Netflix Elite - Dizi Yorumları

Dizi komple aynısı :A

@Çiğdem 3'ü bitirdim ablacım 2 bölüm geride kaldın bekliyorum bugün. :A
O kadar da değil abartma. :A
------

2 ve 3 izledim @xemrexxx @kerem

Aaa bu ander bildiğimiz @serhatt ayoll 😱 😱 😱 Aaa vlla kim kiminle kırıştırıyor kim kiminle birlikte takip edemiyorum bu sezon :F İlk sezon okul sahneleri daha ön plandaydı birde cinayet konusu ön planda işleniyordu diğer konular ikinci plan olarak işleniyordu ama bu sezon o kızın cinayet konusu işlenmeyince dizi diğer konulardan yürümeye çalısıyor gibi :A @serhatt ın boşuna izlediği ilk dizi değil diğer dizinde @xemrexxx in glesi olsun oda senlik emre sana anlatır :F :F :F

Aaa evet Guzman pek iyi başlayamadı bu sezona şu koyun kafalı çocuk aklına giriyor havuz sahnesi neydi öyle :F Ama diğer iki oğlanla uyuduğu sahnede guzmana bişi yapacaklar sandım nasıl onlara güvenip öyle uyuyor 😱😱😱 Samuel olayı biraz karışık hala umut var bence ama dizi böyle her sene birini öldürüp cinayetinimi işleyelim havasında olucak acaba :A :A :A
Dur daha Ander kimlerle kırıştıracak bu hiçbir şey. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
O kadar da değil abartma. :A
------

Dur daha Ander kimlerle kırıştıracak bu hiçbir şey. :A
:F:F:F Gerçekten aynı yorumu yaptım ben de Guzman nasıl güvenip uyudu ikisiyle aynı yatakta. :A Ömer'i aldatması yakışmadı..
Kızın cinayetini seyirciler öğrendi diye ana konudan çekmişler iyide daha dizide ortaya çıkmadı neden @serhatt @xemrexxx in oğlanlarını öyle salmıslar bu sezon ortalığa :F :F :F @kerem

Kızın cinayetini seyirciler öğrendi diye ana konudan çekmişler iyide daha dizide ortaya çıkmadı neden @serhatt @xemrexxx in oğlanlarını öyle salmıslar bu sezon ortalığa :F :F :F @kerem
Guzman'In tavırları sence de saçma değil mi Samuel'e karşı? Sezon finalinde çocuk kardeşin kaçıyor diye kaç kez uyardı, o da kaçarsa kaçsın dedi. Şimdi Samuel'i suçluyor. :A

• Güldürdün
Guzman'In tavırları sence de saçma değil mi Samuel'e karşı? Sezon finalinde çocuk kardeşin kaçıyor diye kaç kez uyardı, o da kaçarsa kaçsın dedi. Şimdi Samuel'i suçluyor. :A
Salsınlar işte ne zararı var. :A Gözlerimiz bayram ediyor. :Z
Guzmanı zaten ilk bölümden beridir bu sezona iyi bulamadım :( kapalı kızla olan ilişkisi onu düzgün biri yapıyormuş şimdi oda sıyırmış haliyle guzmanda :A :A :A @xemrexxx

Cinayetide @serhatt a söylüyor tam adamına anlatıyor sırrını :F

Guzmanı zaten ilk bölümden beridir bu sezona iyi bulamadım :( kapalı kızla olan ilişkisi onu düzgün biri yapıyormuş şimdi oda sıyırmış haliyle guzmanda :A :A :A @xemrexxx

Kız nesi varmış Ander'in yırtarım senin ağzını. :A Neden bana benzetiyorsun? :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Çiğdem
3 Sezon izlemişsin hemde eleştirdin halde :A :A :A @mrt-06
------

Savunduğuna göre doğru benzetme :A :A :A @xemrexxx
sddefault.jpg

• İlginç

Kapalı kız zaten bu sezon bir tek babasının yanında kapatıyor. :A

Boşuna izliyorsunuz bu diziyi. Kısır döngü gibi 3. sezonda da aynı şey olacak. 4. sezonu izlemedim bile, izlmeyeceğim de. :A @mrt-06
Biz haftada 3 bölüm izliyoruz ablamla, bizi bekle birlikte izleriz. :A

• Güldürdün
Böyle iyi değil mi? TV dizisi gibi izliyoruz :A
İyi cnm zaten vakit bulmada sıkıntılıyım hergüne bağlarsak yetişemeyebilirim sana :A @MasacRE zombilere bulastırdı zaten onuda çıkardı başıma :F Ama üçüncü bölümü bekliyorum ondan :A :A :A

Gerçi izlediğim bölümler her türlü sesin çevirisi vardı ben yılda 30 yabancı izleyen biriydim böyle bir çeviri ilk kez gördüm :F :F :F

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and mrt-06