Ayol ilk bölümde duş sahnesinde daha görünüyor diye hatırlıyorum.Hangi sahne ki valla aklıma gelmedi. @xemrexxx
Ayol ilk bölümde duş sahnesinde daha görünüyor diye hatırlıyorum.Hangi sahne ki valla aklıma gelmedi. @xemrexxx
Neyse bugün @Çiğdem ablamla yeni sezona geçiyoruz.Ayol ilk bölümde duş sahnesinde daha görünüyor diye hatırlıyorum.
Gözünü aç bundan sonrasında.Neyse bugün @Çiğdem ablamla yeni sezona geçiyoruz.
Hep al ama. Ve burada paylaş.
1.Bölüm 4 yıl sonra diziye kaldım yerden devam ediyorum2x1
Heee bir üvey kardeş aşkı eksikti o da oldu. Son sahneye çok şaşırdım ters köşe oldu tam intikam hikayesi beklerken. Başrol kızın masumluğunu bozmasın senaristler lütfen. @Çiğdem
@serhatt ın ilgisini çeken yerleri görücen birkaç bölüme1.Bölüm 4 yıl sonra diziye kaldım yerden devam ediyorum
Aaa kapalı kız biraz erken kapıp koyvermiş bence kendini yani Guzman bile sınırı aştın diyorsa bir dinlesin bence ama Guzmanı diğer ecünnü kızdan önce bir kurtarmak lazım ve bence diziye hiç iyi başlayamadı
Ayy bu koyun kafalı çocuk kim bee millet ayılıp bayılıyrmuş hiç ilgimi çekmedi @xemrexxx @serhatt kudurmuşlardır kesin
Kız bu tipsizi bende sevmedim hiç.1.Bölüm 4 yıl sonra diziye kaldım yerden devam ediyorum
Aaa kapalı kız biraz erken kapıp koyvermiş bence kendini yani Guzman bile sınırı aştın diyorsa bir dinlesin bence ama Guzmanı diğer ecünnü kızdan önce bir kurtarmak lazım ve bence diziye hiç iyi başlayamadı
Ayy bu koyun kafalı çocuk kim bee millet ayılıp bayılıyrmuş hiç ilgimi çekmedi @xemrexxx @serhatt kudurmuşlardır kesin
En çok görünen sezon 4. sezon.@serhatt ın ilgisini çeken yerleri görücem birkaç bölüme
Aynen çok erken kendini bozdu, hemen makyaj yapıp içkili ortamlara girdi,Guzman'ın bakışlarından belli bozduğu ama o da bir sahne sonra üzerine içki döküyordu. Birde bunla birlikte tuhaf bir kız geldi, nerden çıktı bunlar.1.Bölüm 4 yıl sonra diziye kaldım yerden devam ediyorum
@serhatt @Özgür @denizz19 arasında da olmuş o sahne2x2
Tövbe yarabbi bu dizi insanı baştan çıkarır, dizi dizi değil sanki şey.. Samuel ile o Luu ne alaka, Samuel ne ara ondan hoşlandı. Ander Ömer'i neden aldattı. Saçma bir bölümdü birde zaman karmaşası var ne zaman yeni ne zaman eski anlatıyor anlamıyorum.
Guzman da saçmalıyor geçen sezon Samuel onu uyarmıştı kardeşin kaçıyor tehlikede diye, o da umrumda değil dedi şimdi triplere girmiş. Samuel'i suçluyor? O seni uyarmıştı. @Çiğdem
Yeni kız da meğer hizmetçiymiş, köpeğin sahibi adam fena psikopat gibi..
Guzman - Ander - Polo sahnesi. @serhatt @xemrexxx
Ben orada olsam çok daha fazlası olurdu, sınırları zorlardım.2x2
Tövbe yarabbi bu dizi insanı baştan çıkarır, dizi dizi değil sanki şey.. Samuel ile o Luu ne alaka, Samuel ne ara ondan hoşlandı. Ander Ömer'i neden aldattı. Saçma bir bölümdü birde zaman karmaşası var ne zaman yeni ne zaman eski anlatıyor anlamıyorum.
Guzman da saçmalıyor geçen sezon Samuel onu uyarmıştı kardeşin kaçıyor tehlikede diye, o da umrumda değil dedi şimdi triplere girmiş. Samuel'i suçluyor? O seni uyarmıştı. @Çiğdem
Yeni kız da meğer hizmetçiymiş, köpeğin sahibi adam fena psikopat gibi..
Guzman - Ander - Polo sahnesi. @serhatt @xemrexxx
Hşşşttt sessiz ol kimse duymasın.
Hangisi uyuyorduBen orada olsam çok daha fazlası olurdu, sınırları zorlardım.
------
Tek fark kimse uyumuyordu bizde.Hangisi uyuyordu
AAAA konulu filne döndü olay 😱Tek fark kimse uyumuyordu bizde.
E öyle ama. Çok güzeldi.AAAA konulu filne döndü olay 😱
Ander Ömer'i aldattı ama 😡Ben orada olsam çok daha fazlası olurdu, sınırları zorlardım.
------
Ay bırak şu iki tipsizi, hiç ilgi çekici değiller.Ander Ömer'i aldattı ama 😡
Bizi ne kadar seviyorsun dilinden düşmüyoruz