NOW Elkızı - Dizi Yorumları

Kendim açmış kadar sevindim. Başkalarına kaptırmamana daha da sevindim. :Z @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şiddet sahneleri dışında gayet iyi denilebilecek ilk bölümdü. Ama onları da görmezden gelemeyeceğim maalesef. Ezo arka arkaya kaç tokat yedi ben sayamadım. Hele köpeğin öldürülmesi, Ezo'nun üvey dayısının gizli gizli onu izleyip sonra sarkıntılık etmesi resmen iğrençti.

@slhttnmtl yukarıda çok güzel yazmış yani o sahneler olmadan da Ezo'nun dramını çok iyi vermişlerdi zaten. Annesinin her flashback sahnesinde, onu andığı her sahnede, babaannesinin annesi hakkında anlattıklarında, davette annesini andığında zaten biz o acıyı aldık fazlası çok kötü oldu.

Ezo'nun annesinin intihar etmediğini, babasının attığını bizzat Resul'ün ağzından duyduğu sahnenin ilk bölümden olmasına sevindim. Hele Ahmet Kaya şarkısıyla çok iyi olmuştu. Artık annesinin intikamını alacak. Zeliha ortaya çıkınca çok daha güzel olacaktır ama izler miyim bilmiyorum. Şiddeti uygulayan karakterler geberip gittiğine göre (keşke Bekir de yangında ölseydi) bundan sonra daha iyi bölümler gelebilir.

Sevda Erginci harikaydı. İsmail Ege beni şaşırttı oyunculuğunu bayağı geliştirmiş hiç sırıtmıyordu rolde.

Bir diğer sıkıntı da yaşlar. Ne Toprak Sağlam ve İsmail Ege Şaşmaz'dan anne oğul olmuş, ne de Perihan Savaş ve Fikret Kuşkan'dan. Yaşları aşırı yakındı ve çok sırıtıyor.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan
@Emre Ozansoy @slhttnmtl ötesiz insanlar gerilimine benzer müzik çalıyor değiştirmişler aynısı resmen :A Kadın Aşk ve Mavi Kimse Bilmez dizisinde de benzeri vardi :A
------

Her yerde ötesiz insanların izi karşıma çıkıyor :F
------

Camdaki Kız en azından bu dizi gibi varoş avam değil :A
Antakya'nın güzelliklerini anlatıyor 🤪🤪 (!)

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
@Emre Ozansoy @slhttnmtl ötesiz insanlar gerilimine benzer müzik çalıyor değiştirmişler aynısı resmen :A Kadın Aşk ve Mavi Kimse Bilmez dizisinde de benzeri vardi :A
------

Her yerde ötesiz insanların izi karşıma çıkıyor :F
------

Antakya'nın güzelliklerini anlatıyor 🤪🤪 (!)
Ya ya ne kadar bilinçlendirici bi dizi :F (!)

• Güldürdün
  • Güldürdün
Twitter'da baya yorumlar var. Eleştirilmiş

İyi ki ölmüş fikretin karakteri kız kahve getiriyo eğilicen eğilicen diyo manyak adam

HAYIR BE ZEHRA DEĞİL O KÜÇÜK GELİNDEKİ ROLÜ ZEHRAYDI :A ben buradaki adını bilmiyorum tek başrol sevdanın adının ezo olduğunu biliyom :A
------

Sen hep bu hale getirdin :F
Keşke Zehra diye bir tanıdığım arkadaşım olsa, zehraları severim :A bir gün kızım olursa ismini Zahide ya da Zehra koyardım belki :A @Zeyno @Dosi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06