Cuma - Cumartesi - Pazar izleyelim miİkinci sezon planlamasını yapalım senle izlemiş oluruz
Cuma - Cumartesi - Pazar izleyelim miİkinci sezon planlamasını yapalım senle izlemiş oluruz
1 er bölümmü tamam olurCuma - Cumartesi - Pazar izleyelim mi
Cuma - Cumartesi - Pazar izleyelim mi
Guzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai1 er bölümmü tamam olur
4. sezonda gelen taş Guzman'ı donunda sallar. @ÇiğdemGuzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai
Hangisi4. sezonda gelen taş Guzman'ı donunda sallar. @Çiğdem
Okul müdürünün oğlu mu, kraliyetten olan mıSence hangisi?
İkisi de değil.Okul müdürünün oğlu mu, kraliyetten olan mı
Müdüre mi sulanıyon😱İkisi de değil.
Sen son sezonu izlediğine emin misin, hala bulamaman saçma da.Müdüre mi sulanıyon😱
Kuzla otel odasında kırıştıran adam mı 😱Sen son sezonu izlediğine emin misin, hala bulamaman saçma da.
Of course. Beni tanımadığını görmüş olduk!!!!Kuzla otel odasında kırıştıran adam mı 😱
Ölü adama, aşık olmazsın diyordumOf course. Beni tanımadığını görmüş olduk!!!!
Ölü derken??Ölü adama, aşık olmazsın diyordum
Ne saçmalıyorsun bir şey anlamıyorum.
Anlaştık.1 er bölümmü tamam olur
1.sezonda görmedik ki.Guzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai
Guzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai
4. sezonda gelen taş Guzman'ı donunda sallar. @Çiğdem
2018 de de öyle diyordu o @mrt-06 Kendi görmüş herhaldeAnlaştık.
1.sezonda görmedik ki.