğlunu hem güya gelinini korumak için Zeliha'yı yıllar önce özel bir kliniğe yatırmış hala orada tutmaktadır.
Sonra da şöyle güncellemişler sitede.
Eğitimli, güçlü ve bağımsız bir kadındır. Ezo’nun annesi. Herkese intihar ettiği söylense de, aslında kocası tarafından kavga esnasında balkondan atılmıştır.
Sedef var mı dizide? Fragmanlarda sanki kızın ölen annesi rolünde?![]()
67 numaralı mesaja bakFlasbeck sahnelerinde görecez sanırım sedefi demi @Özgür
Evet o.Son kısımda sadece devamı kırpılmışResul, Fikret Kuşkan mı?
Eğer planlandığı gibi giderse Zeliha ölmemiş olacak.Flasbeck sahnelerinde görecez sanırım sedefi demi @Özgür
67 numaralı mesaja bak![]()
Evet o.Nefretlik bir karakter çıkarmış ortaya.
Eğer planlandığı gibi giderse Zeliha ölmemiş olacak.![]()
Peki 'Eğitimli, güçlü ve bağımsız bir kadındır. " böyle bir kadın öyle bir adamla nasıl evlenmişEvet o.Nefretlik bir karakter çıkarmış ortaya.
Eğer planlandığı gibi giderse Zeliha ölmemiş olacak.![]()
Onu ben de anlamadım işte o yüzden flashback sahneleriyle nasıl tanıştıkları gösterilir bence.Peki 'Eğitimli, güçlü ve bağımsız bir kadındır. " böyle bir kadın öyle bir adamla nasıl evlenmiş![]()
Başlarda iyi olup sonra kendini bozmuştur belki adamOnu ben de anlamadım işte o yüzden flashback sahneleriyle nasıl tanıştıkları gösterilir bence.İlk bölümde direkt eve gelişini gösterdiler çok kısa.
![]()
Şu kısım için sabırsızlanıyorum zaten.Başlarda iyi olup sonra kendini bozmuştur belki adam![]()
Güçlü biridir umarım. Fragmanlarda Ezo çok ezilen biriydi belli. Ana kız zorluklara karşı el ele üstesinden gelsinler
Aralarında yaklaşık 12 yaş var bu arada. Neyse biraz saç ak yaparak ayarlarlar![]()
Senin yorumlarla izlemiş kadar olurumŞu kısım için sabırsızlanıyorum zaten.Kavuşmaları çok güzel olur.
![]()
Böyle açılış yaptıysa haftaya 6 reyting garanti.Devamında iyi reyting gelirmi bilmem ama konusunu açıp, iyi açılış yapan dizler kervanına aldım bunu da@Özgür @Tolstoyevski @denizz19