Netflix Elite - Dizi Yorumları

Devamında yaşananlar da zorlamaydı, bir anda ekip senaryo kurdu, Rebe alıp Ceyetane'yi alıp Polo'nun yanına götürdü, şişenin ağzını oraya koydu falan. Basitçe geçiştirildi oralar biraz. :D
Hayir oradaki görevliler onun yaklasmasina nasil izin veriyor ki? :X Birde Cayetana gözlerinin önünde siseyi yanina birakiyor. Ben o sahnelerden dolayi finalini de begenmedim. Olmamis bence bu sezon. :X

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Hayir oradaki görevliler onun yaklasmasina nasil izin veriyor ki? :X Birde Cayetana gözlerinin önünde siseyi yanina birakiyor. Ben o sahnelerden dolayi finalini de begenmedim. Olmamis bence bu sezon. :X
Zevkler tartışılmaz tabi ama ben yine çok beğendim, aşırı doya doya izledim. Dizinin havası ayrı, görüntüler, oyuncular ayrı. Çok özleyeceğim. :Z

• İlginç
Reactions: kerem
Spoiler veemeyeyim ama Polo'nun ölümü çok zorlamaydı bence. :A @Yiğitt
Fragmanda zaten gördük :A Nasılı değil de kim sorusunu merakı var işte:A
Çok çok güzel, fena düşüyorum ona. :bhr: :Z
Aynı şeyleri beğenmişiz ve şaşırmışız sezona dair. :Z Carla konusunda haklısın bu güzellikten mahrum kaldık resmen. :A

Ben 3’te döner diye düşünmüştüm ama umudu kestim Christian’dan. :(
Gözün çıksın!!!!
kız bildiğin ahlaksız teklif bu 😱

@serhatt cığım ondan bile namuslu bee:bağır: Onun gibi aş*fte mi:A
Al sana korona :A
FB_IMG_1584698262857.jpg

• Harika
Reactions: Forumdash
Sezon 3 izledim

uzun uzun yazılacak hiçbirşey yok gereçkten:( Beklediğim o heycanı hiç yaşayamadım malasef:( @kerem @Yiğitt

4.sezon için izleyip izlememe konusunda fikrimi güncelleyeceğim galiba:X
Polo gerçketen duygularını uclarda yasayan birisiydi. Maria gibi. Üzüldüm. Carla ile muhteşem çifttiler. Neyse üzülmeyeleim şimdi durduk yere... Samu hayatımda gördüğüm en boş char'sın!!!!

sezon boyunca sadece karakterlerin ilişkilerine odaklanıldı. Özellikle Omar ve Anderin 😩
4.sezoda da bu ikili yine var olacaklar malasef:( Son sahneye göre 4.sezon için Guzman haricinde favorim yok. İzleyip izlememe konusunda şüphelerim var. Zaten yeni girecek karakterlerde bu sezondakiler gibi foss cıkaacaktır.

5/10

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: Yiğitt and kerem
Sezon 3 izledim

uzun uzun yazılacak hiçbirşey yok gereçkten:( Beklediğim o heycanı hiç yaşayamadım malasef:( @kerem @Yiğitt

Polo gerçketen duygularını uclarda yasayan birisiydi. Maria gibi. Üzüldüm. Carla ile muhteşem çifttiler. Neyse üzülmeyeleim şimdi durduk yere... Samu hayatımda gördüğüm en boş char'sın!!!!

sezon boyunca sadece karakterlerin ilişkilerine odaklanıldı. Özellikle Omar ve Anderin 😩
4.sezoda da bu ikili yine var olacaklar malasef:( Son sahneye göre 4.sezon için Guzman haricinde favorim yok. İzleyip izlememe konusunda şüphelerim var. Zaten yeni girecek karakterlerde bu sezondakiler gibi foss cıkaacaktır.

5/10
Her konuda aynı düşünmek zorunda mıyız acaba? :A

• Güldürdün
Sezon 3 izledim

5/10
Samuel'i ben de sevmiyorum ya, sert sert bakış atıp durmasından başka bir işlevi yok. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and Yiğitt