Bu cümleden sonrasını silsen iyi olur ablamİyi cnm zaten vakit bulmada sıkıntılıyım hergüne bağlarsak yetişemeyebilirim sana
Bu cümleden sonrasını silsen iyi olur ablamİyi cnm zaten vakit bulmada sıkıntılıyım hergüne bağlarsak yetişemeyebilirim sana
Aaa niye @MasacRE yine sana kütüklükmü yaptı eskiden üzüyordu seni bir ara küsüyordun onaBu cümleden sonrasını silsen iyi olur ablam
Yok o yüzden değil, kaçak izleme vs. o olaylar var yaAaa niye @MasacRE yine sana kütüklükmü yaptı eskiden üzüyordu seni bir ara küsüyordun ona
Aaa bişi olmaz ondan herhalde yaaYok o yüzden değil, kaçak izleme vs. o olaylar var ya
Oluyor.Aaa bişi olmaz ondan herhalde yaa
TWD konusunda hassaslar.
Aaa ordada şey etmiştik ama şimdi üşendim oraya gitmeye üçüncü bölümü yorumlarken düzenlerim artıkTWD konusunda hassaslar.
Sonu bomba bitmişti, nereye bağlayacaklar merak ediyorum ben deAaa ordada şey etmiştik ama şimdi üşendim oraya gitmeye üçüncü bölümü yorumlarken düzenlerim artık
Cuma ms sonucu var gündüz 4.bölümü yazmaya çalısırım
Aaaa zamanımız varken denk gelemiyorduk Zamanımız yokken denk gelebiliyoruzSonu bomba bitmişti, nereye bağlayacaklar merak ediyorum ben de
Ablam sonunda eş zamanlı dizi izlemeyi başardık
2x5
Guzman ve Samuel'in aptallığı artık beni delirtiyor. Neden bu kadar kötü davranıyorlar katil değil üstelik o adam. Ayrıca Ander'in Ömer'e anlamsız şekilde kötü davranmasını da anlamıyorum, nedeni ne? Her yaptığı batıyor sanki. Luu bence iyi birisi ve böyle davranılmayı hak etmiyor.. Koyun saçlı muradına erecekti partide ama... @Çiğdem
Bu hafta içi 3 bölüm izlicem hiç vakit bulamadım sen 6 ı izleyip bekle çarşamba gibi halledicem @serhatt @xemrexxx2x4
Aaaaa inanmıyorum Nadia iyice kendini aştı. Ander nasıl Polo'yu affetti anlamıyorum ama en azından suçsuz yere hapis yatan birini kurtardı. Son sahnede Guzman delirdi. Luu ile Smauel git gide ciddileşiyor. Koyun saçlı çocuk da her bölüm Nadia'yı gazladı gazladı sonunda yattılar. @Çiğdem
Biraz geç gördüğüm için sezonu bitirdim
Elite'ye Kardeşlerim'e benziyor dedin ya. Ömrü hayatımda daha kötü bir benzetme daha görmedim.1x1
Çok şükür bugün başlayabildim diziye, düşündüğümden iyi başladık. 55 dakika da rahatça aktı gitti.
Dizi Pis Yedili'den çok Kardeşlerim havası verdi. Formaların bu diziden kopyalanma olduğunu biliyordum da okul kısmı ve karakterler direkt copy paste. Her neyse burası direkt okul odaklı olduğundan dolayı çok daha sarıyor. Guzmán bari ileride iyi olmasın da diyelim kendi özgün şeyimiz de var.
Nadia'nın yaşadığı baskıdan hala malzeme çıkabilir. Umarım olmuştur da sanmam ya. Bu arada dizide herhangi biri dökülse ortalık fena kızışır.
Puan kısmında genelde bol keseden açıp pişman olduğum için eli biraz sıkı tutacağım.
7.5/10
Kardeşlerim, Elite çakması demiş olabilir miyim?Elite'ye Kardeşlerim'e benziyor dedin ya. Ömrü hayatımda daha kötü bir benzetme daha görmedim.
Bence orada dizide herkes birbirinin kardeşleri çıkabilir demek istediElite'ye Kardeşlerim'e benziyor dedin ya. Ömrü hayatımda daha kötü bir benzetme daha görmedim.