Cuma - Cumartesi - Pazar izleyelim miİkinci sezon planlamasını yapalım senle izlemiş oluruz![]()
![]()
![]()
Cuma - Cumartesi - Pazar izleyelim miİkinci sezon planlamasını yapalım senle izlemiş oluruz![]()
![]()
![]()
1 er bölümmü tamam olurCuma - Cumartesi - Pazar izleyelim mi![]()
Cuma - Cumartesi - Pazar izleyelim mi![]()
Guzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai1 er bölümmü tamam olur![]()
![]()
![]()
4. sezonda gelen taş Guzman'ı donunda sallar.Guzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai
Hangisi4. sezonda gelen taş Guzman'ı donunda sallar.@Çiğdem
Okul müdürünün oğlu mu, kraliyetten olan mıSence hangisi?![]()
İkisi de değil.Okul müdürünün oğlu mu, kraliyetten olan mı![]()
Müdüre mi sulanıyon😱İkisi de değil.![]()
Sen son sezonu izlediğine emin misin, hala bulamaman saçma da.Müdüre mi sulanıyon😱
Kuzla otel odasında kırıştıran adam mı 😱Sen son sezonu izlediğine emin misin, hala bulamaman saçma da.![]()
Of course.Kuzla otel odasında kırıştıran adam mı 😱
Ölü adama, aşık olmazsın diyordumOf course.Beni tanımadığını görmüş olduk!!!!
Ölü derken??Ölü adama, aşık olmazsın diyordum![]()
Ne saçmalıyorsun bir şey anlamıyorum.
Anlaştık.1 er bölümmü tamam olur![]()
![]()
![]()
1.sezonda görmedik ki.Guzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai
Guzman ın totosuna gördü birkaç kez diye ne kudurmuş yine 😱 @serhatt @MasacRE @xBUGRAx @Dosi @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Maskeli Fedai
4. sezonda gelen taş Guzman'ı donunda sallar.@Çiğdem
2018 de de öyle diyordu o @mrt-06Anlaştık.
1.sezonda görmedik ki.![]()