Netflix dizileri son sezonlara doğru hep bozuyor zaten alışkınım.Beklentini yükseltme derim, son sezonunu hiç beğenmedim. 4. sezonunu da izlemeyeceğim kesin gibi.
Netflix dizileri son sezonlara doğru hep bozuyor zaten alışkınım.Beklentini yükseltme derim, son sezonunu hiç beğenmedim. 4. sezonunu da izlemeyeceğim kesin gibi.
Eşcinselliği göze batarcasına sokmaları dışında iyi bir diziydi diyebiliriz.Netflix dizileri son sezonlara doğru hep bozuyor zaten alışkınım.
Ölmek İçin 13 Sebep'te son sezon herkes eşcinsel olmuştu hatta hetero karakterler bile. Beni alıştırdılar.Eşcinselliği göze batarcasına sokmaları dışında iyi bir diziydi diyebiliriz.
Ben o diziyi izlemeyeceğim, yine çok bozmuştu dediler hevesim kırılmıştı.Ölmek İçin 13 Sebep'te son sezon herkes eşcinsel olmuştu hatta hetero karakterler bile. Beni alıştırdılar.
Son sezonu da çok güzeldi ama ağır tempo sevmiyorsan izleme KeroşumBen o diziyi izlemeyeceğim, yine çok bozmuştu dediler hevesim kırılmıştı.
Orijinal dilinde izliyorum tabii ki. İspanyolca diziyi ingilizce dublajla izleyip türkçe altyazı eklemek saçma değil mi? Bütün diziler orijinal dilinde izlenmeli.
Ben 3 sezon izleyip son sezona gelince bıraktım. Kötüymüş gibi hissettim, izleyesim gelmedi hiç.Son sezonu da çok güzeldi ama ağır tempo sevmiyorsan izleme Keroşum
İspanyolca'yı sevmiyorum çok kaba geliyor banaOrijinal dilinde izliyorum tabii ki. İspanyolca diziyi ingilizce dublajla izleyip türkçe altyazı eklemek saçma değil mi? Bütün diziler orijinal dilinde izlenmeli.
------
Ben 3 sezon izleyip son sezona gelince bıraktım. Kötüymüş gibi hissettim, izleyesim gelmedi hiç.
Sen de dizi bırakmaya yer arıyorsun, ben bir diziye başladım mı asla bırakMAMOrijinal dilinde izliyorum tabii ki. İspanyolca diziyi ingilizce dublajla izleyip türkçe altyazı eklemek saçma değil mi? Bütün diziler orijinal dilinde izlenmeli.
------
Ben 3 sezon izleyip son sezona gelince bıraktım. Kötüymüş gibi hissettim, izleyesim gelmedi hiç.
Ama dublaj izlemek bilmiyorum, yapmacıklık katıyor ve dizinin dokusunu bozuyor biraz bence.İspanyolca'yı sevmiyorum çok kaba geliyor bana
Ben bu diziyi güncel olarak izledim. İlk sezonu harikaydı. 2 ve 3'ü de çıktığı gibi izledim, fena değildi. Ama 4.sezon, bilmiyorum. Konu kalmadı gibi geliyor, hiç ilgimi çekmedi.Sen de dizi bırakmaya yer arıyorsun, ben bir diziye başladım mı asla bırakMAM
İngilizceye alıp baksana bir defa, bence başarılı olmuş.Ama dublaj izlemek bilmiyorum, yapmacıklık katıyor ve dizinin dokusunu bozuyor biraz bence.
Ben bu diziyi güncel olarak izledim. İlk sezonu harikaydı. 2 ve 3'ü de çıktığı gibi izledim, fena değildi. Ama 4.sezon, bilmiyorum. Konu kalmadı gibi geliyor, hiç ilgimi çekmedi.
Elite'den mi bahsediyorsun 13RW'den mi tam anlamadım. Elite ilk 2 sezon aşırı keyifli ama 3-4 de fena değil bence. Gerçi daha 4'ü bitirmedim ama oyuncu kadrosu değiştiği için düşük beklentiyle başlamıştım, beni tatmin ediyor şimdilik.İngilizceye alıp baksana bir defa, bence başarılı olmuş.
Bu dizi için zaten 4.sezon fazla olmuş, sakız gibi uzatmaya ne gerek var şu Netflix'i anlamıyorum bazen.
Elite için dedim, bu tarz gizem temalı diziler büyük bir kurgusu olmadıkça (Pretty Little Liars gibi) 3 sezon ideal diye düşünüyorum.Elite'den mi bahsediyorsun 13RW'den mi tam anlamadım. Elite ilk 2 sezon aşırı keyifli ama 3-4 de fena değil bence. Gerçi daha 4'ü bitirmedim ama oyuncu kadrosu değiştiği için düşük beklentiyle başlamıştım, beni tatmin ediyor şimdilik.
Her sezon benzer olay örgüsü oluyor zaten. Bence dizinin en iyi özelliği çok hızlı akması. GG mesela çok yavaş akıyordu. Bu dizi çok hızlı ilerliyor, temposu yüksek ve sürükleyici.Elite için dedim, bu tarz gizem temalı diziler büyük bir kurgusu olmadıkça (Pretty Little Liars gibi) 3 sezon ideal diye düşünüyorum.
GG'ye çamur atmasan küserlerdi demi. Offf bayılırım, PLL tarzında o zaman. İlk bölüm zaten 55 dk ama su gibi aktı, hep böyleyse süper.Her sezon benzer olay örgüsü oluyor zaten. Bence dizinin en iyi özelliği çok hızlı akması. GG mesela çok yavaş akıyordu. Bu dizi çok hızlı ilerliyor, temposu yüksek ve sürükleyici.
Diğer bölümler daha iyi. 2.Sezon ilk sezondan da iyi hatta.GG'ye çamur atmasan küserlerdi demi. Offf bayılırım, PLL tarzında o zaman. İlk bölüm zaten 55 dk ama su gibi aktı, hep böyleyse süper.
Yaz çerezim çıktı..Diğer bölümler daha iyi. 2.Sezon ilk sezondan da iyi hatta.
Ben ingilizce dublaj+ingilizce altyazı ile izliyorum.
Ah ben eşcinselim ama bana bile özellikle 4. sezondaki lgbt olayları abartı geldi, herkes lgbt oldu resmen.Eşcinselliği göze batarcasına sokmaları dışında iyi bir diziydi diyebiliriz.
Orijinal dilde izliyorum ya İspanyolcaya baya merak saldım zaten Elite ve LCDP sayesinde.
Orijinal dilde izliyorum ya İspanyolcaya baya merak saldım zaten Elite ve LCDP sayesinde.
Ben ingilizce dublaj+ingilizce altyazı ile izliyorum.
Türkçe dublaj ile hiç birşeyin tatı yok ki, ispanyolca da kulağımı tırmalıyor.
------
Ah ben eşcinselim ama bana bile özellikle 4. sezondaki lgbt olayları abartı geldi, herkes lgbt oldu resmen.
İspanyolcaya katlanamıyorum, tükürür gibi konuşuyorlar. Ahmet gibi İngilizce dublaja karar verdim.Türkçe izleyince dizinin seksiliği gidiyor
Doğal olan buİspanyolcaya katlanamıyorum, tükürür gibi konuşuyorlar. Ahmet gibi İngilizce dublaja karar verdim.
Ahmet herkes eşcinsel oldu demişsin ya Ölmek İçin 13 Sebep'in de 4.sezonunda herkes eşcinsel olmuştu