Yine bir kimse bilmez müziği kullanılmış tabi değiştirilmiş versiyon
------
Fragmana bak![]()
Olabilir ama bugün çok dağınık yapımlar. Haftaya asıl reytingi belli olurO zaman yarın kafadan 4-5 reytingle başlar.![]()
@Angelica m gelmiş dur kuzum ben şu sıpayı bi yolup geliyom şimdiHAYIR BE ZEHRA DEĞİL O KÜÇÜK GELİNDEKİ ROLÜ ZEHRAYDIben buradaki adını bilmiyorum tek başrol sevdanın adının ezo olduğunu biliyom
------
Sen hep bu hale getirdin![]()
Bugün 'Seni Seviyorum Zeynep' tagı açılmış. Habire gözüme çarptıAaaa Zeynep dururken Zehra da neymiş duymamış olalım değil mi @Dosi![]()
Üzerimize alınalım hayatım kesin bizim için açılmıştır oBugün 'Seni Seviyorum Zeynep' tagı açılmış. Habire gözüme çarptıbu diziden çok o listedeydi
![]()
Yazık değil mi bana@Angelica m gelmiş dur kuzum ben şu sıpayı bi yolup geliyom şimdi![]()
Sen üzerine al canım. Ben uğraşamam o işlerleÜzerimize alınalım hayatım kesin bizim için açılmıştır o![]()
Üzerimize alınalım hayatım kesin bizim için açılmıştır o![]()
Sen üzerine al canım. Ben uğraşamam o işlerleeksik kalsın
![]()
Benimki soğuk rüzgâr havası aslındaHeyyt be havaya gel@Tolstoyevski
Zeyno fight clupAman canım sizleri seviyoruz Zeynep hanımlar herkese sevgi bol nasılsa herkes üzerine alınsın![]()
@EmreCan
+15 bekliyorumTwitter ne kadar linç doluysa, Instagram tayfa bayılmış.Yani Totalde iyi bir iş yapacak demektir türevleri gibi.
![]()
Şuan hiç acıyasım gelmedi hiç etilenmedimYazık değil mi bana![]()
ATEŞ OLSAN CÜRMÜM KADAR YER YAKAMAZSIN içime Azize Aslanbey kaçtıŞuan hiç acıyasım gelmedi hiç etilenmedim![]()
İtiraf ediyorum o tag benim için açıldı