Netflix Elite - Dizi Yorumları

Yalnız oradan bayağı kan fışkırdı, ah deyip geçilecek bir mevzu değildi. Polo'nun elidir o, hem sonrasında kan falan akmaz mıydı?
Bunca izlediğim dizi tecrubeme dayanarak şunu da söyleyebilirim ki dizilerde avuc içi kesilince bi ahh diyorlar nedense :F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
İlk ben bitirdim sezonu ya nerden sen bitirdin 13'ünde çıktı, 15'inde ben genel bir yorum yaptım 2. sayfadaydı. :A Ama yorumlarımız genel olarak benziyor, ben de sevmedim bu sezonu ve üstelik yeni sezonu gelecek. :( İzlemeyeceğim ama eğer diziyi çok özlersem bakabilirim. Yine de 4. Sezonu yapmazlar umarım çünkü bitti dizi, uzatmalara oynarlar bu saatten sonra...
Sen patoz gibi üst üste izledin zaten. Biz @Yiğitt ve @Forumdash'la beraber izlememize rağmen onlardan 1 gün önce bitirdim ama sonradan yorum yapasım geldi. :A

Sebebini üstte de belirttim, büyük konuşmayayım belki izlerim ama 4. sezon kesinlikle olmamalıydı. Belki Christian, Carla, Nanu geri dönerse bir gideri olabilir ama Marina, Polo'nun ölümü ve Nadia, Lu'nun Amerikaya gidişini hesaba katarsak bu dizi bir daha eskisi gibi olmaz. :X

Bunun 4 bölümünün süresi senin Kadının bir bölümüne denk ama sen bilirsin. :A

Çok çelişkili, mantık hatalarının, karakterlerin çok değiştiği ve kendi içinde yine mantıksızlıkların olduğu ve yer yer tekrara düşülen bir sezondu... Polo'nun olmaması diziden soğutsa da ben de her şeye rağmen özlersem belki küçük de olsa o ihtimal bir 8 bölüm daha izlerim ama şu an ki kararım olumsuz. Umarım yapmazlar. Şu an 4'e dair bir şey çıkmadı haber olarak ve 3 ile ilgili genel izleyicinin havası da olumsuz. Beğenenler(sosyal medyadaki yorumlar için söylüyorum.) genelde ergen...
Matematigin berbat. 2 bölüm Kadin'in bir bölümü ediyor. Kadin haftalik 1:40 - 2:00 saat arasi yayinlanirdi. :X

Dedigin gibi iste, sirf begenildigi icin devam edecek zaten. Yoksa dizide ilgi ceken bir sey yoktu, 3. sezon dahil. O kadar iyi islenebilirdi ki senarist eline yüzüne bulastirmis, cok yapmacik olmus her sey. Acele edersen olacagi budur. :X

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Özetle birlikte 20.00-00.30 arası yayınlanan dizinin belki de bir sezonuna bile tekabül ediyor olabilir. :A

Evet güzelim karakterler hiç edilmiş. :( Neyse bakalım belki de yeni sezon gelmez. :Z
Orasi beni ilgilendirmez. Ben dizileri genel olarak Youtube'dan izliyorum, özetsiz ve reklamsiz. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
elite-2-1595334776.png

Elite 4.Sezon yayında!

İlk 3 sezonu büyük ilgiyle izlenen Netflix'in İspanyol orijinal gençlik dizisi Elite bugün 8 bölümden oluşan 4. yeni sezonuyla izleyicisiyle Netflix'te buluştu! Ander,Guzman, Samu,Cayetana,Rebeca ve Omar gibi karakterlerin fenomen haline gelerek izlenen dizinin 4. Sezon yorumlarını bu başlık altında yapabilirsiniz.

Elite 4. Sezonuyla Netflix'te!