Son sahnede sesli güldün demi kabul et?Canı değil de paralasından oldu diye üzülmüştür bence. Anaları teklifte bulununca kabul etmedi bir de şaşırttı beni Feriha’mız.
Son sahnede sesli güldün demi kabul et?Canı değil de paralasından oldu diye üzülmüştür bence. Anaları teklifte bulununca kabul etmedi bir de şaşırttı beni Feriha’mız.
Önce şok oldum sonra güldüm. Ulan sen de mi gelecek sezona varsın kurtulamadık diye şaşırıp sonra ama seni böyle görmek de çok eğlenceli olacak diye düşünüp güzelce kahkaha attım.Son sahnede sesli güldün demi kabul et?
Ben de öyle dedim. Ahh dedi yüzü buruştu kızın İğrenç anlamında yaptıgını düşünmüyorum @YiğittAnlamadım işte ben de çok geçiştirildi o olay ya çabucak bitti. Ama öyle olmasa neden ahh desin.
Ben de öyle dedim. Ahh dedi yüzü buruştu kızın İğrenç anlamında yaptıgını düşünmüyorum @Yiğitt
Yalnız oradan bayağı kan fışkırdı, ah deyip geçilecek bir mevzu değildi. Polo'nun elidir o, hem sonrasında kan falan akmaz mıydı?
Sen patoz gibi üst üste izledin zaten. Biz @Yiğitt ve @Forumdash'la beraber izlememize rağmen onlardan 1 gün önce bitirdim ama sonradan yorum yapasım geldi.İlk ben bitirdim sezonu ya nerden sen bitirdin 13'ünde çıktı, 15'inde ben genel bir yorum yaptım 2. sayfadaydı. Ama yorumlarımız genel olarak benziyor, ben de sevmedim bu sezonu ve üstelik yeni sezonu gelecek. İzlemeyeceğim ama eğer diziyi çok özlersem bakabilirim. Yine de 4. Sezonu yapmazlar umarım çünkü bitti dizi, uzatmalara oynarlar bu saatten sonra...
Matematigin berbat. 2 bölüm Kadin'in bir bölümü ediyor. Kadin haftalik 1:40 - 2:00 saat arasi yayinlanirdi.Bunun 4 bölümünün süresi senin Kadının bir bölümüne denk ama sen bilirsin.
Çok çelişkili, mantık hatalarının, karakterlerin çok değiştiği ve kendi içinde yine mantıksızlıkların olduğu ve yer yer tekrara düşülen bir sezondu... Polo'nun olmaması diziden soğutsa da ben de her şeye rağmen özlersem belki küçük de olsa o ihtimal bir 8 bölüm daha izlerim ama şu an ki kararım olumsuz. Umarım yapmazlar. Şu an 4'e dair bir şey çıkmadı haber olarak ve 3 ile ilgili genel izleyicinin havası da olumsuz. Beğenenler(sosyal medyadaki yorumlar için söylüyorum.) genelde ergen...
Orasi beni ilgilendirmez. Ben dizileri genel olarak Youtube'dan izliyorum, özetsiz ve reklamsiz.Özetle birlikte 20.00-00.30 arası yayınlanan dizinin belki de bir sezonuna bile tekabül ediyor olabilir.
Evet güzelim karakterler hiç edilmiş. Neyse bakalım belki de yeni sezon gelmez.
4 ve 5.sezon onayı aldı yalnız.Özetle birlikte 20.00-00.30 arası yayınlanan dizinin belki de bir sezonuna bile tekabül ediyor olabilir.
Evet güzelim karakterler hiç edilmiş. Neyse bakalım belki de yeni sezon gelmez.
Şimdi 3. sezon finaline geçtim, 4. sezonda başına bir şey mi geliyor?Bu kızın kaderi @serhatt a çok benziyor izleyenler anlamıştır @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @DarkLegenD @The_Erinch @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 104264
Şimdi 3. sezon finaline geçtim, 4. sezonda başına bir şey mi geliyor?
Yeni bir daddy gelmiş çok hoş.İzle gör
Daddy olması mı zengin olması mı hoşYeni bir daddy gelmiş çok hoş.
Karizmatik ve paralı oluşu hoş.Daddy olması mı zengin olması mı hoş
Kimi seviyordunKarizmatik ve paralı oluşu hoş.
Ayol tüm sevdiğim karakterler çıkmış diziden geriye iticiler kalmış. Tadı kaçtı dizinin.
Polo, Lu, Rebe.Kimi seviyordun