Ohaaaa 😱 😱 😱 @xemrexxxEvet öyle canım, 4. sezonu bitirmeme iki bölüm kaldı.
Ben 2.sezonu daha izlemedim şaşırdım vlla Ama yabancı dizilere geçiş yapmana sevindim
Ohaaaa 😱 😱 😱 @xemrexxxEvet öyle canım, 4. sezonu bitirmeme iki bölüm kaldı.
Sevinme hemen tek izlediğim yabancı dizi olarak kaldı.Ohaaaa 😱 😱 😱 @xemrexxx
Ben 2.sezonu daha izlemedim şaşırdım vlla Ama yabancı dizilere geçiş yapmana sevindim
Elit bir karı değilsin de ondan @serhatt
Beni bekle de birlikte izleyelim abla kardeş. SPN'de yapamadık..
En azından ikinci sezona baslayabiliriz yabancı dizilerdende çok uzak kaldım en son loki izlemiştim uzun aradan sonraBeni bekle de birlikte izleyelim abla kardeş. SPN'de yapamadık..
Aaa konu ben olunca ne güzel anlasıyorsunuz mşşllah ediyle büdü gibiElit bir karı değilsin de ondan @serhatt
Sana savaş açtık.En azından ikinci sezona baslayabiliriz yabancı dizilerdende çok uzak kaldım en son loki izlemiştim uzun aradan sonra
------
Aaa konu ben olunca ne güzel anlasıyorsunuz mşşllah ediyle büdü gibi
Parlaklarıma zibidi dediğin için.
Senin kocan bir halta benzemiyor diye kıskanıyorsun.
Bu bir Çiğdem atasözü olabilir.
Tamam canım ben 2'ye gelince sana haber veririmEn azından ikinci sezona baslayabiliriz yabancı dizilerdende çok uzak kaldım en son loki izlemiştim uzun aradan sonra
------
Aaa konu ben olunca ne güzel anlasıyorsunuz mşşllah ediyle büdü gibi
O bunak ablan her zaman ki gibi saçmalıyor. @Çiğdem
Yani @serhatt ın sevdikleri öyle normal bir adam sevemiyor @xemrexxx
Ay bırak onun normal dediklerinin hepsi içi geçmiş adamlar. Tüm parlaklara zibidi diyor kör bunak. .ss @ÇiğdemNormal bir adam derken ablacım
İkinci sezon planlamasını yapalım senle izlemiş oluruz1.sezonu bitirdim ablacım. @Çiğdem
Aaaa katile çok şaşırdım ama kızın ölümü beni pek etkilemedi, nedense sevememiştim çok sinsi bakışları vardı. Ama yine de oğlanın mutlu olmasını isterdim ortada birde bebek vardı tabii.. İkinci sezon gerçekler zor ortaya çıkacak gibi duruyor gölün altından.
7/10